- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #200.281
Ben bıraktım işte o düzeni sağlamaya çalışmayı. Olmuyor çünkü :/ Ben beceremedim yani en azındanGündüzleri uyumuyorum sırf gece uyuyayım diye ama yine uykusuz kaliom anlamadım ben bu işi başta ne güzeldi gece gündüz uyuodum
Aşkolsn bulutum sattn bizi
Ceza ykmı nura ya herkes bi kıyamadı
Geri geldş abla sen gelene kdar
Cok yaramazlık yaptı nur
Doğurur
Bak bunu yapar
Dikkat edin aklınızı toplayn sinir etmeyn
Hoşuna gitti hayırdır
Deşifre olmamı cok beğendin sanırım
Gel omzumda ağla
Coktandır ağlamıosn
Konuş Ajan D. Ben söyleyince kötü oluyorum, lafı başka yere çekip bana vicdan yaptırıyorYa olumlama diyene bak yaaaaa, ulen bi ara su smile ile sen birlikte nefes aliyodunuz begobegimiz catliyodu olumlu baktircaz diye, simdi gelmiş "olomlomo yopoyoroz norom"... De get
Günaydın. Kaçız acaba bebeklerHerkese günaydınnnnnn
En büyük hobisiEvet, tabii ki ahdhshhd
Aminnnn
Balusa laf etmeden duramam ki, bunyeme ters hdhshdhs
KıyamamkiÇağırdın da gelmedik mi?
Tmm işte bebe gelince o yaşam biçimi tepe taklakGerçekten tembelim. Hamileliğe bağlayarak söylemedim bunu. Bir yaşam biçimi olarak tembelim
Gece uyuyamiom sabah ilaç saatlerini kacirmim diye uyuyamiom offff n'olacak benim halim yaaapeeriiisaaaanim şimdi mutlu oldun mu ... Bugünde dilimde bu şarkı nerden geldiyse aklıma
Heeee olur bakkdur şimdi bebesi bi gelsin sonra vercez ceza bebesine yerleri sildircez
Herkese günaydınnnnnn
İzleyemedim eski çalıştığım yere gittim içerde 50liram kalmış onu aldımDimi ama lazım o şuan dokunmayın
Canımsın Esra yi izlerken dedim düşünce koş koş bizimki başladı diye ama sen duymadın
olur mu ya kalplerimiz birAşkolsn bulutum sattn bizi
Ceza ykmı nura ya herkes bi kıyamadı
Geri geldş abla sen gelene kdar
Cok yaramazlık yaptı nur
Doğurur
Bak bunu yapar
Dikkat edin aklınızı toplayn sinir etmeyn
Hoşuna gitti hayırdır
Deşifre olmamı cok beğendin sanırım
Gel omzumda ağla
Coktandır ağlamıosn
En büyük hobisi
Bende artk bana laf atmadğnda hasta yada morali bozuktur die düşünüorm
Kıyamamki
Tmm işte bebe gelince o yaşam biçimi tepe taklak
ne kadar emek edersen o kadar ekmek yersin nur
Heeee olur bakk
Ama önce benm bebe silecek
O bunu haketti
vicdan yap tabi
Anasn sen ana
Level atladn artk
Nurzfr
Ayyy kahkahadan gözyaşlarm akıo
Alırsın bana dimiEn büyük hobisi
Kıyamamki
Heeee olur bakk
O bunu haketti
vicdan yap tabi
Anasn sen ana
Level atladn artk
Nurzfr
Bende diorm normal değil diklat edin die
Oyleymis abla valla merkurmu vurdu napti grubu bilmiyorumBu iki minnos mu kapisti?? Valla merkurden heralde. Ikisi de tatlistir yaw
Ben bıraktım işte o düzeni sağlamaya çalışmayı. Olmuyor çünkü :/ Ben beceremedim yani en azından
dur şimdi bebesi bi gelsin sonra vercez ceza bebesine yerleri sildircez
Orası öyle kuzum ama dalgın dalgın daha fena oluyo ASM ye gittim iğne mi furundum çok acıttı pis hemso... Aaa bana çok tanıdık geldi bu corapppEn büyük hobisi
Kıyamamki
Heeee olur bakk
O bunu haketti
vicdan yap tabi
Anasn sen ana
Level atladn artk
Nurzfr
Oooo çok kalmış paran yaa yarısını kirisak miİzleyemedim eski çalıştığım yere gittim içerde 50liram kalmış onu aldımneyse özetini izlerim bugün
olur mu ya kalplerimiz birherkesin sıkıldığı deli gibi kızdığı bir zaman oluyor onu anlıyorum geçen öyle sinirlendim ki aldım bardağı yere fırlattım kendime bile şaşırdım bu adam beni deli edecek bir gün ya bakalım
Kalk kız kalk üşenme hoooppp bismillah de kalk hamur işine usenmiom ama diğer şeylere usenebilirimCanım sabah sabah pofuduk poğaça çekti şu üşenmeyi bırakırsam kalkıp mayalıcambugün tetanoz vurulmaya da gitmem lazım bakalım yataktan ne zaman kalkıcam rüyamda Şeyma subaşıyla tatile çıkıyordum şaka gibiydi evde para çantamı almayı unutmuşum ne yapcam diye kara kara düşünüyordum
Aaaa dikkat et kuzum inşallah degilsinidrKorona mı oldum ne bilmiom çok halsiizim boğazım ağrıyor ateşli gibi hissediom
Yaşli ve migrenli hshsgAleyküm selam yaşlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?