- 14 Ağustos 2014
- 7.595
- 15.359
- 248
- 37
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #200.701
Birileri sinirlendirmiş dayloşumNasıl ya, neden??? Ay bi acaym dedim ne gordm yani
Haydaaaaa, o birileri hep konusur yaaaa, niye gidiyor kiiiii of @NealStreet biz variz senin yanında kuzuuuBirileri sinirlendirmiş dayloşum
Aynen valla yaramaz yaaBak bu da güzelmiş bu taktiğide uygulayım
5 dakika sürmez sanırsam
Köfteye bak sen
İyi kuzum napim yatiom öyle ameliyatlı gibiNurzfr naptn kuzummmm
Yaa yerim seni, bak ben de yatiyom bebe icerde dursun diyeAynen valla yaramaz yaa
İyi kuzum napim yatiom öyle ameliyatlı gibi
Evet biz varızzzzHaydaaaaa, o birileri hep konusur yaaaa, niye gidiyor kiiiii of @NealStreet biz variz senin yanında kuzuuu
Canım pek iyi değilim hala... deliliğe vuruyorum...Paresilaaa paremm nasil oldun cnm
Teyzesinin köftesi oAynen valla yaramaz yaa
İyi kuzum napim yatiom öyle ameliyatlı gibi
Evet bir haftada 5 parça şey kırıldı baya yıllık çıktı nazarımızGünaydınnnnnn
DusunceBulutu cnm kırılıosa nazar çıkıyor derler bizim burda
@NealStreet canooooo nirdesinnnnnnn
Muayne kaçta.. Neler ettin
Nurzfr bibiğimmmmmm canommm
Dualar seninle... Kap gel bebişini
Annesine kavuşmasına az kala
çok şükür maşallahGü naaay dın. Keseyi gördük, bebek daha görünmez, 5 haftalık dedi. Yarın kan vermeye gideceğim. Haftaya çarşamba kalp atışı için çağırdı
bizim annelerimiz aynı mı senle yaBen hayatım boyunca hep kendime yeten biri oldum, bundan sonrasını bilemem, belki yetemeyeceğim günüm de olur ama Allah korusun.
Annemin yaptığı en iyi şey bana kapısına gidip yalvar yakar istemeden yardım etmemesi herhalde.
Yıllık nazarEvet bir haftada 5 parça şey kırıldı baya yıllık çıktı nazarımız
çok şükür maşallah
bizim annelerimiz aynı mı senle yasenle de benziyoruz kardeş olabilir miyiz bende hep kendime yeten biri oldum Allah kimseye muhtaç etmesin bizi
@NealStreet nereye gitti ya bende üyeliğimi iptal edicem can sıkıntısındanYıllık nazar
aklından bile geçirme@NealStreet nereye gitti ya bende üyeliğimi iptal edicem can sıkıntısındankimse bana özelden yazmıyor ne yazıyorlarmış özelden
Yok ya gelir geri bizi bırakmaz oaklından bile geçirme
Bu nedir ya
Yanil 10 gün felan bilmiormda sonra girerimYok ya gelir geri bizi bırakmaz obende bırakmam doğuma kadar burdayım sonrası Allah Kerim fırsat bulursam sen girebilecek misin bakalım seninki yakın
Ay inşallahYanil 10 gün felan bilmiormda sonra girerim
Bu topikte kalanlar benim ailem gibi
İnşallah herkes hamile kalıp doğurana kdar gitmiecez
Allah dıysun sesimizi bulutumAy inşallahgittikçe azalıyoruz bu sene herkes gebe kalıcak bence
İnşallah inşallahAllah dıysun sesimizi bulutum
İnşallahhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?