Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hiç biriniz farketmediniz ama dün ben arkasından konuştm
Dayanamamış gelmiş bir mucizee
Ama kendini ağırdan satıo
Yazma ha.. Yazarsan ağzına şaplatırım
Yaparm valla

Hiç biriniz farketmediniz ama dün ben arkasından konuştm
Dayanamamış gelmiş bir mucizee
Ama kendini ağırdan satıo
Yazma ha.. Yazarsan ağzına şaplatırım
Yaparm valla
Kendi derdime daldım unuttum
bir mucizee hoşgeldin kkya umarım topice de gelirsin
MNbeyaz umarım herşey yolundadır sende epeydir yoksun

Eee kötü bişey dememişim dayloş
Bana güven
Hahshshs ama bizimle konusmuyo didinnnn ahdhs
Daha gitmedi gitmeden kontrole gideceğim ama İstanbul'da kalıp kalmayacağını bilmiyorum. Kalırsa devletten almaya çalışırım
Insallah kalir kuzu sen de doktor aramaktan kurtulursun en azından. Hadi cumartesi guzel sonuclar al, hiçbir soruncuk olmadan cik gel o doktordan

Ne kadarda duygularımı açıklayan bir paylaşım olmuş...
Login • Instagram
Ben bu toplumda hiç bu huylardan vazgeçecek ışığı göremiyorum. Yılmadan, pes etmeden soruyorlar. Boyuna soruyorlar. Evlilik yok mu? Çocuk yok mu? İkinciyi düşünmüyor musunuz? Çalışmıyor musun sen hala? E niye? Çünkü eşeğin şeyinden dolayı diye bir karikatür vardı. Bazen o cevabı veresim geliyor

Biliyor musun ben bugün ne öğrendim.
Eşimin çok samimi bir arkadaşı var ve her haftasonu görüntülü arar birkaç aylık kızı var hep onla beraber konuşur. Önceden hiç anlam veremedim... Pandemi var gidemedik ondan ariyor, evladını görelim istiyor diye sanırdım taaakiii bugune kadar... Eşim bugün itiraf etti. Çocuk yapmamız için teşvik etmek için çocuğun ne güzel birşey olduğunu anlamamız için bunu yapıyormuş...kendince sublimal mesaj veriyor...bu artık son nokta... Ben artık diyecek birşey bulamıyorum bulamıyorum

O da ilginç bir modelmiş. Son üretimler bu şekilde mi müdahil oluyormuş başkalarının yatak odasına :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…