- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.115
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #200.001
Sırayla olacak bizimki ben Şubat bebiş Mart herif Nisanİyi bari bizden iyisin
YuhhhhhSırayla olacak bizimki ben Şubat bebiş Mart herif Nisan
Ağlama deyince kötü bişey oldu sandım, Allah seni ne yapmasın kız. Oh valla günüm güzel başladı, şenlikler başlasınnnnnnnnnnnn, o zaman dansssKızlar ağlama zırlamadan yazamadım. Şu anda da ellerim titriyor. 10 gün sonra kese için gelebilirsin dediler. Hepinizden Allah razı olsun desteğiniz için. İnşallah devamını da beraber takip etmek kısmet olur, hayırlısıyla sağlıkla ilerlerse. Hepimiz güzel haberlerimizi paylaşmaya devam ederiz, peş peşe olur inşallah
Şu an ben bile ağlıyorum tüylerim diken diken oldu hayırlı olsun canım saglikla sihhatle devam etsin sağlıkla sihhatle kucağına al canım çok tebrik ederimKızlar ağlama zırlamadan yazamadım. Şu anda da ellerim titriyor. 10 gün sonra kese için gelebilirsin dediler. Hepinizden Allah razı olsun desteğiniz için. İnşallah devamını da beraber takip etmek kısmet olur, hayırlısıyla sağlıkla ilerlerse. Hepimiz güzel haberlerimizi paylaşmaya devam ederiz, peş peşe olur inşallah
Canım Parem canım çok teşekkürlerŞu an ben bile ağlıyorum tüylerim diken diken oldu hayırlı olsun canım saglikla sihhatle devam etsin sağlıkla sihhatle kucağına al canım çok tebrik ederim
Naptin guzum nasilsinOyyy cok yakin kuzummm, cok heyecanliiiibirak gerilmeyi, tadini cikaaarrrr
Aynen canimmm, amin inşallah
Hayir leenn, rahim kısalığı baska ama hunileşme de erken doğum riskiyms, eger rahimde kisalma da olsaymis dikiş olmasi gerekecekmis, şuan uzunluğu gayet iyiyms olmasi gerektigi gibi cok şükür, kontrollere devam kuzuuu
Ne bilem o da benim gibi kuduruk gotlu zaar ahshah
Catlak kremi tamamen bitkisel katki maddesi hic olmayan incia kullanıyorum canim. Onun dışında makyaj ztn allerjimden yapamıyordum artik. Saçımı blendaxla yikiyormbebe sampuanina gecmistim kaşıntı yapti bende hemen egzama olyor çünkü her şeyi kullanamiyorum, ama vucuduma bebe sampuani, amway, sabun kullaniyorm dönüşümlü. Yuzumu de çoğunlukla sabun ustune amway losyon. Koltukalti mecbur kullanıyorum normal sekilde calistigim icin. Evdeysem surmuyorm.
Benim de vucudumda çatlaklar var önceden yaa, genetik iste maalesef..
Burdayım guzuuuu
Ahdhahdhs napcan iste bana çekmiş bebe de takmis huniyi ahahaha, ben de yeni ogrendim ya sacma sapan seyler
Ayyyynennnnn
Degil kiz degil, o baska
Doğru anlamissin, balus totodan uydurmus
Yaaa ben demiştim ❤❤❤ saglikla gelsin minikoKızlar ağlama zırlamadan yazamadım. Şu anda da ellerim titriyor. 10 gün sonra kese için gelebilirsin dediler. Hepinizden Allah razı olsun desteğiniz için. İnşallah devamını da beraber takip etmek kısmet olur, hayırlısıyla sağlıkla ilerlerse. Hepimiz güzel haberlerimizi paylaşmaya devam ederiz, peş peşe olur inşallah
Amin canım inşallah. Hepiniz dediniz de işte insan ikna olamıyorNaptin guzum nasilsin
Yaaa ben demiştim ❤❤❤ saglikla gelsin miniko
Dans mans edemem ben bir süre daha ağlayacağımAğlama deyince kötü bişey oldu sandım, Allah seni ne yapmasın kız. Oh valla günüm güzel başladı, şenlikler başlasınnnnnnnnnnnn, o zaman dansss
neaallll Allah tamamına erdirsin sağlıkla gelsin çok ama çok sevindim.hep mutluluktan ağla.artık tescilledik bebemizi hemşirenin gözüne sokabilirizKızlar ağlama zırlamadan yazamadım. Şu anda da ellerim titriyor. 10 gün sonra kese için gelebilirsin dediler. Hepinizden Allah razı olsun desteğiniz için. İnşallah devamını da beraber takip etmek kısmet olur, hayırlısıyla sağlıkla ilerlerse. Hepimiz güzel haberlerimizi paylaşmaya devam ederiz, peş peşe olur inşallah
çünkü dayaklıksın da ondan. ya bişeyin mutlluğunu yaşa şu anın tadını çıkar sonra ağlarsın yine. Allah AllaaahhDans mans edemem ben bir süre daha ağlayacağım
Amin mucizecim amin inşallah. Allah razı olsun. Hepimiz sadece mutluluktan ağlayalım artık. Umutsuzluğa düşüp çok ağladık. Allah hiçbirimizin emeklerini, umutlarını boşa çıkarmasınneaallll Allah tamamına erdirsin sağlıkla gelsin çok ama çok sevindim.hep mutluluktan ağla.artık tescilledik bebemizi hemşirenin gözüne sokabilirizkaç çıktı değerin
Yaa cok sevindim kuzum saglikla gelsin bebisinKızlar ağlama zırlamadan yazamadım. Şu anda da ellerim titriyor. 10 gün sonra kese için gelebilirsin dediler. Hepinizden Allah razı olsun desteğiniz için. İnşallah devamını da beraber takip etmek kısmet olur, hayırlısıyla sağlıkla ilerlerse. Hepimiz güzel haberlerimizi paylaşmaya devam ederiz, peş peşe olur inşallah
Tripcanbu arada nörüsünüz leennbeni özlemediğinizi biliyorum neyse fark yapmaz ben sizi özledim dayanamadım geldim
Amin canım amin inşallah. Hepimize sağlıkla gelsinler, beraber büyütelimYaa cok sevindim kuzum saglikla gelsin bebisin❤❤
amin aminn kuzu :) değerin kaçççç didim gomşu onu dimedinAmin mucizecim amin inşallah. Allah razı olsun. Hepimiz sadece mutluluktan ağlayalım artık. Umutsuzluğa düşüp çok ağladık. Allah hiçbirimizin emeklerini, umutlarını boşa çıkarmasın
kablolarımı yaktılarYaa cok sevindim kuzum saglikla gelsin bebisin❤❤
Tripcan
1300 bi şey çıkmış kızım benim beyin yerinde değil şu an hala ellerm titriyor daha ablam bilmiyor geldim size yazdımamin aminn kuzu :) değerin kaçççç didim gomşu onu dimedin
oooo çok güzel çok güzel1300 bi şey çıkmış kızım benim beyin yerinde değil şu an hala ellerm titriyor daha ablam bilmiyor geldim size yazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?