- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.115
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #200.821
Allah sabır versin bacımAslında ortada bişey yok.
Taşınma durumum var, bir hafta içinde evi toparlamam lazım, eşimin yanında sen merak etme herşeyi ben hallederim, yaparız, ederiz diyen annem, eşim işe gittikten sonra tatile çıktı, o gün gelicem bugün gelicem oyaladı. En son perşembe gelirim dedi, tamam dedim. Dün diyor ki, cuma günü de arkadaşlarımla kahvaltıya gidicem sonra gelirim. Gelmiceksen oyalama, kızım ben yapamam, kendin hallet de, ben yine 15 günde yavaş yavaş hallederdim, şimdi bütün eşyalarla kaldım evde, vaktim de kalmadı. Aynısını bebek çantası için de yapmıştı ısrar kıyamet, çantayı da kendim hazırladım, hala aldırmadığı hastane takımını da çantaya koyamadım, çünkü ne bana aldırıyor, ne de kendi alıyor öyle yarım yamalak kaldı.
Öyle olunca içerledim, hamile olmasam her işin hakkından gelirdim böyle muhtaç kalınca kendime kızdım. Babamı aradım, o da çalışıyodu, kolileri getir ben kendim eşyaları yerleştiriyim annemin geleceği yok dedim. Niye annene güvendin kızım, ben getiririm beraber yaparız, sen dokunma bişeye dedi.
Öyle yalnız hissedince eşimi aradım, özledim nasılsın falan dedim, o da çalışıyorum, kendine oyalanıcak başka bişey bulsan olmaz mı deyince sinirimi ondan çıkardım. öyle sabahtan beri konuşmuyoruz.
Ne koca var ne anne var, tek başımayım hep tek.
Başka da bişey yok.
Bal0ncuk
Hayır yapmayacak insan yapmacağım desin, ben ondan zaten beklemiyorum ki. Ama haberim olsun, ben yavaş yavaş da yaparım. Şimdi evi toparlıcam, annemle yaptık zannedicek bana da yazık.Allah sabır versin bacım
Keşke aynı şehirde olsak yardımlaşırdık valla..
Ben senin aneyiiii çözemedim zaten
Nie örtbas ediosunki.. Cnm annem alacam dedi ama alamıyor sanırım biz alacaz desen bişi dermikiHayır yapmayacak insan yapmacağım desin, ben ondan zaten beklemiyorum ki. Ama haberim olsun, ben yavaş yavaş da yaparım. Şimdi evi toparlıcam, annemle yaptık zannedicek bana da yazık.
Torunuma oda alıcam diye de ortalığı toz dumana kattı 8 aydır, anne gerek yok dememize rağmen özel yaptırma olucak şöyle olucak böyle olucak anlattı, şimdi yatağını ben alamam, orta halli olsun falan diyor. oda takımını alıp yine annem aldı dicem. Elli sefer söyledim anne bişey almak zorunda değilsin, bişey yapmak zorunda değilsin, eşimin yanında şunu yapıcam deme. Sonra ben yapmak durumunda kalıyorum, zorlanıyorum diye.
Demez ama dünyanın bin türlü hali var, ilerde bişey olur bu gündeme gelir kalbim kırılır.Nie örtbas ediosunki.. Cnm annem alacam dedi ama alamıyor sanırım biz alacaz desen bişi dermiki
Evett enerji kalmadi tek yapmak istedigim uyumak ve hicbirsey yapmamakNe oldu gelinimmmm
Kız senin enerjini sömürmüşler
O zaman anneni iyice tembihlryecen artk bişey deme etme yap getir öyle inanırım diecenDemez ama dünyanın bin türlü hali var, ilerde bişey olur bu gündeme gelir kalbim kırılır.
Bir de annem bunu bir iki kez söylemedi, aylarca modeline kadar anlattı, ısrar etti, annem vazgeçti demeye utanırım.
Seni üzen bişimi varEvett enerji kalmadi tek yapmak istedigim uyumak ve hicbirsey yapmamak
Ben yatcam ama kalkmicam
Turkovac var kuzuuİnşallah ben doğurana kdar bitmez alaman aşısı.. Kahrolurum
Bizim beyefendiyle dün ergen sevgili gibi watsapptan biraz atıştık da, atcam şimdi kendimi sokaklara. Gezerim, bişeyler içerim. Amaaaan.
Benim bildiğim onu KV yapar anne değil ki yaa bak benim KV annemin gideceğini bildiği halde kalkma yat ben gelirim diodu şimdi de iğne tedavisine başlamış Dr yatacaksin kalkmayac aksın demiş neymiş benim yatış sürem dolunca gidip yemeklerini yapiverecekmisimAslında ortada bişey yok.
Taşınma durumum var, bir hafta içinde evi toparlamam lazım, eşimin yanında sen merak etme herşeyi ben hallederim, yaparız, ederiz diyen annem, eşim işe gittikten sonra tatile çıktı, o gün gelicem bugün gelicem oyaladı. En son perşembe gelirim dedi, tamam dedim. Dün diyor ki, cuma günü de arkadaşlarımla kahvaltıya gidicem sonra gelirim. Gelmiceksen oyalama, kızım ben yapamam, kendin hallet de, ben yine 15 günde yavaş yavaş hallederdim, şimdi bütün eşyalarla kaldım evde, vaktim de kalmadı. Aynısını bebek çantası için de yapmıştı ısrar kıyamet, çantayı da kendim hazırladım, hala aldırmadığı hastane takımını da çantaya koyamadım, çünkü ne bana aldırıyor, ne de kendi alıyor öyle yarım yamalak kaldı.
Öyle olunca içerledim, hamile olmasam her işin hakkından gelirdim böyle muhtaç kalınca kendime kızdım. Babamı aradım, o da çalışıyodu, kolileri getir ben kendim eşyaları yerleştiriyim annemin geleceği yok dedim. Niye annene güvendin kızım, ben getiririm beraber yaparız, sen dokunma bişeye dedi.
Öyle yalnız hissedince eşimi aradım, özledim nasılsın falan dedim, o da çalışıyorum, kendine oyalanıcak başka bişey bulsan olmaz mı deyince sinirimi ondan çıkardım. öyle sabahtan beri konuşmuyoruz.
Ne koca var ne anne var, tek başımayım hep tek.
Başka da bişey yok.
Bal0ncuk
Yatmak cazipmi geldiBen yatcam ama kalkmicam
Turkovac var kuzuu
Kıyamam askos yakın olsak gel derdim valla
Benim bildiğim onu KV yapar anne değil ki yaa bak benim KV annemin gideceğini bildiği halde kalkma yat ben gelirim diodu şimdi de iğne tedavisine başlamış Dr yatacaksin kalkmayac aksın demiş neymiş benim yatış sürem dolunca gidip yemeklerini yapiverecekmisim
Bildigim kadariyla yokO zaman anneni iyice tembihlryecen artk bişey deme etme yap getir öyle inanırım diecen
Seni üzen bişimi var
Yok kız sancım var bugün kaşık bolgemde adet olacakmisim gibi yatınca geçio ayağa kalkınca deberiyoYatmak cazipmi geldi
Kim bilcekBildigim kadariyla yok
Ama arada yürüyüş kan akışı için önemliYok kız sancım var bugün kaşık bolgemde adet olacakmisim gibi yatınca geçio ayağa kalkınca deberiyo
Sürekli yatmiom zaten evin içini turluom aradaKim bilcek
Ama arada yürüyüş kan akışı için önemli
Test günü ne zananSürekli yatmiom zaten evin içini turluom arada
Bilinc altim bilir belkiKim bilcek
Ama arada yürüyüş kan akışı için önemli
Deli yaKapotaj Bayramı'nda
Çifte bayram olsun inşallah gülümBayram kutlicaz niye öyle diosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?