- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.115
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #200.581
Ben transfer ekranını izlerkenGeçer bebegimmmmm
Hiç bilmiyorum şuan hayal de edemiyorum bakalım yarın yaşayıp gorcezBen transfer ekranını izlerken
Sıkı sıkı tutun bana diye ağlamıştım
Hep dua ede ede geçti
Yarın kim bilir nasıl duygular yaşayacaksn
Hiiiiih eşek misin sen? Bize demedin. Ne zaman kontrol? Her şey yoluna girecek inşallah. Senin kızın mücadeleci ohooo ona vız gelir tırıs gider. Sağ salim, vaktinde gelecek inşallahBşr sonraki kontrolüm biraz sıkıntılı..
Atlatıym.. Ölsemde gam yemem
Ufak bi sorun var umarm gitmiştir
@NealStreet geçirdi gitti o günleriHiç bilmiyorum şuan hayal de edemiyorum bakalım yarın yaşayıp gorcez
Ben alışmışm gebeliğimin aksiyonlu geçmesine ondandırHiiiiih eşek misin sen? Bize demedin. Ne zaman kontrol? Her şey yoluna girecek inşallah. Senin kızın mücadeleci ohooo ona vız gelir tırıs gider. Sağ salim, vaktinde gelecek inşallah
Oohooo o tescilletti kese görmeye gidecek
Heee yarn görecez kısmetse yeğenciğiOohooo o tescilletti kese görmeye gidecek
Benimkinde Kayserili hemşireyle yağlama mı mantı mı yemeye gideceklerinin planı konuşuldu. Sonra Tübitak'ın destek vermediği kafası zehir gibi çalışan öğrenciler ve onların nasıl harcandığı konuşuldu. Ben o arada dua etmeyi unuttumBen transfer ekranını izlerken
Sıkı sıkı tutun bana diye ağlamıştım
Hep dua ede ede geçti
Yarın kim bilir nasıl duygular yaşayacaksn
Nasıl yani sana anlatıp gostermediler miBenimkinde Kayserili hemşireyle yağlama mı mantı mı yemeye gideceklerinin planı konuşuldu. Sonra Tübitak'ın destek vermediği kafası zehir gibi çalışan öğrenciler ve onların nasıl harcandığı konuşuldu. Ben o arada dua etmeyi unuttum
Cok elit bir transfer olmuş nealimBenimkinde Kayserili hemşireyle yağlama mı mantı mı yemeye gideceklerinin planı konuşuldu. Sonra Tübitak'ın destek vermediği kafası zehir gibi çalışan öğrenciler ve onların nasıl harcandığı konuşuldu. Ben o arada dua etmeyi unuttum
Yok ya ben böyle memnunum o benim dizimin dibinde ben onun dizinin dibindeLeee heriflerinizi böyle alıştırmayn
Valla benm herifim alemlere akıo öğretmenlerle
Benimde akmama kızmsz hiç
Karışmayız birbirimize
Allah mesut etsn bacmYok ya ben böyle memnunum o benim dizimin dibinde ben onun dizinin dibinde
Bizim zaten uzun süreli ilişkiydi alışığız aşk devam ediyorAllah mesut etsn bacm
Ben sıkılırım öyle monoton.. Herkesin arkadaş ortamı felan çıkar gezer mis..
Ortak arkadaşlarmzda var tabi
En azndan kafa dağılıo
Yoksa hergn herif herif herif aşk kalmaz
Huhuuu aşk boculeri siziiiBizim zaten uzun süreli ilişkiydi alışığız aşk devam ediyorKafayı birbirimizle dağıtıyoruz amin hepimizi Mesut etsin
Maşallah diyelim kanki acayip nazar var üstümde sürekli bir şeyler kırılıp duruyorHuhuuu aşk boculeri siziii
İnsanın kendi de kendine nazar değirirmiş unutmaMaşallah diyelim kanki acayip nazar var üstümde sürekli bir şeyler kırılıp duruyor
Masaalllaahh rabbim nazarlardan kem gözlerden korusun insaalllaahhhMaşallah diyelim kanki acayip nazar var üstümde sürekli bir şeyler kırılıp duruyor
Dimi kesin ondan benimki.aynaya bakmıyım bir süreİnsanın kendi de kendine nazar değirirmiş unutma
amin aminnn inşallah canısı hepimizi korusun rabbim çok sağolMasaalllaahh rabbim nazarlardan kem gözlerden korusun insaalllaahhh
Erken gidecek ya Çarşamba perşembe gidecek anneanneme kız kardeşim bakıo o da hamile ya ilk üç gün sıkıntı zaten sonra kendim hallederim ağır yavasDimi kesin ondan benimki.aynaya bakmıyım bir süre
amin aminnn inşallah canısı hepimizi korusun rabbim çok sağolannen nasıl ne kadar kalıcak sende
Yaaa azmış üzüldümErken gidecek ya Çarşamba perşembe gidecek anneanneme kız kardeşim bakıo o da hamile ya ilk üç gün sıkıntı zaten sonra kendim hallederim ağır yavas
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?