- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #200.361
Benimki de organik. Parabenli Pantene ahhsjdjdTeessüf ederim, şampuanım organik, ısırgan otlu.
Gerçi kokusu biraz alışılmamış, bi de diğer şampuanlar gibi çok köpürmüyo hemen saçtan akıp gidiyo ama iyi geldi.
markasını bilmiyorum, organik yazıyodu içeriğine baktım aldım. içeriğine bakıp markasına bakmadığımı da şuan sen sorunca fark ettim.Benimki de organik. Parabenli Pantene ahhsjdjd
Tresan mı o ne ki?
10 gün sonra yazmazsan ve o sabunu hiçbir şekilde kullanmazsan influencer'lığın hakkını vermiş olursunSeni doverim hshshshdg
10 gun sonra tekrar yazicam cok iyi infuluncerim dimi hdhshdh
Ahajshshhsdhgddh yikiyormus gibi yapmam lazimdi dimi unutmusum10 gün sonra yazmazsan ve o sabunu hiçbir şekilde kullanmazsan influencer'lığın hakkını vermiş olursun
Olsun. Ben de Pantene'de paraben olup olmadığından emin değildim zaten ahahshshmarkasını bilmiyorum, organik yazıyodu içeriğine baktım aldım. içeriğine bakıp markasına bakmadığımı da şuan sen sorunca fark ettim.
Sen veOlsun. Ben de Pantene'de paraben olup olmadığından emin değildim zaten ahahshsh
Link de yok ki. Bırah yaaaaAhajshshhsdhgddh yikiyormus gibi yapmam lazimdi dimi unutmusum
Bebekten sonra şampuanımız da değişti. Organik zeytinyağlı defnelisabun kullanıyorum. Cinnet geçircemOlsun. Ben de Pantene'de paraben olup olmadığından emin değildim zaten ahahshsh
Eksik değil ki yalan. Gerçek bir influencer'ın ihtiyacı olan tek şey. O da bende varSen veMiss Bride kotu infuluncersiniz puh yani bilgiler eksik olmaz boyle gidiyom ben
6 ay sonra görcem senin influencer lığını. Bakalım halin kalcak mı böyle fıtıfıtı araştırma yapıp millete sarmayaEksik değil ki yalan. Gerçek bir influencer'ın ihtiyacı olan tek şey. O da bende var
Ne kadar sürdü canımBen 2 kez catlama kanamasi gördüm pembik Pembikti ama uydurmusta olabilirim bilmiyorum hzhdhdh keske kadin dogum stajina biraz fazla gitseydim hshsh
Çarşamba çok ağrıdı dün ile bu sabah regl ağrısı gibiydi şu an ağrı yok canımHımm, daha farklı bsy hissedersen agri vs, ya da yoğunluk, mutlaka doktora git cnm çok geçmiş olsun en son ne zmn regl olmuştun
1 kere gelmişti benim ya. 17 yaşındaydim anca kurtaja girmek doguma girmek istiyordum kanim hizli akiyordu hsgsvNe kadar sürdü canım
Çoğunlukla pembe bir kere sanırım koyu geldi
Bence de en önemli staj oymuş
Çarşamba çok ağrıdı dün ile bu sabah regl ağrısı gibiydi şu an ağrı yok canım
30 Mayıs'ta oldum en son
Biz hamile influencer'ı değiliz. Aynı kitleye hem çim biçme makinesi hem ayran çırpıcı kaydırtan, düz influencer6 ay sonra görcem senin influencer lığını. Bakalım halin kalcak mı böyle fıtıfıtı araştırma yapıp millete sarmaya
Doğuma kadar tekme saymaktan siteye giremezsin sen
Sebep???Seni doverim hshshshdg
10 gun sonra tekrar yazicam cok iyi infuluncerim dimi hdhshdh
Biz genel bir infulunceriz influencer degil lutfen ama hdhdhdhd her kitleye uygun urun bulunur size ne lazimdiBiz hamile influencer'ı değiliz. Aynı kitleye hem çim biçme makinesi hem ayran çırpıcı kaydırtan, düz influencerHemsirecik gelsene la beni tek başıma açıklama yapmak zorunda bırakıyorsun
Gunde 3 kez duj alarak bana pasaklimi demeye calistin gsgsgshs usenirim ben o kadar yikanmaya sacim cok bir kere kurumaz hasta olurum gsvdSebep???
Koltuklarım kabardı bir anda. Kendimizle gurur duydum. Ne kadar iğrenç insanlarmışızBiz genel bir infulunceriz influencer degil lutfen ama hdhdhdhd her kitleye uygun urun bulunur size ne lazimdi
Nolii yaHayattan soğudum....
Artık hiç zevk almıorm
1 ay geçsin ne olur
Bütün boynum leke..Nolii ya
Hey allam ya sen bari dur yerinde hsgsvHayattan soğudum....
Artık hiç zevk almıorm
1 ay geçsin ne olur
Koltuklarım kabardı bir anda. Kendimizle gurur duydum. Ne kadar iğrenç insanlarmışız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?