Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bilemedim kuzum ondan anlamadım dedim yanlış anlama sanki daha erkenmis gibi geldiydi bana ondan

Bence de daha erken. Sana dediğim internet sitesinde 6 hafta bugün tam doluyor gibi görünüyor ama bilemedim işte hiç
Yani daha yedi hafta diil bakalım kan sonucun ne gelecek kuzum ama Dr unu sevmedim en azından bı açıklama yapsaydı belki kan sonucundan sonra yapacaktır ins güzel şeyler söyler o zaman böyle insanı iyice strese sokmaz

Ben stres olmadım ya hissiz gibiyim hala. Eşim kötü oldu bayağı. Durup durup ağlıyor çıktığımızdan beri. Ben hemşireye sinirlendim çok. Doktorun yolk kesesi diye gösterdiği şeyi o gittikten sonra bana bebek diye gösteriyor. O beslenme kesesi dedi doktor dedim. Tamam işte bebek de çok küçük onun yanında falan diye kıvırıyor. Halbuki doktor bebek görünmüyor dedi yani. Doktor beta çıkınca bana haber ver dedi hemşireye. Hemşire diyor ki betayı şey için istiyoruz. Kaç olduğunu bilelim ki sizi bir daha ona göre çağıralım. Ne alaka

Hallettik o işi biz hdhdhd esimin ailesi pasif kalmıştı benimkiler devreye girince kiz demiski yeterki pesimi biraksinlar ne isterlerse yaparim hshdgs
Şimdi bişi derdimde neyse
Gizli hayranlarm var banlanmam için dört dönen.. Onlarn kasılmaması için susuorm

Kuzum netten hesaplasana kaç haftalıksın die?
Klp atışı için erken olabilirde yolk neden görünmedi
Peki kese şekli nasılmış onu dedimi
Tam olarakk ne dedi bu dr

Yolk Görünmüş bebek gorunmemis kuzum

Yolk göründüğünde tek taş gibi gorunmuyo mu ucunda küçücük bişi bebek ben mi yanlış biliyorum yolk görünüyorsa bebek de olması gerekmiyo mu yolk görünmese bebek oluşmadı kese boş gorunecekti

Yolk var, bebeği göremedi. Kese şekli için de bir şey demedi. Daha erken bebeği göremeyebiliriz dedi bittikten sonra. Hemşireye döndü beta bak, çıkınca bana haber ver dedi, bu kadar
Hepsi başka bir şey yazıyor. Banu Çiftçi'nin sayfasında son adet tarihine göre 6 hafta 2 günlük diyor -+3 gün oynayabilir yazıyor. Ultrason kağıdında 6 hafta 6 günlük. Başka bir sitede transfer tarihine göre bakınca 6. hafta bugün doluyor tam. Yalnız benim transfer geç oldu, reglin 22. günü. O yüzden bu sonuncusu yanlış da olabilir.

Eşimin ablası da normalde yolk kesesi bebek oluşacağı zaman oluşur demiş. Ben bir halt anlamadım

Kızlar yolk bebeğin oluştuğunun göstergesi işte... Bu adam ne bekliodu iki ayak iki kol görmekmi bu kadar erken haftada.. Delimidir nedir....
Kuzum gebelik hesaplama yaz googleye
Orda 5. Gn embriyosu hesaplama var oraya transfer tarihini yaz..
O doğruu hesaplamadır

Blastokist diye mi bakicaz bı embriyo var bide blastokist var

İşte o 6 hafta 0 günlük gösteriyor dedim ya transfer tarihine göre girince böyle çıkıyor. Dışarıda gittiğim doktora anlattım durumu. Vajinal ultrasonda bebek görülemedi yine de çarşamba mı geleyim yoksa daha ileri bir tarihe mi randevu alayım dedim. Cuma ya da cumartesi gelebilirsin dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…