- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.115
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #200.341
Çare kurşunHergun almıyorum valla burasi soguk çünkü hshshdh hastayken 2 gune bir sarkiyor kalkamıyorum cunkum
Lavanta sabunu aldim misss hdhdhdh
Ben dediydim burda buyuk nazar var
Ne bilim fıstık hiç yaşamadığım şeyİnsülin den olacagini sanmıyorum kuzum
Hiçbir yerde görmedim fikir yürütüyorum sadece. regl mi oldum diyorum. Yeni çatlamış nasıl olsun diyorum. Regl gibi de gelmiyor leke gibi de gelmiyor ikisinin ortası birşey gelen...bir duruyor sonra geliyor sonra yine duruyor böyle tuhaf bir döngü ağrım yok . Acaba diyorum diğer yumurtalar mi buyudu çatladı. Nette baktım 3 gün falan normal diyor. O yüzden sakinleştimBen hiç bilmiyorum ki o ilaç yapıyor muymuş baktın mı? Acaba gitse miydin bir doktora? O deliye değil de başka bir kadın doğumcuya.
Yaaa kıyamam size
@cukulatam ikinizden biri açsn ama ikinizde o topikte olun inşallah
Kız o bile senin için sabah
Bunada şükür
Canın saolsun
2 çiftte benden 12
Bende istiorm nurum
Bugn bebek tebriğine gittim
Bebek hiç susmuo gazlı..
Birkez daha uyumanın önemini anladm
Bu kızın sexsapalitesinden istiormmmmmmmmmmm
Sen yinede tabaklara sahip çık bulutum
Lazm onlar
Offf başlamş benmki
Eee daha daha
Çekirdeğimi kaptm geldm
Her gün banyo yapmak sağlıklı bir şey değil zaten. Doktorlar da önermiyor. Zaten bir de üstüne her banyoda kimyasal yüklenip duruyoruzHergun almıyorum valla burasi soguk çünkü hshshdh hastayken 2 gune bir sarkiyor kalkamıyorum cunkum
Bunun kokusundan nefret eden bi ben miyim acaba ya hiç sevmiyorum :/ Çok ağır geliyorLavanta sabunu aldim misss hdhdhdh
ahshhsBen dediydim burda buyuk nazar var
Kanki asiri ferahlatiyor ya mis mis psikolojik olarakta rahatlıyorum gevsiyorum. Yatarken buhar makinesinede yagini damlatiyorum rahat uyumak icin baska seylerde yapasim geliyor hsgdgdgdgHer gün banyo yapmak sağlıklı bir şey değil zaten. Doktorlar da önermiyor. Zaten bir de üstüne her banyoda kimyasal yüklenip duruyoruz
Bunun kokusundan nefret eden bi ben miyim acaba ya hiç sevmiyorum :/ Çok ağır geliyor
ahshhs
Kiz valla sampuanlar alerji yapmaya başladı kafamda yaralar oluyor bir suredir ve kasiniyor babamda da var ayni sıkıntı cok guzel genlerimiz var şükür hshdhd dogal sabunlara gectim bakalim fayda edecekmiHer gün banyo yapmak sağlıklı bir şey değil zaten. Doktorlar da önermiyor. Zaten bir de üstüne her banyoda kimyasal yüklenip duruyoruz
Bunun kokusundan nefret eden bi ben miyim acaba ya hiç sevmiyorum :/ Çok ağır geliyor
ahshhs
Kuzum gecms olsn noldu gene kacrdm ben sanrm yaa...10 çift istiyorum
Dün akşam durmuştu öğlen tekrar geldi sızıntı şeklinde
Acaba diyorum insilun direnci ilacı yüzünden mi ya da ağır dosya kaldırdığımda mi oluyor
Rahim agzinda yara olabilirmi acaba alttan muayene oldunmu gittigindeNe bilim fıstık hiç yaşamadığım şey
Hiçbir yerde görmedim fikir yürütüyorum sadece. regl mi oldum diyorum. Yeni çatlamış nasıl olsun diyorum. Regl gibi de gelmiyor leke gibi de gelmiyor ikisinin ortası birşey gelen...bir duruyor sonra geliyor sonra yine duruyor böyle tuhaf bir döngü ağrım yok . Acaba diyorum diğer yumurtalar mi buyudu çatladı. Nette baktım 3 gün falan normal diyor. O yüzden sakinleştim
Sözünü aldım cansin
Böğk hiç sevmem. İşteyken bir ara bunun kolonyasını kullanıyorlardı ofiste. Alıp çöpe atacaktım şişeyi. Öyle iğrenç, bir de benim nefesimi daraltıyor. Nikah şekerlerine lavanta kesesi falan koyuyorlar ya ben onları da alamam hiç. Başka şeyler de yapasın geliyorsa iyiymiş ooo. Bize yasak öyle şeyler kardeşKanki asiri ferahlatiyor ya mis mis psikolojik olarakta rahatlıyorum gevsiyorum. Yatarken buhar makinesinede yagini damlatiyorum rahat uyumak icin baska seylerde yapasim geliyor hsgdgdgdg
Eşim de bıttım sabununa geçti şimdi. Onun da sakallarında var egzama gibi bir şeyler. Sanki iyi geldi gibi. Cesaret edebilsem ben de saçıma deneyeceğim de kalan 3-5 tel saçım da elimde kalırsa diye korkuyorumKiz valla sampuanlar alerji yapmaya başladı kafamda yaralar oluyor bir suredir ve kasiniyor babamda da var ayni sıkıntı cok guzel genlerimiz var şükür hshdhd dogal sabunlara gectim bakalim fayda edecekmi
Bende bıttım aldim kenks dokulme ve kepege iyi geliyormuş birde saclari yumusatiyormus bakalim bugun yıkadım tas gibi olmadi sacim cok korkmuştum hshshBöğk hiç sevmem. İşteyken bir ara bunun kolonyasını kullanıyorlardı ofiste. Alıp çöpe atacaktım şişeyi. Öyle iğrenç, bir de benim nefesimi daraltıyor. Nikah şekerlerine lavanta kesesi falan koyuyorlar ya ben onları da alamam hiç. Başka şeyler de yapasın geliyorsa iyiymiş ooo. Bize yasak öyle şeyler kardeş
Eşim de bıttım sabununa geçti şimdi. Onun da sakallarında var egzama gibi bir şeyler. Sanki iyi geldi gibi. Cesaret edebilsem ben de saçıma deneyeceğim de kalan 3-5 tel saçım da elimde kalırsa diye korkuyorum
Harbici miBende bıttım aldim kenks dokulme ve kepege iyi geliyormuş birde saclari yumusatiyormus bakalim bugun yıkadım tas gibi olmadi sacim cok korkmuştum hshsh
Ben bikere zeytinyağı sabunu almistim sacim o kadar igrenc olduki anlatamam asla taranmiyordu yun gibi olmuştu gsgsgsg ama bu oyle degil hem saçım elektriklenmedideHarbici miBen hem taş gibi olursa diye korkuyorum hem de daha çok dökerse diye
Çatlama kanaması 3 gündür devam ediyor canımKuzum gecms olsn noldu gene kacrdm ben sanrm yaa...
Her gittiğinde alttan muayene etti canım hiçbir şey demediRahim agzinda yara olabilirmi acaba alttan muayene oldunmu gittiginde
Teessüf ederim, şampuanım organik, ısırgan otlu.Zaten bir de üstüne her banyoda kimyasal yüklenip duruyoruz
Iyi dusunelim iyi olsun canim o zaman ❤Çatlama kanaması 3 gündür devam ediyor canım
Her gittiğinde alttan muayene etti canım hiçbir şey demedi
Amin canım şu an nete güveniyorum 3 gün sürer diyorIyi dusunelim iyi olsun canim o zaman ❤
Ben 2 kez catlama kanamasi gördüm pembik Pembikti ama uydurmusta olabilirim bilmiyorum hzhdhdh keske kadin dogum stajina biraz fazla gitseydim hshshAmin canım şu an nete güveniyorum 3 gün sürer diyor
İnşallah kuzummm bebe olsundaHadi ya ilk kez yapmayı daha çok seven birini görüyorum hamarat kadın maşallah sanabeben şanslı olcak desene
Bitmezzzz bu listeYok ya bende hiçbir şey yok. Benim bulantılarım ve iştahsızlığım kaygıya bağlı. Nerde görsem tanırımYeni dertler hızla yüklendi:
1) Kese görecek miyiz?
2) Kalp atışı duyacak mıyız?
24 saat sevineydik bari
İnşallah kuzum,Yaaa kıyamam size
@cukulatam ikinizden biri açsn ama ikinizde o topikte olun inşallah
Kız o bile senin için sabah
Bunada şükür
Canın saolsun
2 çiftte benden 12
Bende istiorm nurum
Bugn bebek tebriğine gittim
Bebek hiç susmuo gazlı..
Birkez daha uyumanın önemini anladm
Bu kızın sexsapalitesinden istiormmmmmmmmmmm
Sen yinede tabaklara sahip çık bulutum
Lazm onlar
Offf başlamş benmki
Eee daha daha
Çekirdeğimi kaptm geldm
Bende hergun almıyorum günde iki üç kez aliomHergun almıyorum valla burasi soguk çünkü hshshdh hastayken 2 gune bir sarkiyor kalkamıyorum cunkum
Lavanta sabunu aldim misss hdhdhdh
Ben dediydim burda buyuk nazar var
Biraz daha dene tekrar yaz bakam. Şimdi kendimi ateşe atmayayım. Zaten çok az saçım var ve olanlar da çok dökülüyorBen bikere zeytinyağı sabunu almistim sacim o kadar igrenc olduki anlatamam asla taranmiyordu yun gibi olmuştu gsgsgsg ama bu oyle degil hem saçım elektriklenmedide
Hımm, daha farklı bsy hissedersen agri vs, ya da yoğunluk, mutlaka doktora git cnm çok geçmiş olsun en son ne zmn regl olmuştunÇatlama kanaması 3 gündür devam ediyor canım
Her gittiğinde alttan muayene etti canım hiçbir şey demedi
Seni doverim hshshshdgİnşallah kuzummm bebe olsunda
Bitmezzzz bu liste
İnşallah kuzum,evet kolik mi ne diolar hatta şimdiki bebeklerin çoğu öyle
Bende hergun almıyorum günde iki üç kez aliom
10 gun sonra tekrar yazicam cok iyi infuluncerim dimi hdhshdhBiraz daha dene tekrar yaz bakam. Şimdi kendimi ateşe atmayayım. Zaten çok az saçım var ve olanlar da çok dökülüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?