- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #200.621
Estrofem'i günde 4 alıyorum diye o da biraz şey yaptı. Genelde 1-2 verirler, bazen rahim ince olduğunda daha fazla verirler ama onu ben kesmeyeyim, doktorunuzla konuşun dedi. Kalktık tüpçüye geldik. Hemşireyle konuşacağımİvitttttt erken daha ama keseyi görme önemli..
Ohhh beeee
Gözümüz aydın
Sağol bebegimmmm sabah gittim ignemi oldum kirtasiyeye gittim fotokobi çektirdim bizim banyo küvet içine girmem zor olacak diye basamak aldım geldim şimdi fitilini taktım uzandım yarım saat uzanıp duşa gircem hazirlancammGünaydınnnnnn
@DusunceBulutu cnm kırılıosa nazar çıkıyor derler bizim burda
@NealStreet canooooo nirdesinnnnnnn
Muayne kaçta.. Neler ettin
Nurzfr bibiğimmmmmm canommm
Dualar seninle... Kap gel bebişini
Annesine kavuşmasına az kala
Oyyy masallahhhGü naaay dın. Keseyi gördük, bebek daha görünmez, 5 haftalık dedi. Yarın kan vermeye gideceğim. Haftaya çarşamba kalp atışı için çağırdı
Heyooo bebik geliyoooGü naaay dın. Keseyi gördük, bebek daha görünmez, 5 haftalık dedi. Yarın kan vermeye gideceğim. Haftaya çarşamba kalp atışı için çağırdı
Hadi bakalim nurisko sira sende bebeni alda gel hayırlısıyla ❤Sağol bebegimmmm sabah gittim ignemi oldum kirtasiyeye gittim fotokobi çektirdim bizim banyo küvet içine girmem zor olacak diye basamak aldım geldim şimdi fitilini taktım uzandım yarım saat uzanıp duşa gircem hazirlancamm
Oyyy masallahhh
İnsallahh kusumm dua edinnHeyooo bebik geliyooo
Hadi bakalim nurisko sira sende bebeni alda gel hayırlısıyla ❤
Ben bile heyecan yapıyorum kiz siz doktora giderken sizin nasildir düşünemiyorumİçim kıpır kıpır
Sanki gecikecek misin gibi hareket ediom kizdilar bana bı uzan dinlen diyeBen bile heyecan yapıyorum kiz siz doktora giderken sizin nasildir düşünemiyorum
Sakin ol sakin az kaldi ama bu son saatler geçmiyordur bende çok sabırsızım seni anlıyorum suanSanki gecikecek misin gibi hareket ediom kizdilar bana bı uzan dinlen diye
İşte çabuk geçecek zaman gecikecekmisim gibi hissediomSakin ol sakin az kaldi ama bu son saatler geçmiyordur bende çok sabırsızım seni anlıyorum suan
Sen gidip bekle bari simdiden hshshsİşte çabuk geçecek zaman gecikecekmisim gibi hissediom
Gideyim başında bekleyeyimSen gidip bekle bari simdiden hshshs
GeliyorrrrrrrrGü naaay dın. Keseyi gördük, bebek daha görünmez, 5 haftalık dedi. Yarın kan vermeye gideceğim. Haftaya çarşamba kalp atışı için çağırdı
Heyooo bebik geliyooo
Hadi bakalim nurisko sira sende bebeni alda gel hayırlısıyla ❤
Yaaa sağ olun çok
İnşallah canimcimlarNurzfr Az kaldıı. Her şey şipşak olup bitecek. Gözünü döööört aç. Sağlıkla yeni evine sımsıkı tutunsun inşallah embriyo bebik
Ben 3 tane kullanıodm hepEstrofem'i günde 4 alıyorum diye o da biraz şey yaptı. Genelde 1-2 verirler, bazen rahim ince olduğunda daha fazla verirler ama onu ben kesmeyeyim, doktorunuzla konuşun dedi. Kalktık tüpçüye geldik. Hemşireyle konuşacağım
İnşallah canım inşallah Allah kabul etsin dualarınıYaaa sağ olun çokİnşallah sağlıkla devam eder, hepimiz sıra sıra dizileliim. Dün gece hepimiz için dua ettim. Şurayı çocuk parkına çevirme hayalim gerçek olsun. Çayımız kahvemizle dedikodu yapçez daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?