Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bende şubat 3 te 12 hafltiak kalbi durdu bundan önce 8 haftlsik durdu 7 ay sonra kaldım simidi 3 ay korundum nisan ayında korumadım şuan galiba hamileyim çok belirti var şuan kaşık agrım var yumurtalama dan 8 ci gün bugün 3 gündür var göğüsler şişti hassasiyet var salı günü test ypacam hmeen gitvrm trombofili paneli testi genrtik test yapidi tormbifli sonucu çıktı virüs yüzünden gidemedim gebeliği öğrenince hemen git cem oma göre iğne başlancwk doktor büyük ihtimal pıhtılaşma dedi plesenta 16 hafta ile uyumlu bebek 12+4 klamis kan gitmemiş pıhtılaşma olmuş dedi oburunde de aynı 12 haftlsiktim kanama oldu gittim 7+5te durmuş inş hamileyimdir fili kasıt vardı evde onu kullandım gebe kalmada yardımcı bu ol en 12 haftalikttsta folik adit kullandim o ay kaldim tavsiye edrrim ins sizlerfe hemen gbee kalirsiniz ins hamilryimdirarkadalar dünde actım konuyu pek fıkır gelmedi 2020 yılında kürtaj olan arkadaslarım varsa bırbrmıze destek olalım herkes yasadıgı sorunları ve cozumlerden bahsedip destek olalım
inşallah hamılesındır kuzum benımFolik asit folidoce diye onu kullandım
güzel haberler olsun insallahİ
inşallah hamılesındır kuzum benım
Bende martta kürtaj oldum üc ay bekle oyle hamılelık düsün rahmın toparlansın ve bu üc aylık sürede folıkasite basla hamılelıgın ücüncü ayına kadarda kullanılıyor yani hamılelık öncesi üc ay ve hamılelık sonrası üc ay olarak.Mrb bende 10 gün önce kürtaj oldum, bebeğimin kalbi durmuştu.. Şuan herhangi bir sorun yok ve biz hemen çocuk sahibi olmak istiyoruz. Doktor folik asit verdi hamilelik düşününce kullanmaya başla die.. Sizce ne kadar önce başlamalıyım fikri olan var mı
Bende 23martta kürtaj oldum ama en az üc ay en fazla altı ay beklenmelı rahmın toparlanması ıcın benjmde 10haftalıktı ama gerıden geliyodu haftası senın gibi lekelerının olması normal benım kürtajdan bı hafta sonra kanamam kesıldı ve tekrar 20 gün sonra adet oldum üc ay bekledım ama kımyasal gebelık yasadım oda kanla bırlıkte düstü acele etme ve bır adet dönemi kısa bı süre hem psikolojik acıdan bunu yasamayan bılemez ben daha yenı kendımı toparladım sımdıde kımyasalın paıkolosını düzeltmeye calısıyorum sende aynısını yasama hormon testı ıste doktorundan neyın eksık onu tamamla oyle hamıle kal ben tekrar arastırmadan hamıle kaldıgıma cok pısman oldum canım hakkımızda hayırlısı artık.Merbaha kızlar bende 30 nisanda kürtaj olmak zorunda kaldım 10 haftalık bebeğim kalp atışı hiç olmadığı ve 7 hftalık göründüğü için bugün 10 mayıs ve ben hala akıntı şeklinde kanama devam ediyor cuma kontrole gittim doktor bir sıkıntı yok dedi ve primalout verdi kesilsin die 2 gündür içiyorum ama değişen bişe yok hala akıntı gibi lekeler var sizce bu nornal mi ve kesildi diyelim ben bir daha ne zaman adet görürüm tekrardan bebiş deneyeceğiz ve nasıl ilerlemeliyim bilmiyorumdoktor 1 adet dönemi beklemen yeterli dedi
Bende 20 gün falan sürdü Dr da gidemedim soğan suyu içince reglim geldi. Bir ay sonra tekrar regl oldum düzene girdimerhaba bayanlar bende ocak 2019 ve nisan 2020 2 kürtajım oldu . bugün 12 gün oldu kanamam duruyor bir gün yarım gün sonra affedersiniz parça şeklinde kanama tekrar başlıyor . 10.gün doktora gittim bir şey yok 15 günü geçerse kanaman gel dedi sizinde uzun süren oldu mu böyle endişelendim bende
Hamilelikten 3 ay önce kullan demişti bana doktor ben kullandım sonra hamile kalınca devam ettim 9.haftada kürtaj oldum kalbi durduğu için şimdi bıraktım folik asiti ama devam etmeli miyim bilmiyorumMrb bende 10 gün önce kürtaj oldum, bebeğimin kalbi durmuştu.. Şuan herhangi bir sorun yok ve biz hemen çocuk sahibi olmak istiyoruz. Doktor folik asit verdi hamilelik düşününce kullanmaya başla die.. Sizce ne kadar önce başlamalıyım fikri olan var mı
Ben 2 kere yaşadım ama bana önermedi doktorum gerek yok senin için dedi, rahim filmi kesinlikle öneriliyor mu???2019 un sonunda oldum ben de kasım ayında. Doktor 3 ay beklememi söyledi ben 2 ay bekledim 3.ayda hamile kaldım.Ama hamileliğimi daha öğrenmeden önce trombofili testi için araştırma hastanesine gittim başıma gelenleri anlattım bulunduğum şehirde yapılamadığını,istersem hamile kalınca özel hastaneye gidip önlem amaçlı kan sulandırıcı iğne başlatılmasını söylemem tembihlendi dedikleri gibi yaptım şu an oksapar 04 kullanıyorum eğer hamilelik öncesinde yaptırma imkanınız varsa mutlaka yaptırın.Genel tahlillerinizi de öyle eşiniz de sizinle birlikte gitsin eğer 2. 3.düşük ise rahim filmi de gerekli diyorlar