- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #200.221
Oyyyy kuzum benim yaaaSöledik bacım oh neyse ki kız ama ona sen bakacaksın ben bakamam dedi
bugün de kontrol vardı dr bir cıktı verdi oğlana verdik kardesın sana kalp yaptı diye bunu ömür boyu kalbımde taşıycam diyor ağladım bende
Kız şaka yaptm aaaaaYok başkan estagfırullah
Ağlamadan duramam kı ben yer arıyordum zaten
Bak bu lafa eridimAaaa ceza alayım diye ugrasiyo yaa ben cezamı çektim bilete tüm gün sizden uzaktaydim tamam mı hihh
Ben bugün ağlama faslımi doldurdum ama yarın söz aglayalimKız şaka yaptm aaaaa
Buda yer arıo ağlamaya
Bak bu lafa eridim
Ayyy ben fitilde hiç zorlanmadım iki tane arka arka çok rahat oluyo iyiki islat dedinFitil zamanı adamı uyandırayım ben
Ayy halamıııFitil zamanı adamı uyandırayım ben
Bana bakın yeter gariBen bugün ağlama faslımi doldurdum ama yarın söz aglayalimedogumdan sonra eritcem ben seni şimdi diil bacimm
Bacım yapabildğimiz tek aktivite bu onu da mı yapmayakAyy halamııı
Kızzz nura taktiği söyledim
Kendi yapıo
Bi sen yapamıon
Yada eniştenin yapması hoşuna gidio
Töbeeeeeeee
Bana bakın yeter gari
Doğuma giden benm
Siz sıramı çalıosnz
Bence eniştenin yapması hoşuna gidiyoAyy halamııı
Kızzz nura taktiği söyledim
Kendi yapıo
Bi sen yapamıon
Yada eniştenin yapması hoşuna gidio
Töbeeeeeeee
Bana bakın yeter gari
Doğuma giden benm
Siz sıramı çalıosnz
Töbeeeeee töbeeeeeBacım yapabildğimiz tek aktivite bu onu da mı yapmayak
Balışun taktikleri harika bacım evvelallah sonra ona sorabilirsin herşeyiAyyy ben fitilde hiç zorlanmadım iki tane arka arka çok rahat oluyo iyiki islat dedinBal0ncuk çok tisikkur ederim
Kız cok kolay yaaaaa...Bence eniştenin yapması hoşuna gidiyoyoksa vissst diye kayiyo yok ya progestan a alıştım estrofem gibi yapmadı o ama unutkanlık yapio ya da ilaçlar çok olunca unutom cizelgemi yenilemem lazim
Herif bana artikin hiç mi hiç yaklaşmıo laa ya bişi olursa diye daha ortada bişi yok diyom olsun yerine zarar vermeyelim diyoBacım yapabildğimiz tek aktivite bu onu da mı yapmayak
Ay akşam akşam konuşturma beni beTöbeeeeee töbeeeee
Le daha ne konuşcanAy akşam akşam konuşturma beni begülmek istemiom
Hep ona soruom başının etini yiom vallaBalışun taktikleri harika bacım evvelallah sonra ona sorabilirsin herşeyi
Ay akşam akşam konuşturma beni begülmek istemiom
Herif sesime uyanıp gelecek şimdi kime guluon diyeLe daha ne konuşcan
Konulacağını konuşrn zaten ahahahhahahaha
Benim ayı kükrüyor bacım uyandırıyom bugün de halledelim şu işi de sonra uyucam beni burdan bir gün atarlar ama ne zaman bilmiomLe daha ne konuşcan
Konulacağını konuşrn zaten ahahahhahahaha
Allahım sen aklıma mukayet olHerif sesime uyanıp gelecek şimdi kime guluon diye
Herif sesime uyanıp gelecek şimdi kime guluon diye
Benim ayı kükrüyor bacım uyandırıyom bugün de halledelim şu işi de sonra uyucam beni burdan bir gün atarlar ama ne zaman bilmiom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?