- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #200.761
İnşallah ablammmKizlar kizlar olem mi?
Nurzfr yavrum bu islerden anlamiyorm ama herkesin dogum hikayesi gibi bence tup hikayesi de farkli olabilir. Doktorun el melekesi, kullandigi alet vs her neyse, senin vucut yapin, her sey bir degisken. Kuzuyi yerine koymadan seni ordan salmazlardi zaten. Kuzu yerinde, sikinti yok veseveselerden uzak dur. Ac netflikşi guzel bi dizi patlat komik olsun Her sey guzel olcak derin nefes
O kadar fark ederse gene sesimi cikarmayacagim dayok yok benim kafa gerçekten gitti
bak dr randevusunu bile şimdi hatırladım
arıyımda alayım
heyy erken doğurmak yok
ama bizim temmuz annelerinde herkes haziranda doğurdu
hahah daha tüp aşamasına geçmedim, bir sorun var mı yok mu diye görmek için hsg çektirdim. Hem de hsgden sonra tüpler açılıyo, kolay hamilelik olabiliyor diyorlar ya. Belki ondan yararlanırım diye de düşündümNasıl ya.. Katre tüpmü yaptırdın
Ben şok
Anlamadm
Benim islemim uzun sürdü kuzum embriyoyu ilk verdiler rahme geri çıktı embriyo ikinciye bida verdiler de onun muhabbetiNurzfr ne oldu kuzum sen ne yaşadın anlamadm kacirdm ben o kisimlari
Ama 2.de olmstr kuzum, stres yapma olumlu düşün, oluyordur oyle muhakkakBenim islemim uzun sürdü kuzum embriyoyu ilk verdiler rahme geri çıktı embriyo ikinciye bida verdiler de onun muhabbeti
İnşallah kusummmAma 2.de olmstr kuzum, stres yapma olumlu düşün, oluyordur oyle muhakkak
Bunudamı sorun edionBak dün transfer olanlardan biri yarın ise donecekmis Dr donebilirsin demiş ama bana dört gün yatacaksin dedi ameliyatlı gibi yatiom
Abla ağzına sağlık vallaKizlar kizlar olem mi?
Nurzfr yavrum bu islerden anlamiyorm ama herkesin dogum hikayesi gibi bence tup hikayesi de farkli olabilir. Doktorun el melekesi, kullandigi alet vs her neyse, senin vucut yapin, her sey bir degisken. Kuzuyi yerine koymadan seni ordan salmazlardi zaten. Kuzu yerinde, sikinti yok veseveselerden uzak dur. Ac netflikşi guzel bi dizi patlat komik olsun Her sey guzel olcak derin nefes
Kız Allah korusun aaaaaaaO kadar fark ederse gene sesimi cikarmayacagim da
Ayyy özür kuzumhahah daha tüp aşamasına geçmedim, bir sorun var mı yok mu diye görmek için hsg çektirdim. Hem de hsgden sonra tüpler açılıyo, kolay hamilelik olabiliyor diyorlar ya. Belki ondan yararlanırım diye de düşündüm
Tüplü bebek için daha zaman var bence, hsg sonuçlarını alayım bir sorun yoksa eşime spermiyogram verdiricem. Bir sorun çıkarsa ve doktorlar önerirse ben de tüp taktırırım tabi, neden olmasın
Ytamayi çok severim ama şimdi zorunlu ya nefret geldi normalde aşağı inmeyen ben aşağı inip yürüyüş yapasim varBunudamı sorun edion
Yat işte ne güzel ayağına hizmet
Abla ağzına sağlık valla
Kız Allah korusun aaaaaaa
Ayyy özür kuzum
Benm yaşlılığım
Yasaklar cazip geliyorYtamayi çok severim ama şimdi zorunlu ya nefret geldi normalde aşağı inmeyen ben aşağı inip yürüyüş yapasim var
Yani daha erken bir donemden bahsediyorlar ya, o yuzden dedim kuzum ekim sonu olunca zaten 38 haftalik oluyorBunudamı sorun edion
Yat işte ne güzel ayağına hizmet
Abla ağzına sağlık valla
Kız Allah korusun aaaaaaa
Ayyy özür kuzum
Benm yaşlılığım
Yk yk bekler minnoş merak etme..Yani daha erken bir donemden bahsediyorlar ya, o yuzden dedim kuzum ekim sonu olunca zaten 38 haftalik oluyor
O nerdeee
Ah analık ah ah ahHadi yaaa.. doktora git kuzumm, ciddi bsyse bi de? Ben iyi olmaya çalışıyorum cnm, oturarak veya ayakta cok duramiyorm, cok yuruyemyorm. Hep uzanma modundayim, islerimi kisa kisa yapıyorum. Tuvalet bile zorluyor ama iyiym sukur
Canım doktora gittim. Çok moral bozucu saçma sapan şeyler demişti... Sonra yumurta çatlaması sonrası kanama yaşadım ve uzun sürdü... hem bu sebep hem ailevi sebeplerden moralim pek yok...iyi bir doktor arayışındayim. Kısaca öyle işte canım... tamam canim eklerim sen ne yaptın gorusmeyeliNurzfr canım sağlıkla devam etsin inş, herkesin yapısı bünyesi farklı. Belki rahmin fiziksel yapısının, o anki duygu durum değişiminin etkisi olmuştur. Güzel şeyler olacak inanıyorum
Ben mesela geçen hafta hsg filmi çektirdim benden önce giren kadın işkence etmişler gibi çıktı odadan. Sanırsın kafasına kafasına vurmuşlarBen çıktım fıtı fıtı metroya yürüdüm eve gittim, hiçbir şeyim yoktu. Hem fiziksel hem duygusal olarak bünye çok önemli böyle şeylerde bence.
Paresilaaa canım nasılsın, bir sorun mu var halini hatrını soran çok olmuş. İyisin di mi?
Bu arada benim yeni bat 30.06.2021 söylemeyi atlamışım.
Bal0ncuk ummm iyi misin bebişimiz nasıl? hastane çantanıben gelip hazırlıcam artık, bu ne rahatlık kuzu ben olsam şimdiye 10 kere çanta yapıp, çamaşır yıkıyıp ütülemiştim
Eh işte idare ediyoruz yılmadık ayaktayız
Hayırlısı bakalım kuzumm sen naptın nasıl oldunAh analık ah ah ah
Allah yardımcın olsun canım çok çabuk sağlıkla geçsin zaman sağlıkla sihhatle kucağına al fıstık
Canım doktora gittim. Çok moral bozucu saçma sapan şeyler demişti... Sonra yumurta çatlaması sonrası kanama yaşadım ve uzun sürdü... hem bu sebep hem ailevi sebeplerden moralim pek yok...iyi bir doktor arayışındayim. Kısaca öyle işte canım... tamam canim eklerim sen ne yaptın gorusmeyeli
Sen nasılsin fıstık Lena nasıl?
MNbeyaz nerde niye hiç yazmamış
@NealStreet niye gelmedi hala
Nurzfr canım bence anormal bir durum olsaydı doktor yapmazdı. Sana fazla yat demesi senle ilgili değilde doktorun çalışma tarzı ile ilgili gibi geldi bana
Psikolojik buhrandaO nerdeee
Kuzum benm netm cok az 24ünde yenilcekNerde bu millet yaa saklı gizli kaçak Göcek geliom ben kimseler yokkkk
İyiyiz kuzumAh analık ah ah ah
Allah yardımcın olsun canım çok çabuk sağlıkla geçsin zaman sağlıkla sihhatle kucağına al fıstık
Canım doktora gittim. Çok moral bozucu saçma sapan şeyler demişti... Sonra yumurta çatlaması sonrası kanama yaşadım ve uzun sürdü... hem bu sebep hem ailevi sebeplerden moralim pek yok...iyi bir doktor arayışındayim. Kısaca öyle işte canım... tamam canim eklerim sen ne yaptın gorusmeyeli
Sen nasılsin fıstık Lena nasıl?
MNbeyaz nerde niye hiç yazmamış
@NealStreet niye gelmedi hala
Nurzfr canım bence anormal bir durum olsaydı doktor yapmazdı. Sana fazla yat demesi senle ilgili değilde doktorun çalışma tarzı ile ilgili gibi geldi bana
Cukommm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?