Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bebeğin eşyalarınoda yıkadınmı cnm?

Valla tebrik ederim seni
Ben 35oldum
Hala bir parça bişi yıkamadm ne benm ne onun
Annem çıktı gitti kafa dinlemeye tatile, pazartesi gelcem, salı gelcem, derken bugün de yok perşembe gelcem deyince, en iyisi kendi işimi kendim göreyim dedim.
Aynı mahallede de olsan aynı apartmanda da olsan, başının çaresine bakıcan yani. :)

Ben aynı apartmandaym ama anam yalvarıo kızım artk yıkayalm ütüleyelim
Bak sıcak basıo bak ağırlaşacan
En son sensiz yıkayp ütüleyecem ama ilk cocuğun şu duyguyu yaşa istiorm dio
Kadn çıldıracak
Bense 70lik kafası yaşıorm kafam hafif dumanlı
Dünya umrumda değil

Ben hayatım boyunca hep kendime yeten biri oldum, bundan sonrasını bilemem, belki yetemeyeceğim günüm de olur ama Allah korusun.
Annemin yaptığı en iyi şey bana kapısına gidip yalvar yakar istemeden yardım etmemesi herhalde.

Nie böyleki anne kız ilişkiniz
İnsan doğumda ve doğumdan snra en cok annesine ihtiyaç duyuyor
Benm kız kardeşim yk ablamda yk
Düğünümde bile o eksikliğimi annem gidermeye çalışmştı elinden geldiğince..
Şimdide berbat bir gebelik yaşadm, annem olmasaydı şuan gülüyor olmazdm

Annem, ben çocuklarımı evlendirdim, işlerimi tamamladım, kimse bana karışmasın kafasında biraz. Arada yardım eder hiç etmiyor değil ama, kendi istediği kadar. Neden yardım etmedin diyemezsin, dedirtmez çünkü.
Hastane çıkışlarını aldım, bir tanesini aldırmadı ısrar kıyamet ben alacağım dedi, peki dedim. 32. hafta bitiyor, çocuğun çantasını hazırladım, hala ortada yok mesela.
Eşimin kuzeni evleniyor annem de onlarla samimi, düğün zamanı benim bebekle 15. günüm olacak, kayınvalidem gidecek, yeğeni sonuçta, annem ben de gidicem diyo. Git dedim, ben başımın çaresine bakarım. Ne diyim ki. Öyle yani sever yaşamayı. :)

Teyze bu hayatı yaşıo
Yok benm annem öyle değil ya..
Ben git desemde bırakp gitmez hayatta..
Ablan kız kardeşin ykmı seninde cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…