Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sagol pariskom ❤❤

Ohhhh maşallah
O zaman 2 güne bir dans partisi var evde
Enişteye dondurma macun felan yedir

Manyak su diyosun, önemli.
Sumu bilmiormki
Doktor kontrol et idrardır o dedi
Bidaha olursa gidecem

Sen ne diyorsun

İşte doktor dediğin böyle olur ne akılsız doktora denk gelmişim hasbinallah
Cuma çok daha güzel haberlerle geleceksin
Panik yok ben neleri atlattık
Hayat beni relax yaptı

Gunaydin askoslar dis tedavimi olup geldim
Geçmiş olsn aşkoş bende diorm bu beğenip beğenip nere gidio kaçak

Kiz zorla evde doguracan ha gitsene bi doktora
ben 5 ped dolusu kanama yaşamış kadınım su dediğin nedir
En fazla doğururum

Avukatımmmmmmmmmmm nerdesn sennnnn
Saçını yolcam

sordm cici sordm merak etme
Doğurursam mutlaka haber ederm

Kizlar ben bu aksam aşıda oluyorum sbbsbsbs
Alamanmı, japonanmı

Kiz geliyimde dogurtayim seni alman aşısı olcam bebek

Burdayim kizma
Yogundum bir kac gun o yuzden gelemedim

Aslında ortada bişey yok.
Taşınma durumum var, bir hafta içinde evi toparlamam lazım, eşimin yanında sen merak etme herşeyi ben hallederim, yaparız, ederiz diyen annem, eşim işe gittikten sonra tatile çıktı, o gün gelicem bugün gelicem oyaladı. En son perşembe gelirim dedi, tamam dedim. Dün diyor ki, cuma günü de arkadaşlarımla kahvaltıya gidicem sonra gelirim. Gelmiceksen oyalama, kızım ben yapamam, kendin hallet de, ben yine 15 günde yavaş yavaş hallederdim, şimdi bütün eşyalarla kaldım evde, vaktim de kalmadı. Aynısını bebek çantası için de yapmıştı ısrar kıyamet, çantayı da kendim hazırladım, hala aldırmadığı hastane takımını da çantaya koyamadım, çünkü ne bana aldırıyor, ne de kendi alıyor öyle yarım yamalak kaldı.
Öyle olunca içerledim, hamile olmasam her işin hakkından gelirdim böyle muhtaç kalınca kendime kızdım. Babamı aradım, o da çalışıyodu, kolileri getir ben kendim eşyaları yerleştiriyim annemin geleceği yok dedim. Niye annene güvendin kızım, ben getiririm beraber yaparız, sen dokunma bişeye dedi.
Öyle yalnız hissedince eşimi aradım, özledim nasılsın falan dedim, o da çalışıyorum, kendine oyalanıcak başka bişey bulsan olmaz mı deyince sinirimi ondan çıkardım. öyle sabahtan beri konuşmuyoruz.
Ne koca var ne anne var, tek başımayım hep tek.
Başka da bişey yok.
Bal0ncuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…