- 21 Temmuz 2020
- 5.332
- 9.275
- 198
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #200.861
Aman eşimin oyun şeysine bakıyorum telde kendi oyunuma bakıyorum iyice oyunkolik oldum bizim bebede bize çekecek diye korkuyorumVaktinde gelin madem nerelerdesiniz siz yaaa
Sen benim premsesimsin@Miss Bride ben içimde tutmuyorum eşime annem şöyle böyle yaptı yada yapmadı diye anlatıyorum başka dertleşecek insan yok ki sende anlat eşine bir şey olmaz.yoksa anlamaz seni.boşa kendini yoruyorsun her şeyi kendi kendine halletmek zorunda değilsin gevşe biraz.biraz da biz prenses olalım
Bebek oruyorum bende yattigim yerde millet ortadan kaybolunca teli elime aliom yoksa yasakAman eşimin oyun şeysine bakıyorum telde kendi oyunuma bakıyorum iyice oyunkolik oldum bizim bebede bize çekecek diye korkuyorumsen napıyorsun
Yaaaaa prensesin miyim gerçektenSen benim premsesimsin
maşallah ör tabi bebişine kolay gelsinBebek oruyorum bende yattigim yerde millet ortadan kaybolunca teli elime aliom yoksa yasak
KatılıormNe işin var burda git fiti fiti yap
Bişi kaçırmadın kuzumYine neyi kaçırdım kim kime ne demiş
Hiç yaniVaktinde gelin madem nerelerdesiniz siz yaaa
Vişşşşşş bulutuma bak beeee@Miss Bride ben içimde tutmuyorum eşime annem şöyle böyle yaptı yada yapmadı diye anlatıyorum başka dertleşecek insan yok ki sende anlat eşine bir şey olmaz.yoksa anlamaz seni.boşa kendini yoruyorsun her şeyi kendi kendine halletmek zorunda değilsin gevşe biraz.biraz da biz prenses olalım
Ama kimse gelmiyor ki tek ben değilimKatılıormcukulatam senim burda işin ne
Bişi kaçırmadın kuzum
Burda olan bişi değil
Genel olarak hayatta yaşananlar
Hiç yani
Hem gelme hemde dedikoduları bize sor
Vişşşşşş bulutuma bak beeee
Yürü beeeeeeeee
Prensessssiiiimmmmmm
Yaaaaa prensesin miyim gerçektensende benim canımsın
maşallah ör tabi bebişine kolay gelsintel hep hayatımızda ya öyle çok etkileyeceğini düşünmüyorum gir arada bende sen gibi tüm gün yatıyorum oh mis
Kime ne olmuş
HeeeKatılıormcukulatam senim burda işin ne
Bişi kaçırmadın kuzum
Burda olan bişi değil
Genel olarak hayatta yaşananlar
Hiç yani
Hem gelme hemde dedikoduları bize sor
Vişşşşşş bulutuma bak beeee
Yürü beeeeeeeee
Prensessssiiiimmmmmm
Yine katılıormBugün sancılar var yatmak güzel geliyo o yuzden
Kime ne olmuş
HeeeDusunceBulutu balusun yazdığı genel anlamda ya hep öyle olmuyo mu en basitin benim korumce
Helal sana
Aslında ortada bişey yok.
Taşınma durumum var, bir hafta içinde evi toparlamam lazım, eşimin yanında sen merak etme herşeyi ben hallederim, yaparız, ederiz diyen annem, eşim işe gittikten sonra tatile çıktı, o gün gelicem bugün gelicem oyaladı. En son perşembe gelirim dedi, tamam dedim. Dün diyor ki, cuma günü de arkadaşlarımla kahvaltıya gidicem sonra gelirim. Gelmiceksen oyalama, kızım ben yapamam, kendin hallet de, ben yine 15 günde yavaş yavaş hallederdim, şimdi bütün eşyalarla kaldım evde, vaktim de kalmadı. Aynısını bebek çantası için de yapmıştı ısrar kıyamet, çantayı da kendim hazırladım, hala aldırmadığı hastane takımını da çantaya koyamadım, çünkü ne bana aldırıyor, ne de kendi alıyor öyle yarım yamalak kaldı.
Öyle olunca içerledim, hamile olmasam her işin hakkından gelirdim böyle muhtaç kalınca kendime kızdım. Babamı aradım, o da çalışıyodu, kolileri getir ben kendim eşyaları yerleştiriyim annemin geleceği yok dedim. Niye annene güvendin kızım, ben getiririm beraber yaparız, sen dokunma bişeye dedi.
Öyle yalnız hissedince eşimi aradım, özledim nasılsın falan dedim, o da çalışıyorum, kendine oyalanıcak başka bişey bulsan olmaz mı deyince sinirimi ondan çıkardım. öyle sabahtan beri konuşmuyoruz.
Ne koca var ne anne var, tek başımayım hep tek.
Başka da bişey yok.
Bal0ncuk
İnşallah olacak kuzumGünaydın kuzularNeşeniz daim olsun
Canım sıkma sen canını zaten karnın burnunda. Sen bence anneni dinleme al alacaklarını. O alırsa da fazladan olur nolucakEşinin de yoğun bir zamanına denk gelmiştir bence. Halden anlayamamıştır bir an. Ee sen annenle olan durumu da ona çok dillendirmediğin için senin duygu değişimlerini anlayamamıştır.
Annen yaşamayı hayatı çok seven bir kadın demekkiOnu da öyle kabul edip hayatını ona göre programlaman gerekecek demekki. İnş bebiş olunca daha yardımcı olur. Bence asıl yardıma o zaman ihtiyacın olucak. Kayınvaliden nasıl o destekçi, yardımcı bir kadın mı? Belki annenin olmadığı durumlarda ondan destek alabilirsin. Hayat müşterek ne de olsa...
Bal0ncuk ben de annemi bride'ınki gbi sanırdım. Çocuğum olsa hayatta bakıp üstümden yük almaz diye düşnüyordum ama şimdi seninki gibi valla. Bebek olsa da baksam diye gözümün içine bakıyor. İnş olursa çocuk bakmaktan bunalıp vazgeçmez
ahahah ben artık ona da razıyımİnşallah olacak kuzum
Her nasio vaktine esirdir derler
Öyle yada böyle olacak ama inşallah cok bekletmeden gelir minik
Umarm bebek gelince bridenin anasına dnmez ama
O kadarcık ağrı olsun annesi ilk haftalarda benimde vardıBugün sancılar var yatmak güzel geliyo o yuzden
Kime ne olmuş
HeeeDusunceBulutu balusun yazdığı genel anlamda ya hep öyle olmuyo mu en basitin benim korumce
Yk yk altıma yapmşmahahah ben artık ona da razıyım
Sen nasılsın bugün kuzum? Doktor ne dedi? Hala burda olduğuna göre o gelen suyun değilmiş herhalde di mi
Bulutum sen bu saate şaşırdmGünaydınnlar
Aramadı bile haberi vardır illaki anası söylemiştir bebek mevzusu ya bizimki supriz bebek diyormuş bende bizimki kıymetli bebek dedim o kdr uğraştık ilaçlar iğneler bizimki en kıymetlisi manyak yaO kadarcık ağrı olsun annesi ilk haftalarda benimde vardıama uzun sürmemesine dikkat et hep yat anladım gerçek hayatta herkes pamuk gibi olsa keşke ama neredee Ben kimseyi kırmadıkça daha çok kırılan oluyorum ama Allah büyük tabiki Görümcen ne yaptı bu gelişmelerden haberdar mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?