- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #200.021
Çokk sevindim. Gözünüz aydın sağlıklı gebelik diliyorum her şey güzel ilerler hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallahKızlar ağlama zırlamadan yazamadım. Şu anda da ellerim titriyor. 10 gün sonra kese için gelebilirsin dediler. Hepinizden Allah razı olsun desteğiniz için. İnşallah devamını da beraber takip etmek kısmet olur, hayırlısıyla sağlıkla ilerlerse. Hepimiz güzel haberlerimizi paylaşmaya devam ederiz, peş peşe olur inşallah
Amin amin inşallah. Çok uğraştık, bekledik, hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallahÇokk sevindim. Gözünüz aydın sağlıklı gebelik diliyorum her şey güzel ilerler hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah
Bak Pamugu salarim ustune tum kablolarini yer gorursunamin aminn kuzu :) değerin kaçççç didim gomşu onu dimedin
kablolarımı yaktılar
AyyAmin amin inşallah. Çok uğraştık, bekledik, hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah
yi beni parçala biniBak Pamugu salarim ustune tum kablolarini yer gorursun
Ay hadi gözün aydın canım . Kucağına aldığın günleri de gör inşallahhhhhKızlar ağlama zırlamadan yazamadım. Şu anda da ellerim titriyor. 10 gün sonra kese için gelebilirsin dediler. Hepinizden Allah razı olsun desteğiniz için. İnşallah devamını da beraber takip etmek kısmet olur, hayırlısıyla sağlıkla ilerlerse. Hepimiz güzel haberlerimizi paylaşmaya devam ederiz, peş peşe olur inşallah
Canımm çok tebrik ederim tüm kalbimle , inşallah sağlıkla devam ederr herşey gönlünce olsun çok güzel geçsin hamileliğinKızlar ağlama zırlamadan yazamadım. Şu anda da ellerim titriyor. 10 gün sonra kese için gelebilirsin dediler. Hepinizden Allah razı olsun desteğiniz için. İnşallah devamını da beraber takip etmek kısmet olur, hayırlısıyla sağlıkla ilerlerse. Hepimiz güzel haberlerimizi paylaşmaya devam ederiz, peş peşe olur inşallah
Galiba doğru ben de hala inanamıyorum ama çoook teşekkürlerAyyokuduklarım doğru mu yaaa maşallah elhamdülillah
Canım çok sağ ol. Hep beraber görelim inşallah hayırlısıylaAy hadi gözün aydın canım . Kucağına aldığın günleri de gör inşallahhhhh❤
Ne diyimki :)Kızlar ağlama zırlamadan yazamadım. Şu anda da ellerim titriyor. 10 gün sonra kese için gelebilirsin dediler. Hepinizden Allah razı olsun desteğiniz için. İnşallah devamını da beraber takip etmek kısmet olur, hayırlısıyla sağlıkla ilerlerse. Hepimiz güzel haberlerimizi paylaşmaya devam ederiz, peş peşe olur inşallah
Sen nerdesin..... MiniğimmmmGünaydınlaaaar ne güzel haberler alıyorum böyleeee
Amin amin inşallah. Çok çok teşekkür ederim. İnşallah devamı da gelir sağlıkla. Allah isteyen ve layığıyla bakabilecek olan, bunun için emek veren herkese nasip etsin inşallah. Zor yoldan olunca insan öyle farklı bakıyor ki zaten hala inanamıyorumCanımm çok tebrik ederim tüm kalbimle , inşallah sağlıkla devam ederr herşey gönlünce olsun çok güzel geçsin hamileliğin
Amin amin amin inşallah. Sen hep benden daha çok inandın. Ben umudumu kaybettim, sen dürttün kendine gel dedin. Ne desem boş, yaşadın, hepsini biliyorsun. Allah razı olsun. Sağlıkla kucağımıza alıp büyütebilelim inşallah hepimizNe diyimki :)
Tüylerim diken diken.. Gözlerim dolu..
Hep diyorum tüp bebek annesi olmak cok özel...
Cok ama cok sevindim terelellim..
Zaten ben biliodm ve inanıodum
Umarım SAĞLIKLA ilerleyen bir gebeliği olur.. Allah kavuştursun
Sen nerdesin..... Miniğimmmm
Baluşum ❤❤❤Allah isteyen dileyen bekleyen herkese nasip etsin
Burda kardeş olduk dost olduk kaç zamandır bu topikteyiz...
Parmak toplamı kadar arkadaşımız kaldı
İnşallah onlardan güzel haberi alınca bu topiği güzel güzel sonlandıracaz
Dualarımız kalan arkadaşlarımızla
Bu arada kimse farkında olmadı sanırımNurzfr gitmiş...
Ben kırıcı olmak istemiorm o yüzden kimsei kırmak istemiorm ama herkesin zor bir süreci var...
Ben aylarca burdan uzak kalırken kimseyi kırmamak üzmemek depresif olmamak, kimseyide aynı şeyleri acaba ben yaşarmıym die korkutmamak adına burdan uzaklaştm... Kırmadan dökmeden..
O yüzden herkes sürecini yaşarken karşısındakini düşünmeli...
Nurda zor süreçten geçiodu keşke onuda kırmasalardı gitmeseydi....
Keşke nealin sevincinin olduğu güm bunlar yaşanmasaydıda arkadaşımıza deli gibi sevinseydik... Birine sevinirken ötekisine üzülmeseydik...
Öfkeliyim daha fazla yazmıacam...
Nur inşallah geri dönersin kuzum
Dualarımız seninle
Sebebini biliyorum ama yazmıacam... Özelden msj atmş cnkü...Baluşum ❤❤❤
Nur ne ara gitti ya ne guzel yazisiyordu burda
yi beni parçala bini
Tamam kuzum sorun yok istedigin zaman yazSebebini biliyorum ama yazmıacam... Özelden msj atmş cnkü...
Fakat tüp bebek sürecindeki bir kadına yapılmamalıydı bu.. Cok sinirliyim kuzum sonra konuşuruz
Yedekden devam bacım oğlan park demeye başladı hava da soğuk boğazım ağrıyorBeyazım sahalara dönmüşsün
Amin canım gözün aydın ferahla artık sakinleş şükredelim Rabbime sağlıkla kavuşşşşşKızlar ağlama zırlamadan yazamadım. Şu anda da ellerim titriyor. 10 gün sonra kese için gelebilirsin dediler. Hepinizden Allah razı olsun desteğiniz için. İnşallah devamını da beraber takip etmek kısmet olur, hayırlısıyla sağlıkla ilerlerse. Hepimiz güzel haberlerimizi paylaşmaya devam ederiz, peş peşe olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?