- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #200.781
Az kullan bitmesin kusummmPsikolojik buhranda
Kuzum benm netm cok az 24ünde yenilcek
İyiyiz kuzum
Seni meraktayız
Cukommm
Aa manyak sorsana doktora, ihmal etme git hastaneye hemenYk yk bekler minnoş merak etme..
Benmde su gibi akıntm oldu bugn anlamadm
Suyum geldiysede haberm yk
Aminnnnn kuzummmm, innnnsalllahhh canim benimmmm, sağlıkla kavusalim hepimiz bebelerimize. Sen de iyi ol lutfeeennnn, nasilsinnn??Ah analık ah ah ah
Allah yardımcın olsun canım çok çabuk sağlıkla geçsin zaman sağlıkla sihhatle kucağına al fıstık
Canım doktora gittim. Çok moral bozucu saçma sapan şeyler demişti... Sonra yumurta çatlaması sonrası kanama yaşadım ve uzun sürdü... hem bu sebep hem ailevi sebeplerden moralim pek yok...iyi bir doktor arayışındayim. Kısaca öyle işte canım... tamam canim eklerim sen ne yaptın gorusmeyeli
Eh işte idare ediyoruz yılmadık ayaktayız
Sen nasılsin fıstık Lena nasıl?
@MNbeyaz nerde niye hiç yazmamış
@NealStreet niye gelmedi hala
Nurzfr canım bence anormal bir durum olsaydı doktor yapmazdı. Sana fazla yat demesi senle ilgili değilde doktorun çalışma tarzı ile ilgili gibi geldi bana
Kizzzz aradın mi Dr u sordun muYk yk bekler minnoş merak etme..
Her türlü gelirimAz kullan bitmesin kusummm
29unda sorarmAa manyak sorsana doktora, ihmal etme git hastaneye hemen
Aminnnnn kuzummmm, innnnsalllahhh canim benimmmm, sağlıkla kavusalim hepimiz bebelerimize. Sen de iyi ol lutfeeennnn, nasilsinnn??
Yk aramadmKizzzz aradın mi Dr u sordun mu
BaluşuummPsikolojik buhranda
Kuzum benm netm cok az 24ünde yenilcek
İyiyiz kuzum
Seni meraktayız
Cukommm
Bebiş olsun yumoslarin inşallah kusummmcanısıı haberler güzell 2 tane olgunlaşmış yumurtam var biri 21 diğeri 13
21 olan çık hızlı büyümüş ona güvenmiyorım dedi hahahahah
13 ve arkasından bi tane daha geliyo onu takip edelim dedi 2 günde 1 ilişki mutlaka dedi cuma günü gidicem tekrardan
Çok mu geldi ki alla allaHer türlü gelirim
29unda sorarmpaniğe gerek yk
Yk aramadm
Size diorm 70lik kafası die
İnşallahhh canııısııBebiş olsun yumoslarin inşallah kusummm
Manyak su diyosun, önemli.Her türlü gelirim
29unda sorarmpaniğe gerek yk
Yk aramadm
Size diorm 70lik kafası die
Sen ne diyorsunYk yk bekler minnoş merak etme..
İşte doktor dediğin böyle olur ne akılsız doktora denk gelmişim hasbinallahcanısıı haberler güzell 2 tane olgunlaşmış yumurtam var biri 21 diğeri 13
21 olan çık hızlı büyümüş ona güvenmiyorım dedi hahahahah
13 ve arkasından bi tane daha geliyo onu takip edelim dedi 2 günde 1 ilişki mutlaka dedi cuma günü gidicem tekrardan
Kiz zorla evde doguracan ha gitsene bi doktoraYk yk bekler minnoş merak etme..
Allah kolaylık versin kuzum.. ne çekmiştim yaGunaydin askoslar dis tedavimi olup geldim
Gelmiş geçmiş olsun kuzummmGunaydin askoslar dis tedavimi olup geldim
Sagol pariskom benim cok agir degildi hemen yapip bitirdilerAllah kolaylık versin kuzum.. ne çekmiştim yasenin bitti mi
Sagol askossGelmiş geçmiş olsun kuzummm
İyiyim canım ben de bildiğin gibi evden iş güç. bugün bir ara hsg sonucu almaya gidicem bakalım ne çıkacakAh analık ah ah ah
Allah yardımcın olsun canım çok çabuk sağlıkla geçsin zaman sağlıkla sihhatle kucağına al fıstık
Canım doktora gittim. Çok moral bozucu saçma sapan şeyler demişti... Sonra yumurta çatlaması sonrası kanama yaşadım ve uzun sürdü... hem bu sebep hem ailevi sebeplerden moralim pek yok...iyi bir doktor arayışındayim. Kısaca öyle işte canım... tamam canim eklerim sen ne yaptın gorusmeyeli
Eh işte idare ediyoruz yılmadık ayaktayız
Sen nasılsin fıstık Lena nasıl?
@MNbeyaz nerde niye hiç yazmamış
@NealStreet niye gelmedi hala
Nurzfr canım bence anormal bir durum olsaydı doktor yapmazdı. Sana fazla yat demesi senle ilgili değilde doktorun çalışma tarzı ile ilgili gibi geldi bana
Ay çok sevindimSagol pariskom benim cok agir degildi hemen yapip bitirdiler
Sagol askoss
Sonucu dersin bizeİyiyim canım ben de bildiğin gibi evden iş güç. bugün bir ara hsg sonucu almaya gidicem bakalım ne çıkacak
Doktor ne dedi hayırdır kötü bir şey yok inş? Geçmiş olsun çok
Bal0ncuk kız gitsene doktora, yattığın yerden doğurucan valla ara bir sor en azından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?