2020 yılı kürtaj olanlar buraya...

tess07

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2020
460
254
23
32
arkadalar dünde actım konuyu pek fıkır gelmedi 2020 yılında kürtaj olan arkadaslarım varsa bırbrmıze destek olalım herkes yasadıgı sorunları ve cozumlerden bahsedip destek olalım

2019 un sonunda oldum ben de kasım ayında. Doktor 3 ay beklememi söyledi ben 2 ay bekledim 3.ayda hamile kaldım.Ama hamileliğimi daha öğrenmeden önce trombofili testi için araştırma hastanesine gittim başıma gelenleri anlattım bulunduğum şehirde yapılamadığını,istersem hamile kalınca özel hastaneye gidip önlem amaçlı kan sulandırıcı iğne başlatılmasını söylemem tembihlendi dedikleri gibi yaptım şu an oksapar 04 kullanıyorum eğer hamilelik öncesinde yaptırma imkanınız varsa mutlaka yaptırın.Genel tahlillerinizi de öyle eşiniz de sizinle birlikte gitsin eğer 2. 3.düşük ise rahim filmi de gerekli diyorlar

merhaba bayanlar bende ocak 2019 ve nisan 2020 2 kürtajım oldu . bugün 12 gün oldu kanamam duruyor bir gün yarım gün sonra affedersiniz parça şeklinde kanama tekrar başlıyor . 10.gün doktora gittim bir şey yok 15 günü geçerse kanaman gel dedi sizinde uzun süren oldu mu böyle endişelendim bende

Benim acil kürtaj olmam lazım 9.5 haftalık oldu bebek eşimle çok sorun yaşıyorum bebeği aldırıp boşanacağım ankaradayım yardımcı olacak yol gösterecek biri var mı

Mrb bende 10 gün önce kürtaj oldum, bebeğimin kalbi durmuştu.. Şuan herhangi bir sorun yok ve biz hemen çocuk sahibi olmak istiyoruz. Doktor folik asit verdi hamilelik düşününce kullanmaya başla die.. Sizce ne kadar önce başlamalıyım fikri olan var mı

arkadalar dünde actım konuyu pek fıkır gelmedi 2020 yılında kürtaj olan arkadaslarım varsa bırbrmıze destek olalım herkes yasadıgı sorunları ve cozumlerden bahsedip destek olalım
Canım bende şubat 3 te 12 hafltiak kalbi durdu bundan önce 8 haftlsik durdu 7 ay sonra kaldım simidi 3 ay korundum nisan ayında korumadım şuan galiba hamileyim çok belirti var şuan kaşık agrım var yumurtalama dan 8 ci gün bugün 3 gündür var göğüsler şişti hassasiyet var salı günü test ypacam hmeen gitvrm trombofili paneli testi genrtik test yapidi tormbifli sonucu çıktı virüs yüzünden gidemedim gebeliği öğrenince hemen git cem oma göre iğne başlancwk doktor büyük ihtimal pıhtılaşma dedi plesenta 16 hafta ile uyumlu bebek 12+4 klamis kan gitmemiş pıhtılaşma olmuş dedi oburunde de aynı 12 haftlsiktim kanama oldu gittim 7+5te durmuş inş hamileyimdir fili kasıt vardı evde onu kullandım gebe kalmada yardımcı bu ol en 12 haftalikttsta folik adit kullandim o ay kaldim tavsiye edrrim ins sizlerfe hemen gbee kalirsiniz ins hamilryimdir

Merbaha kızlar bende 30 nisanda kürtaj olmak zorunda kaldım 10 haftalık bebeğim kalp atışı hiç olmadığı ve 7 hftalık göründüğü için bugün 10 mayıs ve ben hala akıntı şeklinde kanama devam ediyor cuma kontrole gittim doktor bir sıkıntı yok dedi ve primalout verdi kesilsin die 2 gündür içiyorum ama değişen bişe yok hala akıntı gibi lekeler var sizce bu nornal mi ve kesildi diyelim ben bir daha ne zaman adet görürüm tekrardan bebiş deneyeceğiz ve nasıl ilerlemeliyim bilmiyorum :( doktor 1 adet dönemi beklemen yeterli dedi

22 Mayıs aksam kanamam oldu çok az 11 haftalık hamileydim kendime göre doktor a en son 8 haftalıkken gitmiştim virüsten kaynaklı doktor sık gelmemi istemedi 2. Hamileliğim olduğu için çok önemsemedim kanamayı çünkü ilkinde çok paniktim her dakika doktora gidiyordum korkumdan bunda rahat olacam dedim keşke demeseymisim 22 Mayıs aksam yine de ne olur ne olmaz diyip devletin aciline gittim kalp atışı yok dedi 9 haftalık gözüküyor istersen yarın detaylı ultrason a gel dedi sabah kalkar kalmaz kendi dokturuma gittim ve oda aynı şeyi dedi 9 hafta da kalbi durmuş. Ama bende ne ağrı ne sizi hiç bir şey yok 2 hafta öyle kalmış karnimda beni hemen detaylı ultrason a soktu testler yapıldı sonuç yine aynı değişen bir şey yok. acil yatış yaptılar ve hemen kürtaj a girdim tamamen bayulttilar hiç bir şey hissetmedim sonuç bebeğim benimle değil artık. Çok kötü bir şey.. ben kolay hamile kalanlardanim aslında herkes bir daha olur dese de nedense benim artık cesaretim yok. Bir oğlum zaten var bencillik mi bilmiyorum şuan için mi böyle düşünüyorum onu da bilmiyorum ama tek çocuk kalsın istiyorum. Normalde hep bir kızım olsun çok isterdim ama şuan öyle korkuyorum ki aynı şeyleri yaşamaktan Allah'ım kimseye vermesin çok zor. Bebeğimi hastaneden istedim ama zaten çok küçük olduğu için vermediler ve patalojiye gönderdiler sebebi ne diye fakat eşim tarafında da benim tarafimda da öyle bir hastalık felan yok genetik bir şey olması için. Ya diyorum ben çok hareketliyim çok tez canlıyim ondan böyle bir şey oldu yada nedensizce sağlıksız di. İlk cocugum da 36 kilo ile hamile kalmıştım ve gerçekten çok rahat bir hamilelik gecirmistim bunda yine rahattım 42 kilo ile hamile kaldım zayifliktan da değil Allah'ın takdiri artık.

Mrb bende 10 gün önce kürtaj oldum, bebeğimin kalbi durmuştu.. Şuan herhangi bir sorun yok ve biz hemen çocuk sahibi olmak istiyoruz. Doktor folik asit verdi hamilelik düşününce kullanmaya başla die.. Sizce ne kadar önce başlamalıyım fikri olan var mı
Bende martta kürtaj oldum üc ay bekle oyle hamılelık düsün rahmın toparlansın ve bu üc aylık sürede folıkasite basla hamılelıgın ücüncü ayına kadarda kullanılıyor yani hamılelık öncesi üc ay ve hamılelık sonrası üc ay olarak.

Merbaha kızlar bende 30 nisanda kürtaj olmak zorunda kaldım 10 haftalık bebeğim kalp atışı hiç olmadığı ve 7 hftalık göründüğü için bugün 10 mayıs ve ben hala akıntı şeklinde kanama devam ediyor cuma kontrole gittim doktor bir sıkıntı yok dedi ve primalout verdi kesilsin die 2 gündür içiyorum ama değişen bişe yok hala akıntı gibi lekeler var sizce bu nornal mi ve kesildi diyelim ben bir daha ne zaman adet görürüm tekrardan bebiş deneyeceğiz ve nasıl ilerlemeliyim bilmiyorum :KK43: doktor 1 adet dönemi beklemen yeterli dedi
Bende 23martta kürtaj oldum ama en az üc ay en fazla altı ay beklenmelı rahmın toparlanması ıcın benjmde 10haftalıktı ama gerıden geliyodu haftası senın gibi lekelerının olması normal benım kürtajdan bı hafta sonra kanamam kesıldı ve tekrar 20 gün sonra adet oldum üc ay bekledım ama kımyasal gebelık yasadım oda kanla bırlıkte düstü acele etme ve bır adet dönemi kısa bı süre hem psikolojik acıdan bunu yasamayan bılemez ben daha yenı kendımı toparladım sımdıde kımyasalın paıkolosını düzeltmeye calısıyorum sende aynısını yasama hormon testı ıste doktorundan neyın eksık onu tamamla oyle hamıle kal ben tekrar arastırmadan hamıle kaldıgıma cok pısman oldum canım hakkımızda hayırlısı artık.

merhaba bayanlar bende ocak 2019 ve nisan 2020 2 kürtajım oldu . bugün 12 gün oldu kanamam duruyor bir gün yarım gün sonra affedersiniz parça şeklinde kanama tekrar başlıyor . 10.gün doktora gittim bir şey yok 15 günü geçerse kanaman gel dedi sizinde uzun süren oldu mu böyle endişelendim bende
Bende 20 gün falan sürdü Dr da gidemedim soğan suyu içince reglim geldi. Bir ay sonra tekrar regl oldum düzene girdi

Hamilelikten 3 ay önce kullan demişti bana doktor ben kullandım sonra hamile kalınca devam ettim 9.haftada kürtaj oldum kalbi durduğu için şimdi bıraktım folik asiti ama devam etmeli miyim bilmiyorum

Arkadaşlar kanamanız ve ağrılarınız ne kadar sürdü? Ve ne kadar gün sonra adet oldunuz?

2019 un sonunda oldum ben de kasım ayında. Doktor 3 ay beklememi söyledi ben 2 ay bekledim 3.ayda hamile kaldım.Ama hamileliğimi daha öğrenmeden önce trombofili testi için araştırma hastanesine gittim başıma gelenleri anlattım bulunduğum şehirde yapılamadığını,istersem hamile kalınca özel hastaneye gidip önlem amaçlı kan sulandırıcı iğne başlatılmasını söylemem tembihlendi dedikleri gibi yaptım şu an oksapar 04 kullanıyorum eğer hamilelik öncesinde yaptırma imkanınız varsa mutlaka yaptırın.Genel tahlillerinizi de öyle eşiniz de sizinle birlikte gitsin eğer 2. 3.düşük ise rahim filmi de gerekli diyorlar
Ben 2 kere yaşadım ama bana önermedi doktorum gerek yok senin için dedi, rahim filmi kesinlikle öneriliyor mu???

Back
X