- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.115
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #200.741
Dikkat et kuzumm bebisimiz vaktinde gelecekSag ol cnmm, aminnnn
Yok kuzum çalışmaya devam şuan, zorlamadan devam ediyorum, cok uzun sure oturup ya da ayakta is yapamiyorum ama idare ediyorum. Progestan kullanyorm cnm. 1inde detaylı ultrason var, orda da bi kontrol olr duruma gore artk bakacagiz bakalim.. evdeyken yatar vaziyetteym tabii..
Yaşlılık değil askos iki üç konu konusuoz ya hatlar karışıo ondan
Aminnn kuzummm insallahDikkat et kuzumm bebisimiz vaktinde gelecek
yok yok benim kafa gerçekten gittiYaşlılık değil askos iki üç konu konusuoz ya hatlar karışıo ondan
heyy erken doğurmak yokAminnn kuzummm insallah
Askos hemen ara özledik lenayiyok yok benim kafa gerçekten gitti
bak dr randevusunu bile şimdi hatırladım
arıyımda alayım
heyy erken doğurmak yok
ama bizim temmuz annelerinde herkes haziranda doğurdu
aldım aldım kuzum haftaya salıya...Askos hemen ara özledik lenayihaziranın bitmesine 9.5 gün kaldı sabır kuzum temmuzda vaktinde gelecek premses
@NealStreet bizi okuyorsan çabuk gel
Seninki de yaramazaldım aldım kuzum haftaya salıya...
umarım yine nst macerası yaşamam
@NealStreet bizi okuyorsan çabuk gel
valla cok kızacaz sana ya
ama ben senin yaşadığını ilk duyuyorum kızSeninki de yaramazbakalım benimki tutunursa beni ne maceralar bekliyo olacak daha hucreyken böyle yaptiysa
Neden soylemicen şöyle bemde merak ettim bizimki olabiliyo böyle stres olma dedi sakinleştirmek için mi dedi acaba yada umut kaybetmiyim diye mi öyle dediama ben senin yaşadığını ilk duyuyorum kız
merak ettim kendi doktoruma bile soracam ama sana sölemiecem
sormayacam vazgeçtimNeden soylemicen şöyle bemde merak ettim bizimki olabiliyo böyle stres olma dedi sakinleştirmek için mi dedi acaba yada umut kaybetmiyim diye mi öyle dedi
İki dk da kurmadım dün transfer masasından beri kuruom ben niye böyle oldu diyesormayacam vazgeçtimiki dk şaka yapayım dedim hemen kurdun he
@NealStreet hadi gel nurun kulaklarından çek
cnm önemli olan uslu uslu içeri dalmasıİki dk da kurmadım dün transfer masasından beri kuruom ben niye böyle oldu diye
İşte uslu dalmadi gelmek istemedicnm önemli olan uslu uslu içeri dalması
daldımı daldı
gerisi önemli dğeil
sen hep ikiz diodun yaİşte uslu dalmadi gelmek istemedi
Hayır nette de o kdr baktım cikmiyo hiç karşıma bı tane Allah'ın kulu yazmamissen hep ikiz diodun ya
sana alınmış bana öyle dedi
Senin bebe türünün son örneğiHayır nette de o kdr baktım cikmiyo hiç karşıma bı tane Allah'ın kulu yazmamis
Bak dün transfer olanlardan biri yarın ise donecekmis Dr donebilirsin demiş ama bana dört gün yatacaksin dedi ameliyatlı gibi yatiomSenin bebe türünün son örneği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?