- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #200.681
Sağolasın ablammmSu an okudum, olanlari hayretle izliyorum. Sanal bir ortam insani bu kadar nasil etkiler? Bence hormonlardan baska aciklamasi olamaz. Kiz Neal geri gel cildirma Alla Alla:)) Agzinizi cart diye yirtarim diyemedin mi:))
Nurzfr hayirli ugurlu olsun bebisin:)
Valla bana da yazan oluyor ya üstün körü açıklama yapıyorum ya da gormemezlige geliyorumKesinlikle ya....
Bide yalancı cok ortalkkta
Olmak istedikleei hayat
Ve oldukları hayat
Doğunca hazıelarız hahahahha
Valla kapatmak moda olmuş
Bir kapatan daha olursa küsecem
Simdik bu süreç normalmiymisAldım da o beni benden aldı valla yaa kötü başladık ins sonu güzel olur
Valla abla bende şaşırıormSu an okudum, olanlari hayretle izliyorum. Sanal bir ortam insani bu kadar nasil etkiler? Bence hormonlardan baska aciklamasi olamaz. Kiz Neal geri gel cildirma Alla Alla:)) Agzinizi cart diye yirtarim diyemedin mi:))
Nurzfr hayirli ugurlu olsun bebisin:)
Valla millet çıldırmış kadının teki bir ara duasına kdar kıskanıldığını düşünmüşValla bana da yazan oluyor ya üstün körü açıklama yapıyorum ya da gormemezlige geliyorum
Simdik bu süreç normalmiymis
Ben hiç bilmiyorum
İşte öyle kişilerin yaşlarının (akıl) çokta büyük olmadığını düşünüyorumValla abla bende şaşırıorm
Bazıları o kdar takıoki artk hayatları sanal olmuş, ay kasıldım felan
Sanal benm evladımdan önemlimi ne kasılcam, güler geçerim
Neal aslında iradeli biri..
Nasıl gitti anlamadm
Patlama yaşadı bence.. Bazen gerçelten çekilmez oluyor okuduklarımız
Valla millet çıldırmış kadının teki bir ara duasına kdar kıskanıldığını düşünmüş
Nasıl bir zihniyetse
Var var öyle 2 akıl gel gid yaşayan
Dünya kendilerinin etrafınsa dönüo sanıolar
Ayyyy bana cok yazan var diyip özelden saçma bir bahaneyle arkadaş çalışmaya kazananlar felan
Ah azıcık akıl mantık
Görmemezliğe gelmek en güzel cvp aslnda
Tovbeler olsun.Valla abla bende şaşırıorm
Bazıları o kdar takıoki artk hayatları sanal olmuş, ay kasıldım felan
Sanal benm evladımdan önemlimi ne kasılcam, güler geçerim
Neal aslında iradeli biri..
Nasıl gitti anlamadm
Patlama yaşadı bence.. Bazen gerçelten çekilmez oluyor okuduklarımız
Valla millet çıldırmış kadının teki bir ara duasına kdar kıskanıldığını düşünmüş
Nasıl bir zihniyetse
Var var öyle 2 akıl gel gid yaşayan
Dünya kendilerinin etrafınsa dönüo sanıolar
Ayyyy bana cok yazan var diyip özelden saçma bir bahaneyle arkadaş çalışmaya kazananlar felan
Ah azıcık akıl mantık
Görmemezliğe gelmek en güzel cvp aslnda
Hatta kahkaha atıoruz geneldeİşte öyle kişilerin yaşlarının (akıl) çokta büyük olmadığını düşünüyorum
O yüzden büyüklüğümu bilip susuyorum
Kiz ne msji yaziyolar size oyle bana hic yazan eden yok neler donuyo burdaHatta kahkaha atıoruz genelde
Ben artk bazı mesajları okurken yanımda biri varsa onada okuorm hep birlikte gülüyoruz
Alla alla. Yani burdaki forumdaki insanlar ozelde gicik gicik seyler mi yaziyo ? HahahahAbla şaka değil gerçek
Bu gözler neler okudu
Bnede bilmiyorum kuzum ama normalde beş dk sürdüğünu okumuştum netteValla bana da yazan oluyor ya üstün körü açıklama yapıyorum ya da gormemezlige geliyorum
Simdik bu süreç normalmiymis
Ben hiç bilmiyorum
Valla abla banada olmuoKiz ne msji yaziyolar size oyle bana hic yazan eden yok neler donuyo burda
5 dkikada değil kız..Bnede bilmiyorum kuzum ama normalde beş dk sürdüğünu okumuştum nette
Benim yarim saat sürdü onu biliom bı tekValla abla banada olmuo
Arkadaşlarm dışında öyle durup dururken bilemedm
5 dkikada değil kız..
Bende 5 dk sürmedi daha fazla
Şimdiden yaramazBenim yarim saat sürdü onu biliom bı tek
Sorma geri çıkmak ne demek ya sen daha hucresin ne geri çıkmasıŞimdiden yaramaz
Şimdiden sana.. Anne gardını al diyorSorma geri çıkmak ne demek ya sen daha hucresin ne geri çıkması
Valla bizi okuosa inşallah geri gelir..Neal i sormaya gelmistim , insallah geri gelir
Bak bu da güzelmiş bu taktiğide uygulayımHatta kahkaha atıoruz genelde
Ben artk bazı mesajları okurken yanımda biri varsa onada okuorm hep birlikte gülüyoruz
5 dakika sürmez sanırsamBnede bilmiyorum kuzum ama normalde beş dk sürdüğünu okumuştum nette
Köfteye bak senSorma geri çıkmak ne demek ya sen daha hucresin ne geri çıkması
Nasıl ya, neden??? Ay bi acaym dedim ne gordm yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?