2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

o konuyu bende düşüyorum ya cinsiyeti farklıysa die.geçenlerde biri bana dediki seninki erkek yok abla dedım kaç kere doktor kız dedı.birine daha böyle dedim benim dedgm cinsiyet çıktı dedi.zannetmiorum ama yinede insanın aklında soru işareti kalıyor
Benim arkadaşıma kız kız dediler doğum odası herşeyi kız hazırlandı tabi çocuk odasıda çocuk bir doğdu erkek . Baba hemen tazminat davası açtı maddi hastane 60 bin tl mobilya ve hazırlıkları için para ödedi..

zaten kızımın kalp atışları ı duymaya gittiğimzde kapının önünde Tartıştık bende sinirle beddua ettim sonrada tiroidimin yüksekliğini öğrendik.bana eger çocuğa bişey olursa tek sebebi sensin dio 😞
ben bebeğim ölsün yada sakat olsun die beddua etmedim ki önceki muayenede kese boştu İnşallah dolmamıştır o kese dedim sdece yinede pişmanim tabiki
yaa bazen sinirle ağzımızdan kötü şeyler çıkabiliyor insAllah sağlıkla gelir cnm bebeğiniz üzülme
36 haftalık 2800 doğdu
aaaa hemen hemen aynıymış bnmki de 36 haftalık 2730 Gr doğdu 😃
Kizlar bir bebek icin bir ayda kac bez gider.kac tane almaliyiz ilk bir ay icin?
hiç bilemedm vala bende bı paket max kacli oluyo ki hiç bakmadım daha bezlere
benimde seninkine benzer oldu son anda doktor sezeryan dedi biz istemedik kızımn kalp atışları düzenszleşti doktr istersenz sezeryana alalım dedi bize yarım saat karar verme süresi verdi.ben odamda bsklıodum ebe de bana sakın ıkınma dedi aman ben bi anda bi ıkındım şok oldum resmen istemsizce oluo çok değişik hemen ebeyi çağırttım alttan bi baktı doğum başlamış hemen normale aldılar yoksa sezeryan olabilirdim ☺
ne güzel en azından normal gelmiş sezeryana gerek kalmamış 😃🤗
bünyeden bünyeye farklı olabilir belkide doğumdan doğuma bile fark edebilir tırstım şimdi 😃
Ben ama öncesinde çok sıkıntı çektim evde 1 hafta sancı sektim oyüzden diorum Rabbim bi yerde sıkıntı verdi onun yerınede doğumda rahatlık verdi.
yani her doğum farklı diyorlar biz güzeli çağıralım insAllah yine sağlıkla kolay bı doğum olur ben evde hiç sancı çekmedim bı gün öncesinde adet ağrısı gibi ağrım oldu hafif diye hatrliyorum ertesi günü hareket etmiyor diye gittik 4 cm açılmam varmış yatış dediler direk doğum için şok olduk
Bu saatte 1 tabak yemek yedim yerime sığamıyorum ama cok fena oldum yemeye gözüm döndü adeta:kk77: tabi yarin ilk öğünü mu neredeyse akşamüzeri 4gibi yerim cunku ancak 2 de uyanırım :KK70: bu günler illa ki bitecek ama. Allah 'ın ızniyle
Afiyet olsun bebişe yarasın 😃
Benim arkadaşıma kız kız dediler doğum odası herşeyi kız hazırlandı tabi çocuk odasıda çocuk bir doğdu erkek . Baba hemen tazminat davası açtı maddi hastane 60 bin tl mobilya ve hazırlıkları için para ödedi..
Yaaaa öyle oluyor mıymış ozel hastanedir tabi de ilk duydum ama iyi olmuş 😃

yaa bazen sinirle ağzımızdan kötü şeyler çıkabiliyor insAllah sağlıkla gelir cnm bebeğiniz üzülme
yani her doğum farklı diyorlar biz güzeli çağıralım insAllah yine sağlıkla kolay bı doğum olur ben evde hiç sancı çekmedim bı gün öncesinde adet ağrısı gibi ağrım oldu hafif diye hatrliyorum ertesi günü hareket etmiyor diye gittik 4 cm açılmam varmış yatış dediler direk doğum için şok olduk

Evet tabiki özel hastaneymiş..

Evet tabiki özel hastaneymiş..
Yaa saka gibi gercekten kız dediler ha pipiyle kordonu karıştırdılar o zaman ya çok enteresan bende duydukça düşünmüyor degilim. Esim diyor onları bilmemne yaparım. Ben onunda kafasını karıştırmaya başladım çünkü olmayacak sey degil cidden:D

Çok amiiin ecmain insallah 🤲🤲 hersey biraz da kismete bakiyor ne güzel gerekte kalmamış kuvez e falan. Şehirde yaşamıyor musun köy de mi yasiyorsun ki canim sen?
yok canım ilçedeyim ama ne hikmetse buranın küvexleri yeterli donanıma sahip değilmiş tabi 3 senede değişmiştir belki

vavvv benimkide erkek doğsa ben kime tazminat açacamki ya kabul etmexlerse sonucta bi belge vermiolar kız erkek die .
en son ne zaman kız demişler peki
komşuda dio işte senin kirpiklerin dökülmüş kızında böle değildin bu kesin erkek faln

Merhaba kızlar uzunca bir süre giremedim bu salgın VS beni germişti. Eleman eksikliğinden vadiye sisteminde şr hafta dönüşümlü çalışıyorum 27.haftada Bi Dr gittim ilk defa çünkü Drum yoktu ş.dışına gitti artık. Gittiğim doktor erken doğum bebek çok aşağıda hatta uçurum kenarındsın dedi. Ben korktun Bi Dr a daha gittim oda tamam aşağıda ama rahim ağzın kapalı dedi şükür içimi rahatlattı 30 haftaya girdik hatta 31.haftanıın içindeyiz 😊 umarım zamanında sağlıkla gelir hepsi 🥰🥰🥰

senin çocuğun şimdi kaç kilo hala zayıf mı ilerliyor.

vavvv benimkide erkek doğsa ben kime tazminat açacamki ya kabul etmexlerse sonucta bi belge vermiolar kız erkek die .
en son ne zaman kız demişler peki
komşuda dio işte senin kirpiklerin dökülmüş kızında böle değildin bu kesin erkek faln
Ayrıntılı ultrason organ taraması yapınca veriyorlar canım cinsiyetin ne olduğunu belirtir yazı

Merhaba kızlar uzunca bir süre giremedim bu salgın VS beni germişti. Eleman eksikliğinden vadiye sisteminde şr hafta dönüşümlü çalışıyorum 27.haftada Bi Dr gittim ilk defa çünkü Drum yoktu ş.dışına gitti artık. Gittiğim doktor erken doğum bebek çok aşağıda hatta uçurum kenarındsın dedi. Ben korktun Bi Dr a daha gittim oda tamam aşağıda ama rahim ağzın kapalı dedi şükür içimi rahatlattı 30 haftaya girdik hatta 31.haftanıın içindeyiz 😊 umarım zamanında sağlıkla gelir hepsi 🥰🥰🥰
merhaba canım.sen çok dikkat et yinede. bide sık sık sancına faln baktır ne olur ne olmaz İnşallah tam zamanında gelirler 💕

Ayrıntılı ultrason organ taraması yapınca veriyorlar canım cinsiyetin ne olduğunu belirtir yazı
ben devlete gidiyorum canım öyle bi yazı görmedim cinyete dair.benimki değişmez ya sanmıorum çünki değişmesini istedgm için değişmez 😃

ben devlete gidiyorum canım öyle bi yazı görmedim cinyete dair.benimki değişmez ya sanmıorum çünki değişmesini istedgm için değişmez 😃
Sağlıkla gelsin yüzde olarak söylüyor genelde Dr lar birde %100 asla demiyorlar kendilerini riske atmamak için. Sağlıcakla gelsin senin 2.kız dimi benim gibi 😊

Dua okunmuş muydu o sudan içmiş miydin? Bana veren arkadaşım çok az sancı ile kısa bir sürede doğurmuştu onunla motive ediyorum kendimi 😀
Evet evet hepsini yaptık ama olmayınca olmado🙈 benim tahim biraz geride, sancı da hissetmediğimden midir nedir bir türkü öne gelmedi ve açılmam olmadı. Suyuö geldiği için zaten 24 saatim vardi ve ben yaklaşık 24 saattir aç ve susuzdum suyum gelince hemen gittik ve yemek içmk yok dediler bitkin düştüm. 5 saat daha beklemek istemedim o sinirle😂 sezeryan olsun dedim gece 10du zaten😒 öyle bir doğum hikayesi ama yani inancımı kaybetme tabi insallah kolay ve güzel bir doğumun olur saglıkla gelsinde bebişler🤲
Kizlar bir bebek icin bir ayda kac bez gider.kac tane almaliyiz ilk bir ay icin?
İlk günler günde en az 10mtane çöpe😂 sonra git gide düşüyor bez sayısı, bebişin içi temizlenip hayata adapte oldukca 7-8e düşüyor. Ama stok yapma bence bir paket al, begenirsen alırsın yine bez kolay ulaşılabilir birsey.

Back
X