- 26 Mart 2019
- 374
- 345
- 103
- Konu Sahibi pinkclouds
Sağol kuzum inşallah hepiniz göreceksiniz❤
İnanamıyorum hala gerçekten![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol kuzum inşallah hepiniz göreceksiniz❤
İnanamıyorum hala gerçekten![]()
Tesekkur ederimbugün sağlık ocağında yaptırdım yarın sabaha çıkıyor canım
Ayyy hadi gozun aydin canim benim bugun 2.ci guzel haber valla senin adina cok sevindim saglikla kucagina al insaallahKızlar dayanamadım test yaptım 193,9 çıktı![]()
ya süper ben biliyordum güzel haberler alavağımızı harika tebrik ederim canım benimKızlar dayanamadım test yaptım 193,9 çıktı![]()
Aminnn canım. İnan sonucu aldım önce şoka girdim inanamadım çünkü gerçekten negatife çok hazırlamıştım kendimi.Ayyy hadi gozun aydin canim benim bugun 2.ci guzel haber valla senin adina cok sevindim saglikla kucagina al insaallah![]()
Allah razı olsun canımya süper ben biliyordum güzel haberler alavağımızı harika tebrik ederim canım benim![]()
Yaaa muhteşemKızlar dayanamadım test yaptım 193,9 çıktı![]()
Yaaa muhteşemhissetmiştim demek serbest mi
![]()
Değerin düşük filan değil kuzum hemşire saçmalamış herkes o değerlerle öğreniyor sıfır sorunAllah razı olsun canımhemşire değeri düşük buldu, katlanırsa pozitif diyebiliriz dedi. Tam seviniyordum
![]()
Düşük müAllah razı olsun canımhemşire değeri düşük buldu, katlanırsa pozitif diyebiliriz dedi. Tam seviniyordum
![]()
Ben konya medova hast. Seçil hanım da yaptırdım. Değer yükselecek mi bilemiyorum. Ama daha önce de yazdığım gibi belirtim neredeyse yoktu. Hala hiç akıntım vs. Yok. Hatta eşime dedim ki insanlar en azından ilaçların yan etkisini görüyor bende o bile yok düşün yani. O yüzden hiç heveslenme olur mu dedim. Tamam biliyorum zaten negatif oldu dedi. Şuan şehir dışında ve bilmiyor.Pozitif alan arkadaşlar sürecinizi ve doktorunuzu paylaşırsanız bizler için fikir olabilir![]()
Ay evet ya. İlaçları bırakınca en geç 2 gün içinde adet oluyorum bende. Çarşamba son bi kan vercem bende aklımda kalmasın diye. 0.1 belki 2 olmuşturEvet canım hayırlısı ben de iyiyim doktoruma yolladım ilaçlara devam et çarşamba tekrar gel dedi.Ama ben sonuçtan sonra estrofemi almadım daha fazla hormon almamak için şimdi hafif lekelenmem oldu adetim başladı sanırım çok çabuk oldu şaşırdım 1 hap nelere vesileymiş![]()
Ya bende öyle düşünüyordum telefonda gördüm değeri seviniyordum sonuç çıktısını aldı elime verdi sonuç iyi mi sizce dedim düşük bir değer pozitif diyemeyiz 600 lerde çıkarsa pozitif diyoruz tabi katlanması önemli katlanırsa pozitif olur dedi.Değerin düşük filan değil kuzum hemşire saçmalamış herkes o değerlerle öğreniyor sıfır sorun![]()
O zaman süpriz olacak eşine deBen konya medova hast. Seçil hanım da yaptırdım. Değer yükselecek mi bilemiyorum. Ama daha önce de yazdığım gibi belirtim neredeyse yoktu. Hala hiç akıntım vs. Yok. Hatta eşime dedim ki insanlar en azından ilaçların yan etkisini görüyor bende o bile yok düşün yani. O yüzden hiç heveslenme olur mu dedim. Tamam biliyorum zaten negatif oldu dedi. Şuan şehir dışında ve bilmiyor.
Canımmmmmm heyoooooKızlar dayanamadım test yaptım 193,9 çıktı![]()
Bence çok pozitifYa bende öyle düşünüyordum telefonda gördüm değeri seviniyordum sonuç çıktısını aldı elime verdi sonuç iyi mi sizce dedim düşük bir değer pozitif diyemeyiz 600 lerde çıkarsa pozitif diyoruz tabi katlanması önemli katlanırsa pozitif olur dedi.
Serbest kuzumYaaa muhteşemhissetmiştim demek serbest mi
![]()
Sanırım yükselecek mi yoksa düşecek mi net değil sevinme hemen gibisinden böyle bir tavır sergilemiş. Anlayacağın duygusal bir cevap vermemiş. Tıp dilinde seni gebe kabul etmemiz için 600 olacak demiş geçmiş. Keşke duygularını da az hesaba katsaydı. Sen moralini bozmaYa bende öyle düşünüyordum telefonda gördüm değeri seviniyordum sonuç çıktısını aldı elime verdi sonuç iyi mi sizce dedim düşük bir değer pozitif diyemeyiz 600 lerde çıkarsa pozitif diyoruz tabi katlanması önemli katlanırsa pozitif olur dedi.
Yok bizim merkezde gayet bu değerlere pozitif diyorlar artış her düzeyde önemli o ayrı tabi de gerçekten saçmalamış boşver topice bak herkes o civarda öğreniyorYa bende öyle düşünüyordum telefonda gördüm değeri seviniyordum sonuç çıktısını aldı elime verdi sonuç iyi mi sizce dedim düşük bir değer pozitif diyemeyiz 600 lerde çıkarsa pozitif diyoruz tabi katlanması önemli katlanırsa pozitif olur dedi.