Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah sabır versin bacım
Keşke aynı şehirde olsak yardımlaşırdık valla..
Ben senin aneyiiii çözemedim zaten

Allah sabır versin bacım
Keşke aynı şehirde olsak yardımlaşırdık valla..
Ben senin aneyiiii çözemedim zaten
Hayır yapmayacak insan yapmacağım desin, ben ondan zaten beklemiyorum ki. Ama haberim olsun, ben yavaş yavaş da yaparım. Şimdi evi toparlıcam, annemle yaptık zannedicek bana da yazık.
Torunuma oda alıcam diye de ortalığı toz dumana kattı 8 aydır, anne gerek yok dememize rağmen özel yaptırma olucak şöyle olucak böyle olucak anlattı, şimdi yatağını ben alamam, orta halli olsun falan diyor. oda takımını alıp yine annem aldı dicem. Elli sefer söyledim anne bişey almak zorunda değilsin, bişey yapmak zorunda değilsin, eşimin yanında şunu yapıcam deme. Sonra ben yapmak durumunda kalıyorum, zorlanıyorum diye.

Nie örtbas ediosunki.. Cnm annem alacam dedi ama alamıyor sanırım biz alacaz desen bişi dermiki

Nie örtbas ediosunki.. Cnm annem alacam dedi ama alamıyor sanırım biz alacaz desen bişi dermiki
Demez ama dünyanın bin türlü hali var, ilerde bişey olur bu gündeme gelir kalbim kırılır.
Bir de annem bunu bir iki kez söylemedi, aylarca modeline kadar anlattı, ısrar etti, annem vazgeçti demeye utanırım.

O zaman anneni iyice tembihlryecen artk bişey deme etme yap getir öyle inanırım diecen

Evett enerji kalmadi tek yapmak istedigim uyumak ve hicbirsey yapmamak
Seni üzen bişimi var

Nurzfr yarn yatmakta son günmü
Ben yatcam ama kalkmicam
İnşallah ben doğurana kdar bitmez alaman aşısı.. Kahrolurum
Turkovac var kuzuu
Bizim beyefendiyle dün ergen sevgili gibi watsapptan biraz atıştık da, atcam şimdi kendimi sokaklara. Gezerim, bişeyler içerim. Amaaaan.
Kıyamam askos yakın olsak gel derdim valla
Benim bildiğim onu KV yapar anne değil ki yaa bak benim KV annemin gideceğini bildiği halde kalkma yat ben gelirim diodu şimdi de iğne tedavisine başlamış Dr yatacaksin kalkmayac aksın demiş neymiş benim yatış sürem dolunca gidip yemeklerini yapiverecekmisim

Yatmak cazipmi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…