- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #200.321
Kaç günde bir alion kiIyiyim askos bugun sukur gittim duj aldim yeni sabunlar almistim onlari deniyim dedim iyi geldi
Cok buyuk bi fark yok evet yaz saatiyle 1saat kış saatiyle 2 saatYani biz sabah dört gibi uyandigimizda aslında sen rüyanın tam ortasındasinBal0ncuk ama ben bu durumu kıskandım balus rüya gormesemde uyumak istiommm
Kırışalım bu para bana fazlaOrası öyle kuzum ama dalgın dalgın daha fena oluyo ASM ye gittim iğne mi furundum çok acıttı pis hemso... Aaa bana çok tanıdık geldi bu corappp
Oooo çok kalmış paran yaa yarısını kirisak mi
Kalk kız kalk üşenme hoooppp bismillah de kalk hamur işine usenmiom ama diğer şeylere usenebilirim
Aaaa dikkat et kuzum inşallah degilsinidr
çekmez inşallah konuşuyorum cevap vermiyor sessiz olarak kudurtuyor bu da böyle bir türNe etti yine enişte..
Senin herif cok yaramaz
Bebe ona çekmese bari bulutum
Yk yerleri silecek hemdr çmŞır suyuyla tektek
Alırım kız.. Feda olsn
Kaç çift istion
Allah korusun beyazm
Sıcak şeyler içionmu
Ama öyleduruo
Bu pozu ben bile veremem
Aleyküm selam
Nsıl oldun aşkoş
Topiğin fedakar teyzesi
Nie bNa iyi geceler
Daha da ilaç içmem banane midem alev aldı artık kaldirmiyoCok buyuk bi fark yok evet yaz saatiyle 1saat kış saatiyle 2 saat
Uyku ilaci ic uyu
Yapmasını seviyorum yemesini diil yapınca çok sevilerek yenildiginde hele ohhh tadından yenmiyoKırışalım bu para bana fazlaben her şeye üşeniyorum bak daha yeni oturdum yiyorum sen hamurişi çok seviyorsun galiba hımss
çekmez inşallah konuşuyorum cevap vermiyor sessiz olarak kudurtuyor bu da böyle bir türben kırınca o da kırdı anasını ağlattık evin ama insan bir rahatlıyormuş sirtaki miydi neydi tabak kıranları şimdi çok iyi anlıyorum
Hadi ya ilk kez yapmayı daha çok seven birini görüyorum hamarat kadın maşallah sanaDaha da ilaç içmem banane midem alev aldı artık kaldirmiyo
Yapmasını seviyorum yemesini diil yapınca çok sevilerek yenildiginde hele ohhh tadından yenmiyo
Ilac icmeyi sevmeyen biri olarak cok iyi anliyorumDaha da ilaç içmem banane midem alev aldı artık kaldirmiyo
Yapmasını seviyorum yemesini diil yapınca çok sevilerek yenildiginde hele ohhh tadından yenmiyo
Yok ya bende hiçbir şey yok. Benim bulantılarım ve iştahsızlığım kaygıya bağlı. Nerde görsem tanırımTescilli gebeeegggggmide bulantın falan var mı
Hem tatil hem doktor mu olacak pekiiiNapam kac gundur erken uyaniyorum sicaktan uyuyamiyorum
Oglen degilde bizim saatle 10.30da uyandim
Kendi isimi kendim goruyorum
Aksilik cikmazsa 6 yada 7 agustos gelicez
Ben hiç bilmiyorum ki o ilaç yapıyor muymuş baktın mı? Acaba gitse miydin bir doktora? O deliye değil de başka bir kadın doğumcuya.10 çift istiyorum
Dün akşam durmuştu öğlen tekrar geldi sızıntı şeklinde
Acaba diyorum insilun direnci ilacı yüzünden mi ya da ağır dosya kaldırdığımda mi oluyor
Aynen oyle olucakHem tatil hem doktor mu olacak pekiii🏖🏝
Hahah ozaman dansssOo yeah 🏖🏝
Yaaa kıyamam size
Kız o bile senin için sabahNapam kac gundur erken uyaniyorum sicaktan uyuyamiyorum
Oglen degilde bizim saatle 10.30da uyandim
Kendi isimi kendim goruyorum
Aksilik cikmazsa 6 yada 7 agustos gelicez
Canın saolsun10 çift istiyorum
Dün akşam durmuştu öğlen tekrar geldi sızıntı şeklinde
Acaba diyorum insilun direnci ilacı yüzünden mi ya da ağır dosya kaldırdığımda mi oluyor
Bende istiorm nurumYani biz sabah dört gibi uyandigimizda aslında sen rüyanın tam ortasındasinBal0ncuk ama ben bu durumu kıskandım balus rüya gormesemde uyumak istiommm
Bu kızın sexsapalitesinden istiormmmmmmmmmmmIyiyim askos bugun sukur gittim duj aldim yeni sabunlar almistim onlari deniyim dedim iyi geldi
Sen yinede tabaklara sahip çık bulutumKırışalım bu para bana fazlaben her şeye üşeniyorum bak daha yeni oturdum yiyorum sen hamurişi çok seviyorsun galiba hımss
çekmez inşallah konuşuyorum cevap vermiyor sessiz olarak kudurtuyor bu da böyle bir türben kırınca o da kırdı anasını ağlattık evin ama insan bir rahatlıyormuş sirtaki miydi neydi tabak kıranları şimdi çok iyi anlıyorum
Offf başlamş benmkiYok ya bende hiçbir şey yok. Benim bulantılarım ve iştahsızlığım kaygıya bağlı. Nerde görsem tanırımYeni dertler hızla yüklendi:
1) Kese görecek miyiz?
2) Kalp atışı duyacak mıyız?
24 saat sevineydik bari
Haha şimdilik bunlar. Yenileri olursa listeyi güncellerim ama yeni dert eklenmesin ya şöyle pirenses gibi takılayım. Olmuyor mu öyle?Offf başlamş benmki
Eee daha daha
Çekirdeğimi kaptm geldm
Kalp atışından sonraHaha şimdilik bunlar. Yenileri olursa listeyi güncellerim ama yeni dert eklenmesin ya şöyle pirenses gibi takılayım. Olmuyor mu öyle?
Oraları yaşamadan söz vermeyeyim şimdiKalp atışından sonra
2li testi dert edersn ama yaklaşık 1 ay olacak aralarnda
1 ay piremses olcanmı sözmü
9 ay sana geçer inşallah bacımOraları yaşamadan söz vermeyeyim şimdi
İçtim de hafif ateş var bacım parol aldım simdi geçmezse gidicemNe etti yine enişte..
Senin herif cok yaramaz
Bebe ona çekmese bari bulutum
Yk yerleri silecek hemdr çmŞır suyuyla tektek
Alırım kız.. Feda olsn
Kaç çift istion
Allah korusun beyazm
Sıcak şeyler içionmu
Ama öyleduruo
Bu pozu ben bile veremem
Aleyküm selam
Nsıl oldun aşkoş
Topiğin fedakar teyzesi
Nie bNa iyi geceler
Anaamm o kdar kötümüsünİçtim de hafif ateş var bacım parol aldım simdi geçmezse gidicem
Hergun almıyorum valla burasi soguk çünkü hshshdh hastayken 2 gune bir sarkiyor kalkamıyorum cunkumKaç günde bir alion ki
Lavanta sabunu aldim misss hdhdhdhYaaa kıyamam size
cukulatam ikinizden biri açsn ama ikinizde o topikte olun inşallah
Kız o bile senin için sabah
Bunada şükür
Canın saolsun
2 çiftte benden 12
Bende istiorm nurum
Bugn bebek tebriğine gittim
Bebek hiç susmuo gazlı..
Birkez daha uyumanın önemini anladm
Bu kızın sexsapalitesinden istiormmmmmmmmmmm
Sen yinede tabaklara sahip çık bulutum
Lazm onlar
Offf başlamş benmki
Eee daha daha
Çekirdeğimi kaptm geldm
Ben dediydim burda buyuk nazar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?