- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #200.241
Ben ilaçların hepsinden tiksindim bile midem yanio alev alevKız cok kolay yaaaaa...
Sadece bi zaman sonra insan artk tiksinio sıkılıo
Fitil fitil fitil nere kadae pof
Yok o da çeksin benimle sonra sövüyom kızıyom galn rahatlıom psikiolojık olarak iyi gelıokız yazk adama artk kendin hallet
Nur makarna=kiloBen ilaçların hepsinden tiksindim bile midem yanio alev alevama canımda salçalı makarna istiyo şuan ikilemdeyim
Hayır soyluyo soyluyo gidip herife uyguluom herif kacio bendenAllahım sen aklıma mukayet ol
Bide konuşturma beni dio
Ben ne edem 3 hafta tekim..Yok o da çeksin benimle sonra sövüyom kızıyom galn rahatlıom psikiolojık olarak iyi gelıo
Çok açım şu an ama yemıucemBen ilaçların hepsinden tiksindim bile midem yanio alev alevama canımda salçalı makarna istiyo şuan ikilemdeyim
Yok yok lena doğmaz akıllı o sende sabredecen adamın değerini bil anlaBen ne edem 3 hafta tekim..
Herif 2 temmuzda gelecek
Doğurmasam bari
Sen kız tarafısın kendine gelYok yok lena doğmaz akıllı o sende sabredecen adamın değerini bil anla
Hayır soyluyo soyluyo gidip herife uyguluom herif kacio benden
Orası da öyle neyse yarın öğlen yapıp yiyimNur makarna=kilo
Kaç kurtar kendini
Herifi bari bekleBen ne edem 3 hafta tekim..
Herif 2 temmuzda gelecek
Doğurmasam bari
Aaa bu benim kaza sonucu hamile kaldım tüp patladı bizde bende hamiş kaldımBakın biz
ÖNCE magazin, Instagram: "“KAZAYLA HAMİLE KALDIM” İkiz çocuklarının babası Kerem Göğüş'ün şirketine ait dava için hakim karşısına çıkan Wilma Elles'den şaşırtan savunma: "Kerem bir dönem erkek arkadaşımdı. İnşaat şirketiyle ortaklığım yok. Ondan kaza
337 likes, 60 comments - oncemagazin, June 17, 2021: "“KAZAYLA HAMİLE KALDIM” İkiz çocuklarının babası Kerem Göğüş'ün şirketine ait dava için hakim karşısına çıkan Wilma Elles'den şaşırtan savunma: "Kerem bir dönem erkek arkadaşımdı. İnşaat şirketiyle ortaklığım yok. Ondan kazayla hamile kaldım.”".www.instagram.com
Bende diorm normal değil diklat edin dieyapmayın benım sölediklerimi yapmayın normal değilim ben
Şunu bize bi anlatsınlar yaBakın burada ne vaağr
ÖNCE magazin, Instagram: "“KAZAYLA HAMİLE KALDIM” İkiz çocuklarının babası Kerem Göğüş'ün şirketine ait dava için hakim karşısına çıkan Wilma Elles'den şaşırtan savunma: "Kerem bir dönem erkek arkadaşımdı. İnşaat şirketiyle ortaklığım yok. Ondan kaza
337 likes, 60 comments - oncemagazin, June 17, 2021: "“KAZAYLA HAMİLE KALDIM” İkiz çocuklarının babası Kerem Göğüş'ün şirketine ait dava için hakim karşısına çıkan Wilma Elles'den şaşırtan savunma: "Kerem bir dönem erkek arkadaşımdı. İnşaat şirketiyle ortaklığım yok. Ondan kazayla hamile kaldım.”".www.instagram.com
Ben anlattım ya tüp patladı kazayla hamiş kaldıkŞunu bize bi anlatsınlar ya
Yazdığım anda pişman oldum. Çocuk ciddiye almasın şimdi. (Biz seni bilerek ve isteyerek yaptık canım benim. Kaza falan değil. Sen üstüne alınma)Orası da öyle neyse yarın öğlen yapıp yiyim
Herifi bari bekle
Aaa bu benim kaza sonucu hamile kaldım tüp patladı bizde bende hamiş kaldım
Korunarak hamile kalanlar bir, bunlar iki:Şunu bize bi anlatsınlar ya
Yazdığım anda pişman oldum. Çocuk ciddiye almasın şimdi. (Biz seni bilerek ve isteyerek yaptık canım benim. Kaza falan değil. Sen üstüne alınma)
Sohbetler başlamışşşşYazdığım anda pişman oldum. Çocuk ciddiye almasın şimdi. (Biz seni bilerek ve isteyerek yaptık canım benim. Kaza falan değil. Sen üstüne alınma)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?