Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Mümkün olduğunca yatiom ama WC ye kalktığımda evin içinde bı tur atiom ya hem WC ye kolay çıkayım diye hem pıhtılaşma oluyormuş ya o olmasın diye

Yk yk altıma yapmşm

Bulutum sen bu saate şaşırdm
Bilmiyorum ki birkaç gündür erkenden uykum geliyor 1 de uyuyorum ondan herhalde
Aramadı bile haberi vardır illaki anası söylemiştir bebek mevzusu ya bizimki supriz bebek diyormuş bende bizimki kıymetli bebek dedim o kdr uğraştık ilaçlar iğneler bizimki en kıymetlisi manyak ya
yüz yüze bakacaksınız yaptığı büyük terbiyesizlik hiç muhattap olma.onca uğraşla fedakarlıkla oldu bizim yeğen tabiki en kıymetlisi annesi onu çok bekledi sürpriz bebek neymiş kazayla olan bebek gibi bir şey mi

Evet korunurken oldu ya onunki az önce aradı açmadım bile banane KV de gitti koşa koşa dizine iğne yaptırdı ne halleri varsa görsünler anam gidiyo bugünins tutunur da kuzum teyzeleri ne merhaba deriz

Bacım 1 erkenmi
Nie kaçta yatıodun sabahmı

Evet korunurken oldu ya onunki az önce aradı açmadım bile banane KV de gitti koşa koşa dizine iğne yaptırdı ne halleri varsa görsünler anam gidiyo bugünins tutunur da kuzum teyzeleri ne merhaba deriz
İnşallah inşallah bencede ne halleri varsa görsünler ama birkaç kere daha ararsa aç yoksa sen kötü olursun annen yine gelir üzülme enişte bakar sana
Kullandığımız ilaclar yapıyormuş ondan kan sulandırıcı hap ve iğne kullanioz kusum
zor işler Allah yardımcınız olsun canısı
Bacım 1 erkenmi
Nie kaçta yatıodun sabahmı
3 4 de yatıyordum ramazandan kalma alışkanlık sende o saatte kalkıyorsun herhalde

12-1 gibi yatp 5 gibi kalkıorm
Snra bşdaha uyuyom bdaha uyanıorm
Bende bilmior ne yapıorm
Panda yavrusu gibi yuvarlanıorm kısaca

Ararsa açarım ama arar mi amin kuzum karnım mosmor oldu benim ya Bal0ncuk oksapar dan

12-1 gibi yatp 5 gibi kalkıorm
Snra bşdaha uyuyom bdaha uyanıorm
Bende bilmior ne yapıorm
Panda yavrusu gibi yuvarlanıorm kısaca
Çok şirinsindir ne güzel ama uyku düzensizliği insanı yorgun düşürüyor benim yeni yeni düzeldi sanırım.seninki bebekten tabi uyutmuyor annesini yaramaz
Ararsa açarım ama arar mi amin kuzum karnım mosmor oldu benim ya Bal0ncuk oksapar dan
aramak zorunda hala olcak sonuçta

Çok şirinsindir ne güzel ama uyku düzensizliği insanı yorgun düşürüyor benim yeni yeni düzeldi sanırım.seninki bebekten tabi uyutmuyor annesini yaramaz

İstemedikleri için bişi diyemiom kuzum iv annemi destek aradı sanırım kendine erkenden yaptılar beş sene beklemediler diye söylenmiş annemde neyi bekliceklerdi diye cikismis

Kıyamam
Bende olmuordu ama kalçamdaki morluk hala duruo

He cok şirinim ben beni yerim yer
Kız ne şirinliği ayı yogi gibiym

İstemedikleri için bişi diyemiom kuzum iv annemi destek aradı sanırım kendine erkenden yaptılar beş sene beklemediler diye söylenmiş annemde neyi bekliceklerdi diye cikismis
Sanki söyledikleri çok normal bir şey gibi bir de destek mi arıyorlar annen iyi yapmış.çok modernler geç çocuk yapın der seninkide öyle bir tip kv sanırım
Kıyamam
Bende olmuordu ama kalçamdaki morluk hala duruo

He cok şirinim ben beni yerim yer
Kız ne şirinliği ayı yogi gibiym
Estağfirullah ama ayı yogi de çok tatlı ben de o zamanları iple çekiyorum

Yaaaaaaa
Çılgınsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…