Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben 2 kez catlama kanamasi gördüm pembik Pembikti ama uydurmusta olabilirim bilmiyorum hzhdhdh keske kadin dogum stajina biraz fazla gitseydim hshsh
Ne kadar sürdü canım
Çoğunlukla pembe bir kere sanırım koyu geldi
Bence de en önemli staj oymuş
Hımm, daha farklı bsy hissedersen agri vs, ya da yoğunluk, mutlaka doktora git cnm çok geçmiş olsun en son ne zmn regl olmuştun
Çarşamba çok ağrıdı dün ile bu sabah regl ağrısı gibiydi şu an ağrı yok canım
30 Mayıs'ta oldum en son

1 kere gelmişti benim ya. 17 yaşındaydim anca kurtaja girmek doguma girmek istiyordum kanim hizli akiyordu hsgsv

6 ay sonra görcem senin influencer lığını. Bakalım halin kalcak mı böyle fıtıfıtı araştırma yapıp millete sarmaya
Doğuma kadar tekme saymaktan siteye giremezsin sen
Biz hamile influencer'ı değiliz. Aynı kitleye hem çim biçme makinesi hem ayran çırpıcı kaydırtan, düz influencer Hemsirecik gelsene la beni tek başıma açıklama yapmak zorunda bırakıyorsun

Biz hamile influencer'ı değiliz. Aynı kitleye hem çim biçme makinesi hem ayran çırpıcı kaydırtan, düz influencer Hemsirecik gelsene la beni tek başıma açıklama yapmak zorunda bırakıyorsun
Biz genel bir infulunceriz influencer degil lutfen ama hdhdhdhd her kitleye uygun urun bulunur size ne lazimdi
Gunde 3 kez duj alarak bana pasaklimi demeye calistin gsgsgshs usenirim ben o kadar yikanmaya sacim cok bir kere kurumaz hasta olurum gsvd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…