Merhabalar bende İstanbul'da Mona da yaptırdım. Yasemin çekmez doktorumuz ücret olarak 5.500 verdik. 1.500 TL embriyo dondurma bedeli.her embriyo cozdurme bedeli 2.500 denildi bize. İlaçlar yumurta geliştirme döneminde 3 bin civarı tuttu. Transferden sonra kullanılan ilaçlar 1000 TL falan tuttu. Bizim 2 kere transfer olduk 13 bin civarında şuana kadar ödediğimiz ucretGüzel oldu. Biraz fikrim oldu fiyatlardan. Yer konusunda da tavsiyede bulunursanız minnettar kalırım. Eşim pek dolaşacak biri değil. Tek yere giderim olursa olur diyor
Merhaba ben 2020 Ocak ayında 7.500 e yaptırdım.ne zaman artmış ücretler bilginiz varmı ve dondurulmuş embriyo transferi ücretini biliyormusunz acaba.Konya. 8500tüp bebek+ilaçlar
Dondurulmuş embriyo transferi 3500tl yazıyor. Tekrar tüp bebekde 7900tlMerhaba ben 2020 Ocak ayında 7.500 e yaptırdım.ne zaman artmış ücretler bilginiz varmı ve dondurulmuş embriyo transferi ücretini biliyormusunz acaba.
Dondurulmuş embriyo transferinde tahliller ücretlidir diyorDondurulmuş embriyo transferi 3500tl yazıyor. Tekrar tüp bebekde 7900tl
Dondurulmuş embriyo transferinde tahliller ücretlidir diyor
Evet ya aşırı masraflı bir de ilaçlar eklenince. Siz kime yaptırmıştınız? Sonuç negatifmi oldu acaba?Çok teşekkür ederim canım.niye artmış ya çok canım sıkıldı birde donrdulmus ta tahliller neden ücretli anlamıyorum gercekten maddi manevi çok yiprandik. Extra extra derken çok yoruldum.
Evet bir aşılama ve bir tup negatif oldu. Ocak gbi yeniden deneyecez.ozmana kadar ideal kiloma ulaşmaya çalışıyorum . Ali samj bey yaptı ikisinde..siz kime yaptirdinizEvet ya aşırı masraflı bir de ilaçlar eklenince. Siz kime yaptırmıştınız? Sonuç negatifmi oldu acaba?
Ben Fuat hocadayım. Açıkçası şimdilik gayet memnunum. Gerçi daha işlemler bitmedi. Embriyolog Durumu haber vermek için cumartesi arıycakmış bir dahaEvet bir aşılama ve bir tup negatif oldu. Ocak gbi yeniden deneyecez.ozmana kadar ideal kiloma ulaşmaya çalışıyorum . Ali samj bey yaptı ikisinde..siz kime yaptirdiniz
İnşallah güzel.haberler alirsiniz ,olumlu sonuçlanır herşey . Allah yardımcınız olsunBen Fuat hocadayım. Açıkçası şimdilik gayet memnunum. Gerçi daha işlemler bitmedi. Embriyolog Durumu haber vermek için cumartesi arıycakmış bir daha
1embriyo dondurma 1500 öylemiMerhabalar bende İstanbul'da Mona da yaptırdım. Yasemin çekmez doktorumuz ücret olarak 5.500 verdik. 1.500 TL embriyo dondurma bedeli.her embriyo cozdurme bedeli 2.500 denildi bize. İlaçlar yumurta geliştirme döneminde 3 bin civarı tuttu. Transferden sonra kullanılan ilaçlar 1000 TL falan tuttu. Bizim 2 kere transfer olduk 13 bin civarında şuana kadar ödediğimiz ucret
1 tanesi için değil kaç tane çıkarsa o kadar donduruyorlar 15001embriyo dondurma 1500 öylemi
Temem1 tanesi için değil kaç tane çıkarsa o kadar donduruyorlar 1500
Canim benim tup bebek toplam 9000 bin dediler ilaclara simdilik 1500 verdim daha ignelerdegim bakalim baska ne ilac alcamHerkese Merhaba,
2020 yılında tüp bebek yaptıran var mıdır? Sgk olmaksızın fiyatlar konusunda bilgi vermeniz mümkün mü?
Slm ben 43 yaşındayım . 5. Deneme ankaradayım 2 yıldır uğraşıyorum. Ankara tüp bebek merkezi cem akarsuda yaptırdım çok memnun kaldım ama tutmadı fiyat 8500 idi şuan murat sönmezer genart da yapıyor işlemleri doktor 9000 +ilaçlar biz dondurarak gittik 3500 de o var doktora güvendim 3 gün sonra test yapıcam. Ankara piyasası fiyatları böyle. Ankara da tolga ecemiş, hakan yusuf turan, ve başkent hastanesi hulisi zeyneli iyi diyorlar eğer ankaraya gelmek istersen burdan ulaş telimi vereyim konuşuruz ayrıntılı yada sen verebilirsin. Geçmiş olsun inş herşey istediğin gibi olsun sağlıkla kucağına al bebeğini.Cevaplar için çok teşekkür ediyorum.
Mucize senin bebeğin tüp bebekmi hamilesin allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.Merhaba. Şehirlere ve gideceğin merkeze göre değişiyor sanirim. Siz hangi sehiri düşünüyorsunuz. Belki o bölge ile ilgili tecrübesi olan arkadaşlar vardır. Ama benim gördüğüm be duyduğum kadarı ile ilaçlar hariç minimum 9500-10.000
Evet canım tüp bebekle hamile kaldım. Çok şükür elhamdülillah 10 haftalık olduk. Isteyen bekleyen herkese nasip olsun inşallah.Mucize senin bebeğin tüp bebekmi hamilesin allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.
Hayırlı olsun bol şansla güzel kaderiyle gelsinEvet canım tüp bebekle hamile kaldım. Çok şükür elhamdülillah 10 haftalık olduk. Isteyen bekleyen herkese nasip olsun inşallah.
Bahçeci Ankara hakkında bir duyumunuz varmı peki bende orayı dusunuyorumSlm ben 43 yaşındayım . 5. Deneme ankaradayım 2 yıldır uğraşıyorum. Ankara tüp bebek merkezi cem akarsuda yaptırdım çok memnun kaldım ama tutmadı fiyat 8500 idi şuan murat sönmezer genart da yapıyor işlemleri doktor 9000 +ilaçlar biz dondurarak gittik 3500 de o var doktora güvendim 3 gün sonra test yapıcam. Ankara piyasası fiyatları böyle. Ankara da tolga ecemiş, hakan yusuf turan, ve başkent hastanesi hulisi zeyneli iyi diyorlar eğer ankaraya gelmek istersen burdan ulaş telimi vereyim konuşuruz ayrıntılı yada sen verebilirsin. Geçmiş olsun inş herşey istediğin gibi olsun sağlıkla kucağına al bebeğini.
İyi olduğunu duydum ama hiç gitmedim malesefBahçeci Ankara hakkında bir duyumunuz varmı peki bende orayı dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?