Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çokk sevindim. Gözünüz aydın sağlıklı gebelik diliyorum her şey güzel ilerler hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah

Ay hadi gözün aydın canım . Kucağına aldığın günleri de gör inşallahhhhh

Canımm çok tebrik ederim tüm kalbimle , inşallah sağlıkla devam ederr herşey gönlünce olsun çok güzel geçsin hamileliğin

Ne diyimki :)
Tüylerim diken diken.. Gözlerim dolu..
Hep diyorum tüp bebek annesi olmak cok özel...
Cok ama cok sevindim terelellim..
Zaten ben biliodm ve inanıodum
Umarım SAĞLIKLA ilerleyen bir gebeliği olur.. Allah kavuştursun
Günaydınlaaaar ne güzel haberler alıyorum böyleeee
Sen nerdesin..... Miniğimmmm

Canımm çok tebrik ederim tüm kalbimle , inşallah sağlıkla devam ederr herşey gönlünce olsun çok güzel geçsin hamileliğin
Amin amin inşallah. Çok çok teşekkür ederim. İnşallah devamı da gelir sağlıkla. Allah isteyen ve layığıyla bakabilecek olan, bunun için emek veren herkese nasip etsin inşallah. Zor yoldan olunca insan öyle farklı bakıyor ki zaten hala inanamıyorum

Amin amin amin inşallah. Sen hep benden daha çok inandın. Ben umudumu kaybettim, sen dürttün kendine gel dedin. Ne desem boş, yaşadın, hepsini biliyorsun. Allah razı olsun. Sağlıkla kucağımıza alıp büyütebilelim inşallah hepimiz

Allah isteyen dileyen bekleyen herkese nasip etsin
Burda kardeş olduk dost olduk kaç zamandır bu topikteyiz...
Parmak toplamı kadar arkadaşımız kaldı
İnşallah onlardan güzel haberi alınca bu topiği güzel güzel sonlandıracaz
Dualarımız kalan arkadaşlarımızla

Bu arada kimse farkında olmadı sanırım Nurzfr gitmiş...
Ben kırıcı olmak istemiorm o yüzden kimsei kırmak istemiorm ama herkesin zor bir süreci var...
Ben aylarca burdan uzak kalırken kimseyi kırmamak üzmemek depresif olmamak, kimseyide aynı şeyleri acaba ben yaşarmıym die korkutmamak adına burdan uzaklaştm... Kırmadan dökmeden..
O yüzden herkes sürecini yaşarken karşısındakini düşünmeli...
Nurda zor süreçten geçiodu keşke onuda kırmasalardı gitmeseydi....
Keşke nealin sevincinin olduğu güm bunlar yaşanmasaydıda arkadaşımıza deli gibi sevinseydik... Birine sevinirken ötekisine üzülmeseydik...
Öfkeliyim daha fazla yazmıacam...
Nur inşallah geri dönersin kuzum
Dualarımız seninle

Baluşum ❤❤❤
Nur ne ara gitti ya ne guzel yazisiyordu burda

Amin canım gözün aydın ferahla artık sakinleş şükredelim Rabbime sağlıkla kavuşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…