2020 tüp bebek fiyatları

Ne yazik ki gitmiyor esim Benim cocugum var sen de onu kabul et, Allah sana kismet etmiyorsa zorlama diyor. 40 yasinda oldugum icin hamile kalmam zor. Doktor bir sorunun yok dedi ama yasim cok. Hamile kalmami kolaylastiracak birseyler var midir acaba?

Canını sıkma herşey nasip bizler uğraşıyoruz işde olmayınca olmuyor. Bence internetten ucuz ovulasyon testleri var onlardan al hatta yumurta arttırıcı klomen var bide onu kulla bence sonra şansa bırak

Özel mi

Reactions: Z P
Canını sıkma herşey nasip bizler uğraşıyoruz işde olmayınca olmuyor. Bence internetten ucuz ovulasyon testleri var onlardan al hatta yumurta arttırıcı klomen var bide onu kulla bence sonra şansa bırak
Klomen nedir? Hiç bilmiyorum. Doktor mu önerdi size? Öylece kullanılır mı acaba?

SGK da yaptırmadım ama 2 gün önce opu oldum toplam 12 bin verdim sonuç yumurtaların döllenmedi
Üzülme hepimiz senden farklı değiliz bak burda araştırmalar yapıyoruz nasibimizde bir evlat varsa var yoksa hayatın sonu değil. Keşke olsa güzel olucak ama elimizden bukadarı geliyor işde

Üzülme hepimiz senden farklı değiliz bak burda araştırmalar yapıyoruz nasibimizde bir evlat varsa var yoksa hayatın sonu değil. Keşke olsa güzel olucak ama elimizden bukadarı geliyor işde
Ne kdr güzel söylemişsn moral bozmak yok olucak basarcaz ins

Çok üzüldüm. Şimdi ne yapacaksınız peki?
tekrar başlıycaz yumurta toplancak her ay istenileen sayıya ulaşana kadar oda heray 8000 tl yapıyor. allah herkeze yardımcı olsun gerçekten zor bir süreçmiş ben anlatıldığında abarttıklarını düşünüyodum çok haksızlık etmişim

İnşallah sonucu çok güzel olur. Benim kendimden umudum kalmadı. Doktor dene belki hamile kalabilirsin dedi. Yumurtam adet sonrası gittiğimde 15 milimdi. Eşimin de daha önce çocuğu olmuş sonuçta. Ama yaşımdan dolayı hamile kalma ihtimalim %10 falanmış
Tek isteğim bir evlat. Çok mu şey istiyorum

Bu fiyat hangi merkez için acaba

Reactions: Z P
Bahçeci tüp bebek merkezini biliyor musunuz iyi midir fiyatları ne kadar acaba bende iyi bi yer arıyorum

Canım ben 42 yaşındayım senin yaşın çok değil doktorlar sürekli bunun ardına saklanıyor en son doktoruma güvenimi yitirdim bu yüzden ilkinde 3 embiriyom dölenirken 2.hiç döllenmedi yaştan dedi ama onların yatacak yerleri yok bizim yaşımızı umutsuz görüyorlar bizi olmayacağına inandırıyorlar ama ben inanmıyorum onlara sende inanma sadece kendine güven

İnşallah dediğiniz gibi olur ve kucağımıza alırız bebeklerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…