Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok bence de, ayın 10'unda bi gidiyim diyorum, sonra 23 ünde yine giderim. Doktor değil ben düzenliyorum randevuları artık.
Kız benm bile senin gi kistlerm felan olmadığı halde 3 haftada birdi
Şimdi salı gşdecem 35 bitiyor olacak
Her hafta gidecem öyle dediler...
Senin aran cok uzun riskli gebelikse

Kız benm bile senin gi kistlerm felan olmadığı halde 3 haftada birdi
Şimdi salı gşdecem 35 bitiyor olacak
Her hafta gidecem öyle dediler...
Senin aran cok uzun riskli gebelikse
Söyleyince covid olduğu için çok sık çağırmak istemiyorum diyor. Herşey yolunda bebek iyi, acil bişey olmadan gelme diyor. Zaman zaman hak veriyorum ama çok endişeliyim evhamlıyım, herkesin kontrolleri bu kadar sık olunca ben de hep suyu, kilosu, durumu kontrol altında olsun istiyorum.
Geçen gittiğimde acildeki doktor, kist tarafından çocuğa baskı var dedi. Ertesi gün kendi doktorum kist çok gerilmiş şuan dedi. Yoksa her gittiğimde kaç yüz lira randevu parası veriyorum, nstye giriyorum, hastanede kalıyorum vs. bunlar benim de hoşuma gitmiyor evde yatmak varken.

Artk haftan ilerliyor
Ne olursa olsun gitmen lazm öyle şey olurmu..
Bide senmi cok para verenlerdensin
Kız soygunmu sizin oralar anlamadm
Ben muayne+nst 120 ödüom

Artk haftan ilerliyor
Ne olursa olsun gitmen lazm öyle şey olurmu..
Bide senmi cok para verenlerdensin
Kız soygunmu sizin oralar anlamadm
Ben muayne+nst 120 ödüom
Tek muayene bile 120 değil. :)
Sadece kist ameliyatı için 4200-300 demişlerdi, doğum hariç.
Deniz manzaralı oda vereceklermiş, sanki gözüm görecek de manzarayı. Zaten canım burnumda. Neyse bizimkilerin hoşuna gitti, anlaştık, eşim onayladı o da kendi açısından bakıyor, süsü, püsü hoşuna gidiyor.
Bu saatten sonra benim de başka hastane bulacak pek takatim kalmadı açıkçası.

Canım benim, ben daha keseyi bile görmemiştim, senin gibi lekelenmem vardı. Doktor progestan verip, çocuğun düşmesine engel olmaz ama kullan yine de demişti. Ne iğne ne başka bi müdahele etmeden eve göndermişti. Yıkılmıştım biliyorsun.
Ama Allah ol dediyse herşey mümkün. Daha kese bile yokken, betam 500 iken bunları yaşamıştım, moralini yüksek tut, yat dinlen, ilaçlarına devam et.

Bütün dualarımız sizinle canımmm herşey yoluna gireceklkk inşallahhh

Eh alan memnun veren memnun diyosn yani
Ah ah akıllanmaz bizim insanımız
Şu çılgın türkler hahahaa

Kıyamam
Allah kavuştursun nurum

Betayı yanlış yazdım galiba, 296'dı evet. Sonraki beta testiyle karıştırdım.
Bende onu diyorm
N Neal lğtfen moralini yüksek tut
Çoğu kişi yaşıyor

Seni cok seviyoruz N Neal
Herşey güzel olacak
Bütün dualarımız sizinle canımmm herşey yoluna gireceklkk inşallahhh
Hayırlısıyla, sağlıkla bizimle kalır inşallah. Ben de nasıl dua edeceğimi pek bilemiyorum artık

Nurzfr Annem gitti diye de görümceni kaynananı kafaya takarak da sakın moralini bozma. Bana hemşire de doktor da strese girme dedi. Ben herkesi, her şeyi taktım kafaya. Bomboş iş. Yapacağın neredeyse hiçbir şey gitmesine sebep olamıyor diyorlar ya. Sen elinden geleni yapıyorsun zaten. Ben doktora ıkınma olayını sormuştum, kabız olmaktan korkuyorum yediklerimi çok kısıtladım diye. O da bana dedi ki ıkınmayla gidecek bebek zaten durmayacaktır. O kadar ilaç, iğne. Teknik olarak da tahlil gününe kadar hamilesin. O gün tescilleniyor ya da tescillenmiyor. Hayırlısıyla, sağlıkla, tutunması gereken yere sımsıkı tutunmuştur bile inşallah. Annenle de görüntülü konuşma yapar moral desteğini alırsın ev işlerine yardımcı olamasa bile o da iyi gelir

Yaaa kıyamam sana harika yazmışsn

Enişte en son izmire gelip bem kaşayacam seni... Valla dayak istşo
Sürat yapio naparsa napsin umrumda diil valla
Aynen bende öyle diom şuan üç haftalık hamileyim diom nasıl yani diyo bizimle kalırsa haftaya belli olduğunda dört haftalık olacak dedim ama sonuçta bebisi koydular ve bende gördüm içimde şuan o yüzden hamileyim dedimumursamıyorum kuzum da herif baskı kurmaya çalışınca delleniyorum çok umurlarindaymis gibi sanki gidip stres olmaktansa evimde rahatım ıkınma olmadı bende ya tam tersi daha çok yemeye başladım ve WC ye çok rahat cikiyorum ayrıca gazman gibiyim... Sende stres olma kuzum hayırlısıyla sıkı sıkı tutunacak atlatacaksin bu günleri tamam mı aç Meryem suresi dinle sürekli

Kız yapsn. Akşamdan akşama görüon zatem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…