Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ağlama zırlamadan yazamadım. Şu anda da ellerim titriyor. 10 gün sonra kese için gelebilirsin dediler. Hepinizden Allah razı olsun desteğiniz için. İnşallah devamını da beraber takip etmek kısmet olur, hayırlısıyla sağlıkla ilerlerse. Hepimiz güzel haberlerimizi paylaşmaya devam ederiz, peş peşe olur inşallah

Ağlama deyince kötü bişey oldu sandım, Allah seni ne yapmasın kız. Oh valla günüm güzel başladı, şenlikler başlasınnnnnnnnnnnn, o zaman dansss

Şu an ben bile ağlıyorum tüylerim diken diken oldu hayırlı olsun canım saglikla sihhatle devam etsin sağlıkla sihhatle kucağına al canım çok tebrik ederim

Naptin guzum nasilsin
Yaaa ben demiştim ❤❤❤ saglikla gelsin miniko

neaallll Allah tamamına erdirsin sağlıkla gelsin çok ama çok sevindim.hep mutluluktan ağla.artık tescilledik bebemizi hemşirenin gözüne sokabilirizkaç çıktı değerin

neaallll Allah tamamına erdirsin sağlıkla gelsin çok ama çok sevindim.hep mutluluktan ağla.artık tescilledik bebemizi hemşirenin gözüne sokabilirizkaç çıktı değerin
Amin mucizecim amin inşallah. Allah razı olsun. Hepimiz sadece mutluluktan ağlayalım artık. Umutsuzluğa düşüp çok ağladık. Allah hiçbirimizin emeklerini, umutlarını boşa çıkarmasın

Yaa cok sevindim kuzum saglikla gelsin bebisin ❤❤
bu arada nörüsünüz leennbeni özlemediğinizi biliyorum neyse fark yapmaz ben sizi özledim dayanamadım geldim
Tripcan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…