Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen benim premsesimsin

Sen benim premsesimsin
Yaaaaa prensesin miyim gerçekten sende benim canımsın
Bebek oruyorum bende yattigim yerde millet ortadan kaybolunca teli elime aliom yoksa yasak
maşallah ör tabi bebişine kolay gelsin tel hep hayatımızda ya öyle çok etkileyeceğini düşünmüyorum gir arada bende sen gibi tüm gün yatıyorum oh mis

Ne işin var burda git fiti fiti yap
Katılıorm cukulatam senim burda işin ne

Yine neyi kaçırdım kim kime ne demiş
Bişi kaçırmadın kuzum
Burda olan bişi değil
Genel olarak hayatta yaşananlar

Vaktinde gelin madem nerelerdesiniz siz yaaa
Hiç yani
Hem gelme hemde dedikoduları bize sor

Vişşşşşş bulutuma bak beeee
Yürü beeeeeeeee
Prensessssiiiimmmmmm

Ama kimse gelmiyor ki tek ben değilim bal0ncukum benim

Bugün sancılar var yatmak güzel geliyo o yuzden
Nurzfr ee sen anlat ne olmuş kii
Kime ne olmuş
Heee DusunceBulutu balusun yazdığı genel anlamda ya hep öyle olmuyo mu en basitin benim korumce

Günaydın kuzular Neşeniz daim olsun

Canım sıkma sen canını zaten karnın burnunda. Sen bence anneni dinleme al alacaklarını. O alırsa da fazladan olur nolucak Eşinin de yoğun bir zamanına denk gelmiştir bence. Halden anlayamamıştır bir an. Ee sen annenle olan durumu da ona çok dillendirmediğin için senin duygu değişimlerini anlayamamıştır.

Annen yaşamayı hayatı çok seven bir kadın demekki Onu da öyle kabul edip hayatını ona göre programlaman gerekecek demekki. İnş bebiş olunca daha yardımcı olur. Bence asıl yardıma o zaman ihtiyacın olucak. Kayınvaliden nasıl o destekçi, yardımcı bir kadın mı? Belki annenin olmadığı durumlarda ondan destek alabilirsin. Hayat müşterek ne de olsa...

Bal0ncuk ben de annemi bride'ınki gbi sanırdım. Çocuğum olsa hayatta bakıp üstümden yük almaz diye düşnüyordum ama şimdi seninki gibi valla. Bebek olsa da baksam diye gözümün içine bakıyor. İnş olursa çocuk bakmaktan bunalıp vazgeçmez

İnşallah olacak kuzum
Her nasio vaktine esirdir derler
Öyle yada böyle olacak ama inşallah cok bekletmeden gelir minik
Umarm bebek gelince bridenin anasına dnmez ama

İnşallah olacak kuzum
Her nasio vaktine esirdir derler
Öyle yada böyle olacak ama inşallah cok bekletmeden gelir minik
Umarm bebek gelince bridenin anasına dnmez ama
ahahah ben artık ona da razıyım

Sen nasılsın bugün kuzum? Doktor ne dedi? Hala burda olduğuna göre o gelen suyun değilmiş herhalde di mi

Bugün sancılar var yatmak güzel geliyo o yuzden

Kime ne olmuş

Heee DusunceBulutu balusun yazdığı genel anlamda ya hep öyle olmuyo mu en basitin benim korumce
O kadarcık ağrı olsun annesi ilk haftalarda benimde vardı ama uzun sürmemesine dikkat et hep yat anladım gerçek hayatta herkes pamuk gibi olsa keşke ama neredee Ben kimseyi kırmadıkça daha çok kırılan oluyorum ama Allah büyük tabiki Görümcen ne yaptı bu gelişmelerden haberdar mı

Aramadı bile haberi vardır illaki anası söylemiştir bebek mevzusu ya bizimki supriz bebek diyormuş bende bizimki kıymetli bebek dedim o kdr uğraştık ilaçlar iğneler bizimki en kıymetlisi manyak ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…