- 24 Şubat 2020
- 3.542
- 2.677
- 63
- Konu Sahibi pinkclouds
- #561
Amin insallah ama 7. Gunde yaptiriyimmi sizce 3. Gun embriyosu..azda olsa artik biseyler cikmali diye dusunuyorum varsa biseyler..İnşallah kanda da güzel değerler görürsün canım :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin insallah ama 7. Gunde yaptiriyimmi sizce 3. Gun embriyosu..azda olsa artik biseyler cikmali diye dusunuyorum varsa biseyler..İnşallah kanda da güzel değerler görürsün canım :)
Evet ama belki erken cikar diye dusundum..bazi arkadaslarin cikmis..sanki.Sizin ki 3. Gün embriyosu değil mi? İnternette Transferden 7 gün sonra hcg salınımı başlar yazıyor bilginiz olsun
Canım 3. Gün için 9 da daha iyi olur çıkarsa çok güzel olur ama çokmazsa da üzülme hala kana geçmemiş olabilir.Amin insallah ama 7. Gunde yaptiriyimmi sizce 3. Gun embriyosu..azda olsa artik biseyler cikmali diye dusunuyorum varsa biseyler..
Bende 5. Gün embriyolarının çıktığını gördüm ama 3 e hiç rastlamadım. Transferden 7 gün sonra hcg salınımı başlar 8. Günde değer yükselir yazıyordu. Siz bilirsiniz tabi erken yaptırıp üzülmeyin diye yazıyorumEvet ama belki erken cikar diye dusundum..bazi arkadaslarin cikmis..sanki.
Insallahh.ama shan resmen adet olcak gibi sanci cekiyorum kasiklarim ..totomm..bacaklarim uyusmus bi sekilde agriyor..belki hic gerekte kalmicak aslinda adetime var ..ama stresten olabilirim..dua edin olurmu..masllahh sizin gibi guzel haberler aliriz insallah..Canım 3. Gün için 9 da daha iyi olur çıkarsa çok güzel olur ama çokmazsa da üzülme hala kana geçmemiş olabilir.
İnşallah rabbim yüzünü güldürsün canım❤Insallahh.ama shan resmen adet olcak gibi sanci cekiyorum kasiklarim ..totomm..bacaklarim uyusmus bi sekilde agriyor..belki hic gerekte kalmicak aslinda adetime var ..ama stresten olabilirim..dua edin olurmu..masllahh sizin gibi guzel haberler aliriz insallah..![]()
Aminnnn..İnşallah rabbim yüzünü güldürsün canım❤
Ay hadi heyecanlandım kana giderken haber ver mutlaka bize de beraber bekleyelim o bekleyişler yok mu ahhhGunaydin kizlar ...gununuz aydin olsun..tam 1 hafta oldu benim transferden sonra..sanki seneler gecmiss gibii...halada gecmiyorr dananin kuyrugu bende de kopcak bugun yarinn..hayirlisi olsunn..bakalim...guzel guzelll enerjiler gonderiyorum hepinize![]()
Ay hadi heyecanlandım kana giderken haber ver mutlaka bize de beraber bekleyelim o bekleyişler yok mu ahhh
Güzel haberlerini
Tabiki veririmmmmm canim benim..insallahh ...insallahhh hayirlisidirda pozitif olur sonuc olarak..negatiff olursadaa...birascik uzulur..toparlarim ama..Ay hadi heyecanlandım kana giderken haber ver mutlaka bize de beraber bekleyelim o bekleyişler yok mu ahhh
Güzel haberlerini bekliyoruz ❤![]()
Sen içini ferah tut, kan testi yapana kadar hiçbir şey belli değil.Kan vermeye korkuyorum..suan..sanirim beklicem..kanida...negatif gibi gorunuyo durumlar..ama Allahtan umit kesilmez tabi..
Insallah canim..arkadasim..9. Gunune kadar sabah aksam idrar yapmis cikmamis..9. Gun kan vermis kanda negatif..10. Gun asil vermesi gunmus gitmis onuncu gun cok yuksek bi deger cikmis..ben anlamadim..9. Gun kanda cikmayip 10.gun cok yuksek cikmasina..insallah bizimde oledir..gec tutunuyordurr..ay grubun üzeri
Sen içini ferah tut, kan testi yapana kadar hiçbir şey belli değil.Güzel haberler alacağımıza inanıyorum ben
![]()
Tebirk ederimm..masallahhhhhhh....ne guzel haberler bunlar ...kacinci gundu sizin..idrardada cikmismiydi daha once..Arkadaslar kan degerim 112.5
Canım gözün aydın. Allah kucağıba almayı nasip etsin inşallah.Arkadaslar kan degerim 112.5