Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gündüz kuşağı kadın programlarına çıkan ünlü astrolog Saron Sayarı (Nuray Sayarı) işte. Yoksa sen Saron Kiraz (Rezzan Kiraz) mısın?
"Kim" diye bile sormamism, "ne" diye sormusum. Ne kadar alakaliyim anla ordan Benim Saronlugum ohoo kac senelik onlar benden gormustur

"Kim" diye bile sormamism, "ne" diye sormusum. Ne kadar alakaliyim anla ordan Benim Saronlugum ohoo kac senelik onlar benden gormustur
Bence sorun bende zaten. Bir insan kadın kuşağı programlarına çıkan astrologların adını soyadını neden hafızasında saklar ki Yani bu hayatın hangi alanında ne işime yarayabilir ki kıymetli bir bilgiymiş gibi saklamış bunu. Gereksiz ayrıntılarla dolu benim zavallı hipokampüsüm

Hayır olsunn iyi geceler de noldu önce onu de hele
Hayat mücadelesi bacım ya ikinciye hamile olmak öbürü oğlan ilgi beklio adam çok yoğun çalısıyo yardım edecek kımse yok hiç bişeye yetişemiom dinlenemıom vicdan yapıorum bazen sonra oğlana vicdan yapıom annelik vicdan azabından ibaret zaten onu biliom da ne biliyim efkarlandım öle

Kıyamam askos yaa naptınız söylediniz mi oğlana tabi alıştı o ilginin sadece kendinde olmasına sende yorgunluktan ilgilenemiyorsun

Nurzfr ben geleceğini biliyordum ki bizsiz olmaz hemde tam filmin en göz alıcı yerine gelmişken o yüzden kızmıcam sana
Aşkolsn bulutum sattn bizi

Nurzfr hoşgeldiiin bi daha gitmeeeeeee
Ceza ykmı nura ya herkes bi kıyamadı

Noldu nura neler oldu durduk yere kizlar ya?
Geri geldş abla sen gelene kdar
Cok yaramazlık yaptı nur

Benim yanımda tartışmayın, germeyin beni, bak şurda doğururum.
Doğurur
Bak bunu yapar
Dikkat edin aklınızı toplayn sinir etmeyn

Hoşuna gitti hayırdır
Deşifre olmamı cok beğendin sanırım

Kafam hafif dumanlı lililili
İyi geceler millet
Gel omzumda ağla
Coktandır ağlamıosn

Kıyamam askos yaa naptınız söylediniz mi oğlana tabi alıştı o ilginin sadece kendinde olmasına sende yorgunluktan ilgilenemiyorsun
Söledik bacım oh neyse ki kız ama ona sen bakacaksın ben bakamam dedi
bugün de kontrol vardı dr bir cıktı verdi oğlana verdik kardesın sana kalp yaptı diye bunu ömür boyu kalbımde taşıycam diyor ağladım bende

Yok başkan estagfırullah
Ağlamadan duramam kı ben yer arıyordum zaten

Aaaa ceza alayım diye ugrasiyo yaa ben cezamı çektim bilete tüm gün sizden uzaktaydim tamam mı hihh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…