- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.115
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #201.281
Kendi derdime daldım unuttumHiç biriniz farketmediniz ama dün ben arkasından konuştm
Dayanamamış gelmişbir mucizee
Ama kendini ağırdan satıo
Yazma ha.. Yazarsan ağzına şaplatırım
Yaparm valla
Hahshshs ama bizimle konusmuyo didinnnn ahdhsEee kötü bişey dememişim dayloş
Bana güven
Insallah kalir kuzu sen de doktor aramaktan kurtulursun en azından. Hadi cumartesi guzel sonuclar al, hiçbir soruncuk olmadan cik gel o doktordanDaha gitmedi gitmeden kontrole gideceğim ama İstanbul'da kalıp kalmayacağını bilmiyorum. Kalırsa devletten almaya çalışırım
İnşallah canım inşallahHahshshs ama bizimle konusmuyo didinnnn ahdhs
Insallah kalir kuzu sen de doktor aramaktan kurtulursun en azından. Hadi cumartesi guzel sonuclar al, hiçbir soruncuk olmadan cik gel o doktordan
Ben bu toplumda hiç bu huylardan vazgeçecek ışığı göremiyorum. Yılmadan, pes etmeden soruyorlar. Boyuna soruyorlar. Evlilik yok mu? Çocuk yok mu? İkinciyi düşünmüyor musunuz? Çalışmıyor musun sen hala? E niye? Çünkü eşeğin şeyinden dolayı diye bir karikatür vardı. Bazen o cevabı veresim geliyorNe kadarda duygularımı açıklayan bir paylaşım olmuş...
Login • Instagram
Biliyor musun ben bugün ne öğrendim.Ben bu toplumda hiç bu huylardan vazgeçecek ışığı göremiyorum. Yılmadan, pes etmeden soruyorlar. Boyuna soruyorlar. Evlilik yok mu? Çocuk yok mu? İkinciyi düşünmüyor musunuz? Çalışmıyor musun sen hala? E niye? Çünkü eşeğin şeyinden dolayı diye bir karikatür vardı. Bazen o cevabı veresim geliyor
O da ilginç bir modelmiş. Son üretimler bu şekilde mi müdahil oluyormuş başkalarının yatak odasına :/Biliyor musun ben bugün ne öğrendim.
Eşimin çok samimi bir arkadaşı var ve her haftasonu görüntülü arar birkaç aylık kızı var hep onla beraber konuşur. Önceden hiç anlam veremedim... Pandemi var gidemedik ondan ariyor, evladını görelim istiyor diye sanırdım taaakiii bugune kadar... Eşim bugün itiraf etti. Çocuk yapmamız için teşvik etmek için çocuğun ne güzel birşey olduğunu anlamamız için bunu yapıyormuş...kendince sublimal mesaj veriyor...bu artık son nokta... Ben artık diyecek birşey bulamıyorum bulamıyorum
Bunu yapan erkek ve benim aklımın ucuna dahi böyle birsey yapabileceği gelmedi..hala aklım mantığım almıyorO da ilginç bir modelmiş. Son üretimler bu şekilde mi müdahil oluyormuş başkalarının yatak odasına :/
Biz böyleleriyle başa çıkamayız. Hiç akıl sır erdirmeye çalışmıyorumBunu yapan erkek ve benim aklımın ucuna dahi böyle birsey yapabileceği gelmedi..hala aklım mantığım almıyor
Ne kadarda duygularımı açıklayan bir paylaşım olmuş...
Login • Instagram
Naptın yavru kuş haftasonuGunaydin beybiler
Misafirlerle uğraştım napiyimNaptın yavru kuş haftasonu
Bol bol yattımMisafirlerle uğraştım napiyimolaylar olaylar sen naptin
Misafir tmmdaMisafirlerle uğraştım napiyimolaylar olaylar sen naptin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?