Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kırışalım bu para bana fazla ben her şeye üşeniyorum bak daha yeni oturdum yiyorum sen hamurişi çok seviyorsun galiba hımss
çekmez inşallah konuşuyorum cevap vermiyor sessiz olarak kudurtuyor bu da böyle bir tür ben kırınca o da kırdı anasını ağlattık evin ama insan bir rahatlıyormuş sirtaki miydi neydi tabak kıranları şimdi çok iyi anlıyorum

Cok buyuk bi fark yok evet yaz saatiyle 1saat kış saatiyle 2 saat
Uyku ilaci ic uyu
Daha da ilaç içmem banane midem alev aldı artık kaldirmiyo
Yapmasını seviyorum yemesini diil yapınca çok sevilerek yenildiginde hele ohhh tadından yenmiyo

Daha da ilaç içmem banane midem alev aldı artık kaldirmiyo

Yapmasını seviyorum yemesini diil yapınca çok sevilerek yenildiginde hele ohhh tadından yenmiyo
Hadi ya ilk kez yapmayı daha çok seven birini görüyorum hamarat kadın maşallah sana beben şanslı olcak desene

Tescilli gebeeeggggg mide bulantın falan var mı
Yok ya bende hiçbir şey yok. Benim bulantılarım ve iştahsızlığım kaygıya bağlı. Nerde görsem tanırım Yeni dertler hızla yüklendi:
1) Kese görecek miyiz?
2) Kalp atışı duyacak mıyız?
24 saat sevineydik bari

10 çift istiyorum

Dün akşam durmuştu öğlen tekrar geldi sızıntı şeklinde
Acaba diyorum insilun direnci ilacı yüzünden mi ya da ağır dosya kaldırdığımda mi oluyor
Ben hiç bilmiyorum ki o ilaç yapıyor muymuş baktın mı? Acaba gitse miydin bir doktora? O deliye değil de başka bir kadın doğumcuya.

cukulatam cukum hazır mısın 2022 Mart anneleri açacakm
Yaaa kıyamam size
cukulatam ikinizden biri açsn ama ikinizde o topikte olun inşallah

Napam kac gundur erken uyaniyorum sicaktan uyuyamiyorum
Oglen degilde bizim saatle 10.30da uyandim

Kendi isimi kendim goruyorum
Aksilik cikmazsa 6 yada 7 agustos gelicez
Kız o bile senin için sabah
Bunada şükür

10 çift istiyorum

Dün akşam durmuştu öğlen tekrar geldi sızıntı şeklinde
Acaba diyorum insilun direnci ilacı yüzünden mi ya da ağır dosya kaldırdığımda mi oluyor
Canın saolsun
2 çiftte benden 12

Yani biz sabah dört gibi uyandigimizda aslında sen rüyanın tam ortasındasin Bal0ncuk ama ben bu durumu kıskandım balus rüya gormesemde uyumak istiommm
Bende istiorm nurum
Bugn bebek tebriğine gittim
Bebek hiç susmuo gazlı..
Birkez daha uyumanın önemini anladm

Iyiyim askos bugun sukur gittim duj aldim yeni sabunlar almistim onlari deniyim dedim iyi geldi
Bu kızın sexsapalitesinden istiormmmmmmmmmmm

Sen yinede tabaklara sahip çık bulutum
Lazm onlar

Offf başlamş benmki
Eee daha daha
Çekirdeğimi kaptm geldm

İçtim de hafif ateş var bacım parol aldım simdi geçmezse gidicem

Kaç günde bir alion ki
Hergun almıyorum valla burasi soguk çünkü hshshdh hastayken 2 gune bir sarkiyor kalkamıyorum cunkum
Lavanta sabunu aldim misss hdhdhdh
Anaamm o kdar kötümüsün
Ne oldu size böyle ya sanada kurşun dökecem Hemsirecik ile beraber
Ben dediydim burda buyuk nazar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…