Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım pek iyi değilim hala... deliliğe vuruyorum...
Sen nasılsın bebiş nasil

Teyzesinin köftesi o
Hadi yaaa.. doktora git kuzumm, ciddi bsyse bi de? Ben iyi olmaya çalışıyorum cnm, oturarak veya ayakta cok duramiyorm, cok yuruyemyorm. Hep uzanma modundayim, islerimi kisa kisa yapıyorum. Tuvalet bile zorluyor ama iyiym sukur

Yaa yerim seni, bak ben de yatiyom bebe icerde dursun diye nasil hissediyorsun
Şuan bişi hissedemiyorum yaa ara ara aklıma geliyo sıkı sıkı tutun diyorum öyle
Canım pek iyi değilim hala... deliliğe vuruyorum...
Sen nasılsın bebiş nasil

Teyzesinin köftesi o
Pis köfte kaçmaya çalıştı

Ya kizlar ben yasak yedim saklı gizli giriyorum o yüzden pek takip edemiyorum konuşulanları kızmayın alinmayin olur mu Dr amca radyasyondan uzak dur dedi şuan başımda bekçi dolu fırsat buldukça giriom

Nurzfr canım sağlıkla devam etsin inş, herkesin yapısı bünyesi farklı. Belki rahmin fiziksel yapısının, o anki duygu durum değişiminin etkisi olmuştur. Güzel şeyler olacak inanıyorum

Ben mesela geçen hafta hsg filmi çektirdim benden önce giren kadın işkence etmişler gibi çıktı odadan. Sanırsın kafasına kafasına vurmuşlar Ben çıktım fıtı fıtı metroya yürüdüm eve gittim, hiçbir şeyim yoktu. Hem fiziksel hem duygusal olarak bünye çok önemli böyle şeylerde bence.

Paresilaaa canım nasılsın, bir sorun mu var halini hatrını soran çok olmuş. İyisin di mi?
Bu arada benim yeni bat 30.06.2021 söylemeyi atlamışım.

Bal0ncuk ummm iyi misin bebişimiz nasıl? hastane çantanıben gelip hazırlıcam artık, bu ne rahatlık kuzu ben olsam şimdiye 10 kere çanta yapıp, çamaşır yıkıyıp ütülemiştim

Hadi yaaa.. doktora git kuzumm, ciddi bsyse bi de? Ben iyi olmaya çalışıyorum cnm, oturarak veya ayakta cok duramiyorm, cok yuruyemyorm. Hep uzanma modundayim, islerimi kisa kisa yapıyorum. Tuvalet bile zorluyor ama iyiym sukur
Ne oldu ki akıntı ağrı falan mı var
bebiş iyi olsunda biz bekleriz girme sık sık kendine fındığa çok iyi bak

Ayyy benim hsg de fenaydı ama anestezili değildi mahvettiler beni acaba bünye meselesi mi gerçekten bilemedim... Çok sağol kuzumm inşallah tez zamanda rabbim hepimizi mutluluğa eristirsin hepimiz hamiss olalım

İnşallah kuxum yaa kalkmiyom zaten yatiom öyle canım sıkıldı

Dizi film izle kitap oku yemek ye zaman geçer yatmanın keyfini çıkar enerjik bir biz gibi tembellere iyi geliyor yatmak anlaşılan hiç sıkılmam

İnş canım inş Ne zaman belli olacak şimdi senin gebeliğin? güzel haberleri ne zaman alabiliyoruz

Ben de anestesizi olmadan yaptırdım. Hatta internetten okuduklarımdan dolayı korkuyordum da bayağı ama hiçbir şey olmamış gibi çıktım eve toplu taşımayla gittim. Hatta işleme de tek başıma gitmiştim. Öbür kadın annesi babasıyla gelmiş. Arabayla eve dönmek için arabayla gelmişler falan. Ben tek başıma girdim çıktım, bir de metroyla eve gittim, metroya da bayağı yürüdüm

Dizi film izle kitap oku yemek ye zaman geçer yatmanın keyfini çıkar enerjik bir biz gibi tembellere iyi geliyor yatmak anlaşılan hiç sıkılmam
Bende yatmaktan sıkılmam ama şuan zorunlu ya ondan
1 temmuz test günün inşallah bakalım kuzum vay maşallah beni mahvettiler ya o ilaç verilirken hele bağıra bağıra bı hal oldum ve kanamam falan oldu benim açıdan baygınlık geçirdim evde hatta ayyy çok korkunctu

Oyyy yerim canim yaaaa, kiyamammm tutunacak tabii kiiii

Agri var kuzum, akinti yok, rahimde hunileşme varmış erken dogum riski dedi doktor. Agri yapıyor kasıklarıma canimm

Oyyy yerim canim yaaaa, kiyamammm tutunacak tabii kiiii

Agri var kuzum, akinti yok, rahimde hunileşme varmış erken dogum riski dedi doktor. Agri yapıyor kasıklarıma canimm
İnşallah kuzumm sen de yatış dimi sürekli dikkat et kuzumm ilaç vs ile tedavi olabiliyor muymus

Nasıl ya.. Katre tüpmü yaptırdın
Ben şok
Anlamadm

Geçmiş olsun İnşallah zamanında gelirler sende kendine iyi bak
Sag ol cnmm, aminnnn
İnşallah kuzumm sen de yatış dimi sürekli dikkat et kuzumm ilaç vs ile tedavi olabiliyor muymus
Yok kuzum çalışmaya devam şuan, zorlamadan devam ediyorum, cok uzun sure oturup ya da ayakta is yapamiyorum ama idare ediyorum. Progestan kullanyorm cnm. 1inde detaylı ultrason var, orda da bi kontrol olr duruma gore artk bakacagiz bakalim.. evdeyken yatar vaziyetteym tabii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…