- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #200.601
Annem zaten bikac gunluk yapıp giderim diyo da bakalım KV Amasya ya gitmezse bana gelirsiniz diyo bilmiyorum yani gitmesse herif oraya gidelim diye tuttururYaaa azmış üzüldümama mecbursa tabi sen yine bir hafta yavaş da olsa bir şey yapma enişte baksın.inşallah güzel haberler bekliyoruz senden
Gidicek misinAnnem zaten bikac gunluk yapıp giderim diyo da bakalım KV Amasya ya gitmezse bana gelirsiniz diyo bilmiyorum yani gitmesse herif oraya gidelim diye tutturur
Bilmiyorum kuzum şuan onuda düşünmek istemiyorum açıkçası o gün gelince yaşayıp görürüzGidicek misinaslında iyi olabilir
Hayırlısı doğru diyorsun düşünmeBilmiyorum kuzum şuan onuda düşünmek istemiyorum açıkçası o gün gelince yaşayıp görürüz
Gösterdiler de o milisaniyelik bir an. O ana kadar havadan sudan sohbet ettiler. Psikolog açtı konuyu onlar da devam ettirdi. Ben gevşeyeyim diye sanırım. O arada benim dualar kaynadı gitti. Sonra ekrana bakıyor olduğum halde anlamadım bir şey. Gördün mü bak diye işaretleyerek gösterdiler o zaman gördüm. Sonra embriyologdan onayımızı alalım, aldık, hadi hop kalkalım şeklinde geçti. Seriye bağlamışlar zaten ben ne oldu ne bitti anlayamadımNasıl yani sana anlatıp gostermediler mi
Sen bize söyle yine deBen alışmışm gebeliğimin aksiyonlu geçmesine ondandır
Hayırlısıyla görebiliriz inşallahHeee yarn görecez kısmetse yeğenciği
Biz eşimle tektik. Üç günlük yemeği önceden yapıp hazırlamıştım. Sonra kendim yaptım yine. 1-2 gün annemden aldım ama çorbayı yine kendim yaptım. O kadar da şey yapma oturarak arada dinlenerek halledersin. Temizlik falan yapma tabiiErken gidecek ya Çarşamba perşembe gidecek anneanneme kız kardeşim bakıo o da hamile ya ilk üç gün sıkıntı zaten sonra kendim hallederim ağır yavas
Beş dk mi suruyo Dr amca çok kısa sürecek dediGösterdiler de o milisaniyelik bir an. O ana kadar havadan sudan sohbet ettiler. Psikolog açtı konuyu onlar da devam ettirdi. Ben gevşeyeyim diye sanırım. O arada benim dualar kaynadı gitti. Sonra ekrana bakıyor olduğum halde anlamadım bir şey. Gördün mü bak diye işaretleyerek gösterdiler o zaman gördüm. Sonra embriyologdan onayımızı alalım, aldık, hadi hop kalkalım şeklinde geçti. Seriye bağlamışlar zaten ben ne oldu ne bitti anlayamadım
Aynen yaparım ama ilk üç gün yatacak hazır bulmuşum anamıSen bize söyle yine de
Hayırlısıyla görebiliriz inşallah
Biz eşimle tektik. Üç günlük yemeği önceden yapıp hazırlamıştım. Sonra kendim yaptım yine. 1-2 gün annemden aldım ama çorbayı yine kendim yaptım. O kadar da şey yapma oturarak arada dinlenerek halledersin. Temizlik falan yapma tabii
Hazırlık ve embriyologu bekleme falan 5-10 dk sürüyor da işlemin kendisi 3 dk bile değildir. Hsg'deki gibi spekulum mu ne onu takıyor bir, orayı temizliyor falan galiba oralarını göremedim pek. Sonra hafif gıdıklanma gibi bir his oldu, sonra embriyolog geldi embriyoyu verdi mi bıraktı mı işte naptıysa sonra "Gördün mü" dedilerBeş dk mi suruyo Dr amca çok kısa sürecek dedi
Benimki bilmediği için çağıramadım. Yoksa yakınız, gelirdi ama çok da sorun olmadı. Ben biraz rahat duramadım. Normalde bütün malak gibi yatıp yerimden kalkamıyorum. Salak salak şeyler yaptım transferden sonraAynen yaparım ama ilk üç gün yatacak hazır bulmuşum anamı
Benimki beni rahat bırakmaz KV ye gidecektik işte annem gelince kaldı evde yalnız bırakıp ise gitmez e isede mecbur gidecekHazırlık ve embriyologu bekleme falan 5-10 dk sürüyor da işlemin kendisi 3 dk bile değildir. Hsg'deki gibi spekulum mu ne onu takıyor bir, orayı temizliyor falan galiba oralarını göremedim pek. Sonra hafif gıdıklanma gibi bir his oldu, sonra embriyolog geldi embriyoyu verdi mi bıraktı mı işte naptıysa sonra "Gördün mü" dedilerKeşke görseydim. Gözüm ekrandaydı ama görmedim Aha burada dediler sonra. Keşke çıktısını vereydiler ama yaa günler belki daha kolay geçerdi. Gerçi fark etmedi ben kendi kendime embriyoyla konuşmaya devam ettim
Benimki bilmediği için çağıramadım. Yoksa yakınız, gelirdi ama çok da sorun olmadı. Ben biraz rahat duramadım. Normalde bütün malak gibi yatıp yerimden kalkamıyorum. Salak salak şeyler yaptım transferden sonra
He benimki evden çalışıyor tabii o da işe gitse mecbur birini çağırırdım diyeceğim ama ben cidden hiç rahat durmadım ya. Merkezden çıkarken merdiven indiğimi eve gelince fark ettimBenimki beni rahat bırakmaz KV ye gidecektik işte annem gelince kaldı evde yalnız bırakıp ise gitmez e isede mecbur gidecek
Aman yavrum şimdiden sonra biraz dikkat et yine de sen tutundu bittiye getirme uzanma raflara falanHe benimki evden çalışıyor tabii o da işe gitse mecbur birini çağırırdım diyeceğim ama ben cidden hiç rahat durmadım ya. Merkezden çıkarken merdiven indiğimi eve gelince fark ettimSonrasında da hep unuttum, saçma sapan şeyler yaptım. Mutfağın tepe rafındaki meyve tabağını indirmek için sandalyeye çıkıp ordan hop diye indim falan. Sen yapma tabii öyle şeyler
Tutundu bitti diye değil ki ben üst seviye zekamla ilk günden başladım hoplaya zıplaya salak hareketlere. Normalde yapmadığım şeyler, niye inadına gibi öyle oldu anlamadım. Hep unutup yapıp sonra aklıma gelince "Ya bir şey olduysa" diye oturup dertlendim, bazısında ağladım hattaAman yavrum şimdiden sonra biraz dikkat et yine de sen tutundu bittiye getirme uzanma raflara falan
Bence hormonlardan mesela benim şuan herifin yüzüne bı tokat yapistirasim var adam uyuo ama bişi yaptığı yokTutundu bitti diye değil ki ben üst seviye zekamla ilk günden başladım hoplaya zıplaya salak hareketlere. Normalde yapmadığım şeyler, niye inadına gibi öyle oldu anlamadım. Hep unutup yapıp sonra aklıma gelince "Ya bir şey olduysa" diye oturup dertlendim, bazısında ağladım hatta
Ben o geceki vukuatlarımı hiç anlatmayayım ahshjdjdBence hormonlardan mesela benim şuan herifin yüzüne bı tokat yapistirasim var adam uyuo ama bişi yaptığı yok
Öyle yaptım valla döndüm cicimi yoksa fena şeyler yapardımBen o geceki vukuatlarımı hiç anlatmayayım ahshjdjd
Kıçını kocana dön yat uyu hadi bacım
Gü naaay dın. Keseyi gördük, bebek daha görünmez, 5 haftalık dedi. Yarın kan vermeye gideceğim. Haftaya çarşamba kalp atışı için çağırdı
İvitttttt erken daha ama keseyi görme önemli..Gü naaay dın. Keseyi gördük, bebek daha görünmez, 5 haftalık dedi. Yarın kan vermeye gideceğim. Haftaya çarşamba kalp atışı için çağırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?