- 17 Ocak 2020
- 4.669
- 10.245
- 158
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #200.261
Temiz çamaşır, kolonyağı neyin getirriz ya merak etmeŞaka maka en geç yedi haftaya beni deşecekler. Siz de anca sohbet muhabbet burda.
Hee, ben de size boncuktan kuş yaparım hediye olarak.Temiz çamaşır, kolonyağı neyin getirriz ya merak etme
Yok la o başka yerdeydiHee, ben de size boncuktan kuş yaparım hediye olarak.
Temiz çamaşır getireceğinize şu zilliye gelip birer saat nöbetleşe bakın da yatayım azcıkYok la o başka yerdeydi
Ben tembelim. Kenarda otururum.Temiz çamaşır getireceğinize şu zilliye gelip birer saat nöbetleşe bakın da yatayım azcık
Temiz çamaşır getireceğinize şu zilliye gelip birer saat nöbetleşe bakın da yatayım azcık
Ben bakarim bebiseBen tembelim. Kenarda otururum.Bal0ncuk da kendi çocuğuna bakacak. Gönüllü varsa çıksın
Genc beyinler gereksiz bilgi saklamaya meyilli oluyoBence sorun bende zaten. Bir insan kadın kuşağı programlarına çıkan astrologların adını soyadını neden hafızasında saklar kiYani bu hayatın hangi alanında ne işime yarayabilir ki kıymetli bir bilgiymiş gibi saklamış bunu. Gereksiz ayrıntılarla dolu benim zavallı hipokampüsüm
Bu işler belli olmaz tabi ama senden önce beni deşecekler o ne olcakŞaka maka en geç yedi haftaya beni deşecekler. Siz de anca sohbet muhabbet burda.
Senin tembelliğini görecezBen tembelim. Kenarda otururum.Bal0ncuk da kendi çocuğuna bakacak. Gönüllü varsa çıksın
Yaaaaa ahahahaha bu kıza bayılıormBen bakarim bebise
Evet, tabii ki ahdhshhdNie çaktırıosun
Sen beni deşifre etmek içinmi varsn
AminnnnTeşekkür ederiz teyzeleri,kuzenlerimizi sağlıkla bekliyoruz inş vaktinde hayırlısı ile
Balusa laf etmeden duramam ki, bunyeme ters hdhshdhsDimi ama lazım o şuan dokunmayın
Canımsın Esra yi izlerken dedim düşünce koş koş bizimki başladı diye ama sen duymadın
İşte gerçek dostBen bakarim bebise
Çağırdın da gelmedik mi?Bu işler belli olmaz tabi ama senden önce beni deşecekler o ne olcak
Genç derken ne kadar genç mesela?Genc beyinler gereksiz bilgi saklamaya meyilli oluyoYas aldikca gidio onlar
Gerçekten tembelim. Hamileliğe bağlayarak söylemedim bunu. Bir yaşam biçimi olarak tembelimSenin tembelliğini görecez
Hepi topu 9 ay sefa sürersin
Dayanamiom diosun yaniEvet, tabii ki ahdhshhd
Aminnnn
Balusa laf etmeden duramam ki, bunyeme ters hdhshdhs
Dünyama hoş geldin Nur agahnsnsnsGece uyuyamiom sabah ilaç saatlerini kacirmim diye uyuyamiom offff n'olacak benim halim yaaapeeriiisaaaanim şimdi mutlu oldun mu ... Bugünde dilimde bu şarkı nerden geldiyse aklıma
Gündüzleri uyumuyorum sırf gece uyuyayım diye ama yine uykusuz kaliom anlamadım ben bu işi başta ne güzeldi gece gündüz uyuodumDünyama hoş geldin Nur agahnsnsns
Sonra günün anlamsız saatlerinde uyuyakalıp akşam 5'te uyanınca sabah 5'te uyandım sanıyorum kendimi ahsnnsns
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?