Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Genc beyinler gereksiz bilgi saklamaya meyilli oluyo Yas aldikca gidio onlar

Şaka maka en geç yedi haftaya beni deşecekler. Siz de anca sohbet muhabbet burda.
Bu işler belli olmaz tabi ama senden önce beni deşecekler o ne olcak

Ben tembelim. Kenarda otururum. Bal0ncuk da kendi çocuğuna bakacak. Gönüllü varsa çıksın
Senin tembelliğini görecez
Hepi topu 9 ay sefa sürersin

Ben bakarim bebise
Yaaaaa ahahahaha bu kıza bayılıorm

Nie çaktırıosun
Sen beni deşifre etmek içinmi varsn
Evet, tabii ki ahdhshhd
Teşekkür ederiz teyzeleri,kuzenlerimizi sağlıkla bekliyoruz inş vaktinde hayırlısı ile
Aminnnn
Dimi ama lazım o şuan dokunmayın

Canımsın Esra yi izlerken dedim düşünce koş koş bizimki başladı diye ama sen duymadın
Balusa laf etmeden duramam ki, bunyeme ters hdhshdhs

Gece uyuyamiom sabah ilaç saatlerini kacirmim diye uyuyamiom offff n'olacak benim halim yaaa peeriiisaaaanim şimdi mutlu oldun mu ... Bugünde dilimde bu şarkı nerden geldiyse aklıma

Gece uyuyamiom sabah ilaç saatlerini kacirmim diye uyuyamiom offff n'olacak benim halim yaaa peeriiisaaaanim şimdi mutlu oldun mu ... Bugünde dilimde bu şarkı nerden geldiyse aklıma
Dünyama hoş geldin Nur agahnsnsns
Sonra günün anlamsız saatlerinde uyuyakalıp akşam 5'te uyanınca sabah 5'te uyandım sanıyorum kendimi ahsnnsns

Dünyama hoş geldin Nur agahnsnsns
Sonra günün anlamsız saatlerinde uyuyakalıp akşam 5'te uyanınca sabah 5'te uyandım sanıyorum kendimi ahsnnsns
Gündüzleri uyumuyorum sırf gece uyuyayım diye ama yine uykusuz kaliom anlamadım ben bu işi başta ne güzeldi gece gündüz uyuodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…