- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #200.881
Mümkün olduğunca yatiom ama WC ye kalktığımda evin içinde bı tur atiom ya hem WC ye kolay çıkayım diye hem pıhtılaşma oluyormuş ya o olmasın diyeO kadarcık ağrı olsun annesi ilk haftalarda benimde vardıama uzun sürmemesine dikkat et hep yat anladım gerçek hayatta herkes pamuk gibi olsa keşke ama neredee Ben kimseyi kırmadıkça daha çok kırılan oluyorum ama Allah büyük tabiki Görümcen ne yaptı bu gelişmelerden haberdar mı
Bende milyarlık bebe diyorumAramadı bile haberi vardır illaki anası söylemiştir bebek mevzusu ya bizimki supriz bebek diyormuş bende bizimki kıymetli bebek dedim o kdr uğraştık ilaçlar iğneler bizimki en kıymetlisi manyak ya
Bilmiyorum ki birkaç gündür erkenden uykum geliyor 1 de uyuyorum ondan herhaldeYk yk altıma yapmşm
Bulutum sen bu saate şaşırdm
yüz yüze bakacaksınız yaptığı büyük terbiyesizlik hiç muhattap olma.onca uğraşla fedakarlıkla oldu bizim yeğen tabiki en kıymetlisi annesi onu çok beklediAramadı bile haberi vardır illaki anası söylemiştir bebek mevzusu ya bizimki supriz bebek diyormuş bende bizimki kıymetli bebek dedim o kdr uğraştık ilaçlar iğneler bizimki en kıymetlisi manyak ya
Pıhtılaşmayı duymamıştım bak öyle yapman daha iyi o zamanMümkün olduğunca yatiom ama WC ye kalktığımda evin içinde bı tur atiom ya hem WC ye kolay çıkayım diye hem pıhtılaşma oluyormuş ya o olmasın diye
Evet korunurken oldu ya onunkiBilmiyorum ki birkaç gündür erkenden uykum geliyor 1 de uyuyorum ondan herhalde
yüz yüze bakacaksınız yaptığı büyük terbiyesizlik hiç muhattap olma.onca uğraşla fedakarlıkla oldu bizim yeğen tabiki en kıymetlisi annesi onu çok bekledisürpriz bebek neymiş kazayla olan bebek gibi bir şey mi
Kullandığımız ilaclar yapıyormuş ondan kan sulandırıcı hap ve iğne kullanioz kusumPıhtılaşmayı duymamıştım bak öyle yapman daha iyi o zaman
Bacım 1 erkenmiBilmiyorum ki birkaç gündür erkenden uykum geliyor 1 de uyuyorum ondan herhalde
yüz yüze bakacaksınız yaptığı büyük terbiyesizlik hiç muhattap olma.onca uğraşla fedakarlıkla oldu bizim yeğen tabiki en kıymetlisi annesi onu çok bekledisürpriz bebek neymiş kazayla olan bebek gibi bir şey mi
İnşallah inşallahEvet korunurken oldu ya onunkiaz önce aradı açmadım bile banane KV de gitti koşa koşa dizine iğne yaptırdı ne halleri varsa görsünler anam gidiyo bugün ins tutunur da kuzum teyzeleri ne merhaba deriz
zor işler Allah yardımcınız olsun canısıKullandığımız ilaclar yapıyormuş ondan kan sulandırıcı hap ve iğne kullanioz kusum
3 4 de yatıyordum ramazandan kalma alışkanlıkBacım 1 erkenmi
Nie kaçta yatıodun sabahmı
12-1 gibi yatp 5 gibi kalkıormİnşallah inşallahbencede ne halleri varsa görsünler ama birkaç kere daha ararsa aç yoksa sen kötü olursun annen yine gelir üzülme enişte bakar sana
zor işler Allah yardımcınız olsun canısı
3 4 de yatıyordum ramazandan kalma alışkanlıksende o saatte kalkıyorsun herhalde
Ararsa açarım ama arar miİnşallah inşallahbencede ne halleri varsa görsünler ama birkaç kere daha ararsa aç yoksa sen kötü olursun annen yine gelir üzülme enişte bakar sana
zor işler Allah yardımcınız olsun canısı
3 4 de yatıyordum ramazandan kalma alışkanlıksende o saatte kalkıyorsun herhalde
Çok şirinsindir ne güzel12-1 gibi yatp 5 gibi kalkıorm
Snra bşdaha uyuyom bdaha uyanıorm
Bende bilmior ne yapıorm
Panda yavrusu gibi yuvarlanıorm kısaca
aramak zorunda hala olcak sonuçta
İstemedikleri için bişi diyemiom kuzum iv annemi destek aradı sanırım kendine erkenden yaptılar beş sene beklemediler diye söylenmiş annemde neyi bekliceklerdi diye cikismisÇok şirinsindir ne güzelama uyku düzensizliği insanı yorgun düşürüyor benim yeni yeni düzeldi sanırım.seninki bebekten tabi uyutmuyor annesini yaramaz
Kıyamam
He cok şirinim ben beni yerim yerÇok şirinsindir ne güzelama uyku düzensizliği insanı yorgun düşürüyor benim yeni yeni düzeldi sanırım.seninki bebekten tabi uyutmuyor annesini yaramaz
Ebe geçecek hepsi ins bebisi kucağıma alınca dedi insallahh dedimmmKıyamam
Bende olmuordu ama kalçamdaki morluk hala duruo
He cok şirinim ben beni yerim yer
Kız ne şirinliği ayı yogi gibiym
Kucağına almadanda geçecek merak etmeEbe geçecek hepsi ins bebisi kucağıma alınca dedi insallahh dedimmm
Sanki söyledikleri çok normal bir şey gibi bir de destek mi arıyorlar annen iyi yapmış.çok modernler geç çocuk yapın der seninkide öyle bir tip kv sanırımİstemedikleri için bişi diyemiom kuzum iv annemi destek aradı sanırım kendine erkenden yaptılar beş sene beklemediler diye söylenmiş annemde neyi bekliceklerdi diye cikismis
Estağfirullah ama ayı yogi de çok tatlıKıyamam
Bende olmuordu ama kalçamdaki morluk hala duruo
He cok şirinim ben beni yerim yer
Kız ne şirinliği ayı yogi gibiym
YaaaaaaaSanki söyledikleri çok normal bir şey gibi bir de destek mi arıyorlar annen iyi yapmış.çok modernler geç çocuk yapın der seninkide öyle bir tip kv sanırım
Estağfirullah ama ayı yogi de çok tatlıben de o zamanları iple çekiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?