- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #201.321
Bilemedim ki kuzum yaaOnun numarası var da ne diyeceğim ki kadına? Regl yoğunluğunda kanaman olmazsa çarşamba görüşelim dedi
Bu arada sen nasıl 7. haftanın içinde diyorsun ya. Sanırım ölçüme göre hesaplıyorlar. Diğer doktor geçen hafta 5 haftalık demişti. Ultrason kağıdında 5 hafta 6 günlük yazıyordu. Bugünkü kağıtta da 6 hafta 6 günlük yazıyor. Neye göre ben de bilmiyorumBilemedim ki kuzum yaa
Bilemedim kuzum ondan anlamadım dedim yanlış anlama sanki daha erkenmis gibi geldiydi bana ondanBu arada sen nasıl 7. haftanın içinde diyorsun ya. Sanırım ölçüme göre hesaplıyorlar. Diğer doktor geçen hafta 5 haftalık demişti. Ultrason kağıdında 5 hafta 6 günlük yazıyordu. Bugünkü kağıtta da 6 hafta 6 günlük yazıyor. Neye göre ben de bilmiyorum
Bence de daha erken. Sana dediğim internet sitesinde 6 hafta bugün tam doluyor gibi görünüyor ama bilemedim işte hiçBilemedim kuzum ondan anlamadım dedim yanlış anlama sanki daha erkenmis gibi geldiydi bana ondan
Yani daha yedi hafta diil bakalım kan sonucun ne gelecek kuzum ama Dr unu sevmedim en azından bı açıklama yapsaydı belki kan sonucundan sonra yapacaktır ins güzel şeyler söyler o zaman böyle insanı iyice strese sokmazBence de daha erken. Sana dediğim internet sitesinde 6 hafta bugün tam doluyor gibi görünüyor ama bilemedim işte hiç
Ben stres olmadım ya hissiz gibiyim hala. Eşim kötü oldu bayağı. Durup durup ağlıyor çıktığımızdan beri. Ben hemşireye sinirlendim çok. Doktorun yolk kesesi diye gösterdiği şeyi o gittikten sonra bana bebek diye gösteriyor. O beslenme kesesi dedi doktor dedim. Tamam işte bebek de çok küçük onun yanında falan diye kıvırıyor. Halbuki doktor bebek görünmüyor dedi yani. Doktor beta çıkınca bana haber ver dedi hemşireye. Hemşire diyor ki betayı şey için istiyoruz. Kaç olduğunu bilelim ki sizi bir daha ona göre çağıralım. Ne alakaYani daha yedi hafta diil bakalım kan sonucun ne gelecek kuzum ama Dr unu sevmedim en azından bı açıklama yapsaydı belki kan sonucundan sonra yapacaktır ins güzel şeyler söyler o zaman böyle insanı iyice strese sokmaz
Şimdi bişi derdimde neyseHallettik o işi biz hdhdhd esimin ailesi pasif kalmıştı benimkiler devreye girince kiz demiski yeterki pesimi biraksinlar ne isterlerse yaparim hshdgs
Kuzum netten hesaplasana kaç haftalıksın die?Ya ben hiçbir şey anlamadım. 7. haftanın içindesin diyor. Yolk kesesi var ama bebek görünmüyor. Kalp atışını geçtim daha bebeği göremedik. "Erken daha, olabilir" dedi. Neresi erken? Yeniden kan aldılar beta hcg bakacaklarmış. 3-4 gibi sonuç çıkar dedi. 7. haftada beta mı bakılır? Bir şeyler ters gidiyorsa da bunlar bana söylemedi gibi geliyor. Bu tüp bebek merkeziydi. Çarşamba kalp atışı için dışarıda gittiğim doktor da çağırmıştı. Keseyi geçen hafta pazartesi gördü o. Keseden 10 gün sonra kalp atışı duyuluyor benim bildiğim. Hem de o karından baktı bu vajinal
Görünmüş bebek gorunmemis kuzumŞimdi bişi derdimde neyse
Gizli hayranlarm var banlanmam için dört dönen.. Onlarn kasılmaması için susuorm
Kuzum netten hesaplasana kaç haftalıksın die?
Klp atışı için erken olabilirde yolk neden görünmedi
Peki kese şekli nasılmış onu dedimi
Tam olarakk ne dedi bu dr
Yolk göründüğünde tek taş gibi gorunmuyo mu ucunda küçücük bişi bebek ben mi yanlış biliyorum yolk görünüyorsa bebek de olması gerekmiyo mu yolk görünmese bebek oluşmadı kese boş gorunecektiŞimdi bişi derdimde neyse
Gizli hayranlarm var banlanmam için dört dönen.. Onlarn kasılmaması için susuorm
Yolk var, bebeği göremedi. Kese şekli için de bir şey demedi. Daha erken bebeği göremeyebiliriz dedi bittikten sonra. Hemşireye döndü beta bak, çıkınca bana haber ver dedi, bu kadarŞimdi bişi derdimde neyse
Eşimin ablası da normalde yolk kesesi bebek oluşacağı zaman oluşur demiş. Ben bir halt anlamadımYolk göründüğünde tek taş gibi gorunmuyo mu ucunda küçücük bişi bebek ben mi yanlış biliyorum yolk görünüyorsa bebek de olması gerekmiyo mu yolk görünmese bebek oluşmadı kese boş gorunecekti
Bende öyle biliom kuzum ama demişsin ya iki dk anca durdum diye alelacele bakınca dikkat mi etmedi acaba sende USG var miEşimin ablası da normalde yolk kesesi bebek oluşacağı zaman oluşur demiş. Ben bir halt anlamadım
Yoo onun bütün muayeneleri o kadar sürüyor. Zırt zırt yapıyor. Öbür doktorun da kısacık sürmüştü. Çok tutmak istemiyorlar sanırım aletiBende öyle biliom kuzum ama demişsin ya iki dk anca durdum diye alelacele bakınca dikkat mi etmedi acaba sende USG var mi
Yolk göründüğünde tek taş gibi gorunmuyo mu ucunda küçücük bişi bebek ben mi yanlış biliyorum yolk görünüyorsa bebek de olması gerekmiyo mu yolk görünmese bebek oluşmadı kese boş gorunecekti
Yolk var, bebeği göremedi. Kese şekli için de bir şey demedi. Daha erken bebeği göremeyebiliriz dedi bittikten sonra. Hemşireye döndü beta bak, çıkınca bana haber ver dedi, bu kadar
Hepsi başka bir şey yazıyor. Banu Çiftçi'nin sayfasında son adet tarihine göre 6 hafta 2 günlük diyor -+3 gün oynayabilir yazıyor. Ultrason kağıdında 6 hafta 6 günlük. Başka bir sitede transfer tarihine göre bakınca 6. hafta bugün doluyor tam. Yalnız benim transfer geç oldu, reglin 22. günü. O yüzden bu sonuncusu yanlış da olabilir.
Tahlil sonucu ne zaman cikacakmisYoo onun bütün muayeneleri o kadar sürüyor. Zırt zırt yapıyor. Öbür doktorun da kısacık sürmüştü. Çok tutmak istemiyorlar sanırım aleti
Blastokist diye mi bakicaz bı embriyo var bide blastokist varKızlar yolk bebeğin oluştuğunun göstergesi işte... Bu adam ne bekliodu iki ayak iki kol görmekmi bu kadar erken haftada.. Delimidir nedir....
Kuzum gebelik hesaplama yaz googleye
Orda 5. Gn embriyosu hesaplama var oraya transfer tarihini yaz..
O doğruu hesaplamadır
Blastokist cnm.. O 5. Gn embriyosuBlastokist diye mi bakicaz bı embriyo var bide blastokist var
İşte o 6 hafta 0 günlük gösteriyor dedim ya transfer tarihine göre girince böyle çıkıyor. Dışarıda gittiğim doktora anlattım durumu. Vajinal ultrasonda bebek görülemedi yine de çarşamba mı geleyim yoksa daha ileri bir tarihe mi randevu alayım dedim. Cuma ya da cumartesi gelebilirsin dediKızlar yolk bebeğin oluştuğunun göstergesi işte... Bu adam ne bekliodu iki ayak iki kol görmekmi bu kadar erken haftada.. Delimidir nedir....
Kuzum gebelik hesaplama yaz googleye
Orda 5. Gn embriyosu hesaplama var oraya transfer tarihini yaz..
O doğruu hesaplamadır
Çünkü bana Dr amca blastokist transfer edicez dedi şimdi baktım 3 hafta 5 gunlukmus bebiş haşhaş tohumu kadarmışBlastokist cnm.. O 5. Gn embriyosu
5. gün embriyosu blastokist, 3. gün embriyosu embriyo tarihine göre oluyor sanırım. Ben blastokist tarihine göre bakıyorumBlastokist diye mi bakicaz bı embriyo var bide blastokist var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?