Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnsülin den olacagini sanmıyorum kuzum
Ne bilim fıstık hiç yaşamadığım şey
Ben hiç bilmiyorum ki o ilaç yapıyor muymuş baktın mı? Acaba gitse miydin bir doktora? O deliye değil de başka bir kadın doğumcuya.
Hiçbir yerde görmedim fikir yürütüyorum sadece. regl mi oldum diyorum. Yeni çatlamış nasıl olsun diyorum. Regl gibi de gelmiyor leke gibi de gelmiyor ikisinin ortası birşey gelen...bir duruyor sonra geliyor sonra yine duruyor böyle tuhaf bir döngü ağrım yok . Acaba diyorum diğer yumurtalar mi buyudu çatladı. Nette baktım 3 gün falan normal diyor. O yüzden sakinleştim
Sözünü aldım cansin

Hergun almıyorum valla burasi soguk çünkü hshshdh hastayken 2 gune bir sarkiyor kalkamıyorum cunkum
Her gün banyo yapmak sağlıklı bir şey değil zaten. Doktorlar da önermiyor. Zaten bir de üstüne her banyoda kimyasal yüklenip duruyoruz
Lavanta sabunu aldim misss hdhdhdh
Bunun kokusundan nefret eden bi ben miyim acaba ya hiç sevmiyorum :/ Çok ağır geliyor
Ben dediydim burda buyuk nazar var
ahshhs

Kanki asiri ferahlatiyor ya mis mis psikolojik olarakta rahatlıyorum gevsiyorum. Yatarken buhar makinesinede yagini damlatiyorum rahat uyumak icin baska seylerde yapasim geliyor hsgdgdgdg

Kiz valla sampuanlar alerji yapmaya başladı kafamda yaralar oluyor bir suredir ve kasiniyor babamda da var ayni sıkıntı cok guzel genlerimiz var şükür hshdhd dogal sabunlara gectim bakalim fayda edecekmi

Rahim agzinda yara olabilirmi acaba alttan muayene oldunmu gittiginde

Kanki asiri ferahlatiyor ya mis mis psikolojik olarakta rahatlıyorum gevsiyorum. Yatarken buhar makinesinede yagini damlatiyorum rahat uyumak icin baska seylerde yapasim geliyor hsgdgdgdg
Böğk hiç sevmem. İşteyken bir ara bunun kolonyasını kullanıyorlardı ofiste. Alıp çöpe atacaktım şişeyi. Öyle iğrenç, bir de benim nefesimi daraltıyor. Nikah şekerlerine lavanta kesesi falan koyuyorlar ya ben onları da alamam hiç. Başka şeyler de yapasın geliyorsa iyiymiş ooo. Bize yasak öyle şeyler kardeş
Kiz valla sampuanlar alerji yapmaya başladı kafamda yaralar oluyor bir suredir ve kasiniyor babamda da var ayni sıkıntı cok guzel genlerimiz var şükür hshdhd dogal sabunlara gectim bakalim fayda edecekmi
Eşim de bıttım sabununa geçti şimdi. Onun da sakallarında var egzama gibi bir şeyler. Sanki iyi geldi gibi. Cesaret edebilsem ben de saçıma deneyeceğim de kalan 3-5 tel saçım da elimde kalırsa diye korkuyorum

Bende bıttım aldim kenks dokulme ve kepege iyi geliyormuş birde saclari yumusatiyormus bakalim bugun yıkadım tas gibi olmadi sacim cok korkmuştum hshsh

Hadi ya ilk kez yapmayı daha çok seven birini görüyorum hamarat kadın maşallah sana beben şanslı olcak desene
İnşallah kuzummm bebe olsunda
Bitmezzzz bu liste
İnşallah kuzum, evet kolik mi ne diolar hatta şimdiki bebeklerin çoğu öyle
Hergun almıyorum valla burasi soguk çünkü hshshdh hastayken 2 gune bir sarkiyor kalkamıyorum cunkum

Lavanta sabunu aldim misss hdhdhdh

Ben dediydim burda buyuk nazar var
Bende hergun almıyorum günde iki üç kez aliom

Ben bikere zeytinyağı sabunu almistim sacim o kadar igrenc olduki anlatamam asla taranmiyordu yun gibi olmuştu gsgsgsg ama bu oyle degil hem saçım elektriklenmedide
Biraz daha dene tekrar yaz bakam. Şimdi kendimi ateşe atmayayım. Zaten çok az saçım var ve olanlar da çok dökülüyor

İnşallah kuzummm bebe olsunda

Bitmezzzz bu liste

İnşallah kuzum, evet kolik mi ne diolar hatta şimdiki bebeklerin çoğu öyle

Bende hergun almıyorum günde iki üç kez aliom
Seni doverim hshshshdg
Biraz daha dene tekrar yaz bakam. Şimdi kendimi ateşe atmayayım. Zaten çok az saçım var ve olanlar da çok dökülüyor
10 gun sonra tekrar yazicam cok iyi infuluncerim dimi hdhshdh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…