Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

dur şimdi bebesi bi gelsin sonra vercez ceza bebesine yerleri sildircez

Ya olumlama diyene bak yaaaaa, ulen bi ara su smile ile sen birlikte nefes aliyodunuz be gobegimiz catliyodu olumlu baktircaz diye, simdi gelmiş "olomlomo yopoyoroz norom"... De get
Konuş Ajan D. Ben söyleyince kötü oluyorum, lafı başka yere çekip bana vicdan yaptırıyor Bal0ncuk

Evet, tabii ki ahdhshhd

Aminnnn

Balusa laf etmeden duramam ki, bunyeme ters hdhshdhs
En büyük hobisi
Bende artk bana laf atmadğnda hasta yada morali bozuktur die düşünüorm

Çağırdın da gelmedik mi?
Kıyamamki

Gerçekten tembelim. Hamileliğe bağlayarak söylemedim bunu. Bir yaşam biçimi olarak tembelim
Tmm işte bebe gelince o yaşam biçimi tepe taklak

Gece uyuyamiom sabah ilaç saatlerini kacirmim diye uyuyamiom offff n'olacak benim halim yaaa peeriiisaaaanim şimdi mutlu oldun mu ... Bugünde dilimde bu şarkı nerden geldiyse aklıma
ne kadar emek edersen o kadar ekmek yersin nur

Heeee olur bakk
Ama önce benm bebe silecek
O bunu haketti

Konuş Ajan D. Ben söyleyince kötü oluyorum, lafı başka yere çekip bana vicdan yaptırıyor Bal0ncuk
vicdan yap tabi
Anasn sen ana
Level atladn artk

Herkese günaydınnnnnn
Nurzfr
Ayyy kahkahadan gözyaşlarm akıo

Dimi ama lazım o şuan dokunmayın

Canımsın Esra yi izlerken dedim düşünce koş koş bizimki başladı diye ama sen duymadın
İzleyemedim eski çalıştığım yere gittim içerde 50liram kalmış onu aldım neyse özetini izlerim bugün
olur mu ya kalplerimiz bir herkesin sıkıldığı deli gibi kızdığı bir zaman oluyor onu anlıyorum geçen öyle sinirlendim ki aldım bardağı yere fırlattım kendime bile şaşırdım bu adam beni deli edecek bir gün ya bakalım

senin bebe toz alsın aşko

Canım sabah sabah pofuduk poğaça çekti şu üşenmeyi bırakırsam kalkıp mayalıcam bugün tetanoz vurulmaya da gitmem lazım bakalım yataktan ne zaman kalkıcam rüyamda Şeyma subaşıyla tatile çıkıyordum şaka gibiydi evde para çantamı almayı unutmuşum ne yapcam diye kara kara düşünüyordum

Alırsın bana dimi

Ben bıraktım işte o düzeni sağlamaya çalışmayı. Olmuyor çünkü :/ Ben beceremedim yani en azından

Orası öyle kuzum ama dalgın dalgın daha fena oluyo ASM ye gittim iğne mi furundum çok acıttı pis hemso... Aaa bana çok tanıdık geldi bu corappp
Oooo çok kalmış paran yaa yarısını kirisak mi
Kalk kız kalk üşenme hoooppp bismillah de kalk hamur işine usenmiom ama diğer şeylere usenebilirim
Korona mı oldum ne bilmiom çok halsiizim boğazım ağrıyor ateşli gibi hissediom
Aaaa dikkat et kuzum inşallah degilsinidr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…