- 24 Mart 2019
- 12.717
- 58.016
- 598
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #200.381
Bütün boynum leke..
Sıcaktan kıpkırmızı kan kırmızısı
Kaşınıorum
Şiştim
Midem bulanıo ama kusamıorm
Midem cayır cayır yanıo
Uykusuzum
Gezemiorum
Nefes alamıorum..
Depresyondayım...
İki duş birindede boyun altını yikiom valla saçımı yıkamadan napam bacım oturduğum yerde sırılsıklam oluomBiz genel bir infulunceriz influencer degil lutfen ama hdhdhdhd her kitleye uygun urun bulunur size ne lazimdi
Gunde 3 kez duj alarak bana pasaklimi demeye calistin gsgsgshs usenirim ben o kadar yikanmaya sacim cok bir kere kurumaz hasta olurum gsvd
Biz bugün ceket/montla dışarı çıktık. Kürklü, uzun montunu giyenler falan gördüm. Başka bir gezegenden yazıyor gibisin. Gerçekten mi o kadar sıcak? Alerji falan olmuş olabilir mi? Soğuk suyla yıkadın mı? Bulantına limon suyu iyi gelir mi ki acaba? Bu sefer de daha çok yanar mı miden :/ Son düzlüktesin. Hepsinin geçeceğini düşün. Sonra bebikle yapabilirseniz kaçın bir yerlere kısa tatil için. Haftaya cuma dönüyor mu eşin tamamen?Bütün boynum leke..
Kaşınıorum
Şiştim
Midem cayır cayır yanıo
Uykusuzum
Gezemiorum
Nefes alamıorum..
Depresyondayım...
Noldu kuzuuuuuHayattan soğudum....
Artık hiç zevk almıorm
1 ay geçsin ne olur
Seni şuan çok iyi anliom valla o mide yanması fenaa güneş kremi kullanmion mu yavrum niye leke oldu ki acaba boynun azıcık kaldı göz açıp kapayana kadar geçecekBütün boynum leke..
Kaşınıorum
Şiştim
Midem cayır cayır yanıo
Uykusuzum
Gezemiorum
Nefes alamıorum..
Depresyondayım...
Yoğartıkciddi anlamda vazgeciyorum bebe yapmaktan
Limon suyu daha mahveder asitin fazlalığından oluyormuş zatiBiz bugün ceket/montla dışarı çıktık. Kürklü, uzun montunu giyenler falan gördüm. Başka bir gezegenden yazıyor gibisin. Gerçekten mi o kadar sıcak? Alerji falan olmuş olabilir mi? Soğuk suyla yıkadın mı? Bulantına limon suyu iyi gelir mi ki acaba? Bu sefer de daha çok yanar mı miden :/ Son düzlüktesin. Hepsinin geçeceğini düşün. Sonra bebikle yapabilirseniz kaçın bir yerlere kısa tatil için. Haftaya cuma dönüyor mu eşin tamamen?
Bulantıya iyi geliyor da yanmayı iyice körükleyebilir evetLimon suyu daha mahveder asitin fazlalığından oluyormuş zati
Burasi soguk be nuriskomİki duş birindede boyun altını yikiom valla saçımı yıkamadan napam bacım oturduğum yerde sırılsıklam oluomakşama kadar kendi kokumdan duramiom bide iki gün beklersem vay halime
Olumlu yazan tek kisi yok ama yaYoğartık
Annem de bugün öyle diyo biz donuoduk Afyon'da dio hatta kaloriferi geri açmışlar burası ne böyle dediBurasi soguk be nuriskom
Olumlu yazan tek kisi yok ama ya
Olumlu geçirenin burada işi ne olum? Mesela ilk denemende hamile kalsan, şahane bir hamilelik geçirsen burada mı takılırsın gidip günün gün mü edersin? Herkeş gamlı baykuş işte. Birbirimizi ağırlıyoruz. Otur oturduğun yerde ya da git lavanta yağının baştan çıkarıcı etkisini şaap. Öyle durumlarda izin kullanabiliyorsunBurasi soguk be nuriskom
Olumlu yazan tek kisi yok ama ya
İstanbulda da yagmur varmis buralar sicak aslinda ama ev sogukAnnem de bugün öyle diyo biz donuoduk Afyon'da dio hatta kaloriferi geri açmışlar burası ne böyle dedi
Rabbim herseyin hayirlisini versinOlumlu geçirenin burada işi ne olum? Mesela ilk denemende hamile kalsan, şahane bir hamilelik geçirsen burada mı takılırsın gidip günün gün mü edersin? Herkeş gamlı baykuş işte. Birbirimizi ağırlıyoruz. Otur oturduğun yerde ya da git lavanta yağının baştan çıkarıcı etkisini şaap. Öyle durumlarda izin kullanabiliyorsun
Ben deo hiç kullanamiom allum taşı kullanıom diş macunu kullanıom ama valla dikkat etmiom onaDogal dogal demisken ben bayadir normal dis macunu ve deodorant kullanmıyorum gizlar organik yaglar ile yapılmis dis macunu ve ter kokusu önleyici krem kullaniyorum
Adliyeyi sel bastıBütün boynum leke..
Kaşınıorum
Şiştim
Midem cayır cayır yanıo
Uykusuzum
Gezemiorum
Nefes alamıorum..
Depresyondayım...
Gizemli markalar mı oooDogal dogal demisken ben bayadir normal dis macunu ve deodorant kullanmıyorum gizlar organik yaglar ile yapılmis dis macunu ve ter kokusu önleyici krem kullaniyorum
Bende tesadüfen denk geldim aldim memnunum baya parlak ve daha saglikl duruyorlar. Deodorant kullaniyordum normalde koku hassasiyetim var malum onuda biraktim sukurBen deo hiç kullanamiom allum taşı kullanıom diş macunu kullanıom ama valla dikkat etmiom ona
Acayip bir yağmurdu gerçi, niye şaşırdıysam seleAdliyeyi sel bastı
Bu kadar mı fark olur. Biz tekrar resmen kışa döndük
Azıcık daha sabır bir ay diye düşünme 4 hafta diye düşün daha çabuk geçer belki Zaman...
İstanbul Adalet Sarayı'nda su baskını
Gecmis olsun ya ne diyim berbat seneler geçiriyoruz iyi bir sey yok resmenAdliyeyi sel bastı
Bu kadar mı fark olur. Biz tekrar resmen kışa döndük
Azıcık daha sabır bir ay diye düşünme 4 hafta diye düşün daha çabuk geçer belki Zaman...
İstanbul Adalet Sarayı'nda su baskını
Hshshshs kanka marka veriyim burdan bisey olmaz herhal hshsh evvahe diye bir markaGizemli markalar mı ooo
Ama hiç farkında değilim canım.Acayip bir yağmurdu gerçi, niye şaşırdıysam sele
Yok ben adliyeyi su basmasına şaşırdım da önce. Sonra da kendime şaşırdım nesine şaşırıyorsun diye. Bayağı sağanak yağdı bu tarafta daAma hiç farkında değilim canım.
Biz yukarıda çalış çalış camdan bile bakama. Çıkış saatinde azaldı arkadaşlarla buluştum yine anlamadım yağmuru.. annemlerin orda feci sel gitmiş. Ptesi mahzene bakacağız. Eski dosyalar ne alemde diyeBuradan video paylaşımıyorum ama görsen duvarlardan bile su çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?