Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İvitttttt erken daha ama keseyi görme önemli..
Ohhh beeee
Gözümüz aydın
Estrofem'i günde 4 alıyorum diye o da biraz şey yaptı. Genelde 1-2 verirler, bazen rahim ince olduğunda daha fazla verirler ama onu ben kesmeyeyim, doktorunuzla konuşun dedi. Kalktık tüpçüye geldik. Hemşireyle konuşacağım

Sağol bebegimmmm sabah gittim ignemi oldum kirtasiyeye gittim fotokobi çektirdim bizim banyo küvet içine girmem zor olacak diye basamak aldım geldim şimdi fitilini taktım uzandım yarım saat uzanıp duşa gircem hazirlancamm
Gü naaay dın. Keseyi gördük, bebek daha görünmez, 5 haftalık dedi. Yarın kan vermeye gideceğim. Haftaya çarşamba kalp atışı için çağırdı
Oyyy masallahhh

Gü naaay dın. Keseyi gördük, bebek daha görünmez, 5 haftalık dedi. Yarın kan vermeye gideceğim. Haftaya çarşamba kalp atışı için çağırdı
Heyooo bebik geliyooo
Hadi bakalim nurisko sira sende bebeni alda gel hayırlısıyla ❤

Heyooo bebik geliyooo

Hadi bakalim nurisko sira sende bebeni alda gel hayırlısıyla ❤

Geliyorrrrrrrr gözün aydın canım
Nurzfr canımın içi duam senle herşey yolunda gidecek
Yaaa sağ olun çok İnşallah sağlıkla devam eder, hepimiz sıra sıra dizileliim. Dün gece hepimiz için dua ettim. Şurayı çocuk parkına çevirme hayalim gerçek olsun. Çayımız kahvemizle dedikodu yapçez daha

Ben 3 tane kullanıodm hep
Sabah öğle akşam
Ne dedi tüpçü amcs

Kızlar çok sevindiiiim.
Ben de lohusa pijamalarımla gecelik sabahlık falan onları yıkayıp ütüledim.
Bi takım dantelli sabahlıklı pijama takımı, iki takım daha pijama takımı bir de gecelik koydum çantaya, sadece doğum değil kist ameliyatı da olcak belki iki üç gün kalmam gerekir diye. Belim koptu. İyi ki daha çok ağırlaşmadan yapmışım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…