Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
8 Aydır premses olamamışım şimdi mi olcam?
Ev alışverişi yapan, temizlik yapan premses mi olur hem?

O da anneme benziyor, genelde 2-3 ayda bir görüşüyoruz ama ondan beklentim yok, doğumda da yok, hatta böyle olması daha bile iyi. Doktor bebeği 39. haftada almayı düşünüyor, sezeryan olacak diyorum, yok illa sonuna kadar bekleyin sen doktora bakma diyo. Benim 15 cm kistim var, çocuk o kadar beklese öpüp başıma koyacağım ama bir türlü ikna edemedim geçen gün telefonda.

Kucağına almadanda geçecek merak etme
İnsallahhh tekrar yaşamak zorunda kalmam
Modern mi benim KV mi uzaktan yakından ilgisi yok kız ne modernligi
Corona kalmadı demi bitti..
Karşı apartmandan gelin çıkarıyor bi kalabalık.. Kimsede maske yk
Kışa doğru yine vaka patlaması yaşarız
Hee bitti bitti herkes aşılandı ondan maskeleri vs leri çıkardık hep haberin yok mu
Kıyamam kuzum yaa Allah sabırlar versin cidden

Aşı yeterli değilki ama...

Yk cok iyi anlıormda
Keşke o ülkelerin çeyreği kadar dikkatli bir normalleşme yaşasaydık

Sıcaktan bunalıyorum, sabah bi kalkıyorum kan ter içinde. Südyenlerimin hiçbiri olmuyo, 100 b emzirme südyenimi kullanıyorum anca onla rahat ediyorum. Sol kulağım iki gündür tıkalı, bazen hamilelik hormonlarından oluyomuş, çarşamba günü kocam gelicek, haftaya taşınmak gibi bir planımız var ama hiçbir şey hazır değil. En son ayın 14'ünde kontrole gittim, doktor bayramdan sonra gel dedi, bu nasıl riskli gebelik takibi onu da anlamadım. Şimdilik gelişmeler bunlar.
Sonuna geldikçe doğurmak isteyenleri görüyodum, tuhaf geliyordu. Meğer bu kadar ağırlaşınca insan bir an önce kucağına alıp görmek dokunmak da istiyormuş.
Ayyy kızlar, bi tek beni mi sıcak basıyo ya valla delircem. Ördek gibi olcam suya girip çıkmaktan artık.

kızlar iki gün önce hafif lekelenmem oldu. devam ederse haber ver dediler. 1,5-2 saat önce kanamam başladı. hemşiremi aradım. "keseyi gören doktora tekrar git, tekrar beta baktır, gerekirse kalçadan iğne verelim" dedi. ikisini de istemiyordum. doktoru aradım hemen gel dedi. muayene etti. "kese yerinde duruyor ama bu durumda kimseye olumlu bir şey söyleyemem çünkü henüz bebek yok. zaten fazlasıyla progesteron alıyorsun. daha fazla hormon vermenin iyi olacağını düşünmüyorum. sağlıklı bir bebek değilse bırak gitsin. daha fazla progesteron verirsek gideceği varsa en fazla biraz daha geciktiririz. o da ileride sana daha çok sıkıntı çıkarır. git dinlen. kendi ilaçlarına, iğnelerine devam et. daha fazla da yapabileceğin bir şey yok. betaya da gerek yok. şimdi yaptıracaksın, iki gün sonra tekrar yaptıracaksın artış var mı diye. daha çok stres" dedi. tahlil de yaptırmadım, iğne de. eve geldik

U Uzaygemisi35 uzaycım sen de okursun tekrar yazamıyorum

Dua et uzan dinlen inşallah rabbim korusun bebisi de seni de

Kuzum bende öyle.. Hatay cok sıcak
Hiç bir sütyenim olmuyır..
Hiç bir yere sıpmıorm..
Bunaldım.. Zaman geçmiyor gibi
Serin odada uzanmayı terch ediorm..
Ama haziranın 14ündrn bayramdan sonraya cok değilmi

Sen bizim terellelimizmisin? Ne olur benm de ya

Kuzum bende öyle.. Hatay cok sıcak
Hiç bir sütyenim olmuyır..
Hiç bir yere sıpmıorm..
Bunaldım.. Zaman geçmiyor gibi
Serin odada uzanmayı terch ediorm..
Ama haziranın 14ündrn bayramdan sonraya cok değilmi
Çok bence de, ayın 10'unda bi gidiyim diyorum, sonra 23 ünde yine giderim. Doktor değil ben düzenliyorum randevuları artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…