Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bşr sonraki kontrolüm biraz sıkıntılı..
Atlatıym.. Ölsemde gam yemem
Ufak bi sorun var umarm gitmiştir
Hiiiiih eşek misin sen? Bize demedin. Ne zaman kontrol? Her şey yoluna girecek inşallah. Senin kızın mücadeleci ohooo ona vız gelir tırıs gider. Sağ salim, vaktinde gelecek inşallah

Ben transfer ekranını izlerken
Sıkı sıkı tutun bana diye ağlamıştım
Hep dua ede ede geçti
Yarın kim bilir nasıl duygular yaşayacaksn
Benimkinde Kayserili hemşireyle yağlama mı mantı mı yemeye gideceklerinin planı konuşuldu. Sonra Tübitak'ın destek vermediği kafası zehir gibi çalışan öğrenciler ve onların nasıl harcandığı konuşuldu. Ben o arada dua etmeyi unuttum

Nasıl yani sana anlatıp gostermediler mi

Cok elit bir transfer olmuş nealim

Yok ya ben böyle memnunum o benim dizimin dibinde ben onun dizinin dibinde
Allah mesut etsn bacm

Ben sıkılırım öyle monoton.. Herkesin arkadaş ortamı felan çıkar gezer mis..
Ortak arkadaşlarmzda var tabi
En azndan kafa dağılıo
Yoksa hergn herif herif herif aşk kalmaz

Allah mesut etsn bacm

Ben sıkılırım öyle monoton.. Herkesin arkadaş ortamı felan çıkar gezer mis..
Ortak arkadaşlarmzda var tabi
En azndan kafa dağılıo
Yoksa hergn herif herif herif aşk kalmaz
Bizim zaten uzun süreli ilişkiydi alışığız aşk devam ediyor Kafayı birbirimizle dağıtıyoruz amin hepimizi Mesut etsin

Dimi kesin ondan benimki.aynaya bakmıyım bir süre

amin aminnn inşallah canısı hepimizi korusun rabbim çok sağol annen nasıl ne kadar kalıcak sende
Erken gidecek ya Çarşamba perşembe gidecek anneanneme kız kardeşim bakıo o da hamile ya ilk üç gün sıkıntı zaten sonra kendim hallederim ağır yavas

Erken gidecek ya Çarşamba perşembe gidecek anneanneme kız kardeşim bakıo o da hamile ya ilk üç gün sıkıntı zaten sonra kendim hallederim ağır yavas
Yaaa azmış üzüldüm ama mecbursa tabi sen yine bir hafta yavaş da olsa bir şey yapma enişte baksın.inşallah güzel haberler bekliyoruz senden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…