- 27 Eylül 2018
- 5.406
- 11.121
- 198
Amiiin kuzum amin insallah sımsıkı sarılıyorlardır annelerineİnşallah ikisi de sağlıcakla tutunmuştur![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amiiin kuzum amin insallah sımsıkı sarılıyorlardır annelerineİnşallah ikisi de sağlıcakla tutunmuştur![]()
yıllardır korkup kactıgım tüp bebek tedavisin aslında cok basit olduğunu öğrendim, özelde yaptırıyorum oyüzden baya maliyetli. Onun dışında iğnelerle baslıcaksın iğnelerin bir yan etkisi yok genel olarak o sekildede okudum hep. belki sadece dolgunluk siskinlik olabilir. Bana yumurta toplamadan önce fitil vermsilerdi o bende yan etkii yaptı makatta kanama sebep oldu bıraktırdı doktor. sonra yumurtalar toplandı. yarında insallah ben güzel sonucu alacagm.
kistlerim oldugu icin 1 -1.5 ay gibi dinlenme sürem olcak antibiotik kullanıyorum enfeksiion kapmıyım diye. sonrası insallah transfer aslına bukadar basit işte :))
Düşünmemek elde değil tabiki ama süreçten çok bekleme işleri insanı yıpratıyor. Ama her zaman sonunun güzel olma ihtimali var bunu düşünebilmeliyizMerhaba bende tedaviye başladım ama ben 2 ay vitamin kullanıcam doktorum daha sonra başlıyacağız dedi rahmimde bi anamolilik var aktif olmayan çikolata kistim var. Çok korkuyorum endişelerim var. Bu süreci nasıl geçiriyorsunuz benm hergün aklımda deli sorular. Düşünmek mi iyi düşünmemek mi bilemedim
Korku bende de vardi simdi tabi endişlerimde var bana sürec hep korkunc anlatildi işte aşırı zor geçiren aşırı ağırısı olan onlar bende olmadi kişiye göre degişiyor. İşte kisti ilthaplanan oda simdilik olmadi öyle bisey. Zor ya düşünmemek de olmuo illaki düşünüyor insanMerhaba bende tedaviye başladım ama ben 2 ay vitamin kullanıcam doktorum daha sonra başlıyacağız dedi rahmimde bi anamolilik var aktif olmayan çikolata kistim var. Çok korkuyorum endişelerim var. Bu süreci nasıl geçiriyorsunuz benm hergün aklımda deli sorular. Düşünmek mi iyi düşünmemek mi bilemedim
Yasim 25 izmirdeyim ben abla insallah guzel olumlu haberler alırız ve burda bağira cağira hamileyizz derrizzben meryem suresine baslamistim ki regl oldum tup bebek gunu insan suresi okucam tavsiye ederim
[/QUOTE hangi doktora gidiyorsunuz ve sorun nedir? İzmirdeyim bende ama erkek sorunu için iyi olan bir doktor bulamıyorum Allah yardım etsin hepimize
Hangi doktora gidiyorsunuz izmir de? Bende izmirdeyim eşim de sperm azlığı ve morfoloji bozukluğu var karar veremiyorum İzmir’de doktor ve bi merkeze..
Canim ben izmirde tepecik kadin dogumevindeyim daha yeni basladim genetik testi verdik esimle ben beklyrz 20sinde gitcem bakalimHangi doktora gidiyorsunuz izmir de? Bende izmirdeyim eşim de sperm azlığı ve morfoloji bozukluğu var karar veremiyorum İzmir’de doktor ve bi merkeze..
Selamün aleyküm arkadaşım gayet güzel yükselmiş belirtilerin nelerdi bende Temmuz 3te yaptırdım test günüm 15inde bana da dua eder misin RABBİM sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşaallah bekleyen herkese dua edersin inşaallahKızlar transfer günü dışında 9. Gün 170 11. Gün 490 çıktı değerim nasıl sizce
İlk 3 gün hiçbir belirtim olmadı. 4. Gün adet belirtilerim başladı. Ara ara oluyordu ama kesin olmadı diyordum. Göğüslerim ilk günler hassastı sonra geçti bu beni iyice korkuttu. Yüzüm aşırı derecede döktü. Ama sonuç çok şükür pozitifSelamün aleyküm arkadaşım gayet güzel yükselmiş belirtilerin nelerdi bende Temmuz 3te yaptırdım test günüm 15inde bana da dua eder misin RABBİM sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşaallah bekleyen herkese dua edersin inşaallah![]()
Canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah, dondurulmuş mu taze mi embriyo transferin oldu canımKızlar transfer günü dışında 9. Gün 170 11. Gün 490 çıktı değerim nasıl sizce
Aminn canım dondurulmuş 3.gün embriyosuydu 2 tane. Bugün jel hafif pembe geri geldi normal mi acaba korktum biraz bilgisi olan var mı acabaCanım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah, dondurulmuş mu taze mi embriyo transferin oldu canım
Allah bağışlasın canımAminn canım dondurulmuş 3.gün embriyosuydu 2 tane. Bugün jel hafif pembe geri geldi normal mi acaba korktum biraz bilgisi olan var mı acaba
Merhaba hamile misinizArkadaslar oncelikle meraba yeniyim burda tup bebek yaptircam yaptirmis olanlar nasil bi surecten gectiniz anlatir misiniz Allah kimseyi bu yolda bekletmesin![]()