- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #201.341
Demekki daha erken görülmesi için kuzumİşte o 6 hafta 0 günlük gösteriyor dedim ya transfer tarihine göre girince böyle çıkıyor. Dışarıda gittiğim doktora anlattım durumu. Vajinal ultrasonda bebek görülemedi yine de çarşamba mı geleyim yoksa daha ileri bir tarihe mi randevu alayım dedim. Cuma ya da cumartesi gelebilirsin dedi
3-4 gibi dedi. Hemşire arayacakmış beniTahlil sonucu ne zaman cikacakmis
Demekki daha erken görülmesi için kuzum
3-4 gibi dedi. Hemşire arayacakmış beni
Demek o kadarlıksın cnm...İşte o 6 hafta 0 günlük gösteriyor dedim ya transfer tarihine göre girince böyle çıkıyor. Dışarıda gittiğim doktora anlattım durumu. Vajinal ultrasonda bebek görülemedi yine de çarşamba mı geleyim yoksa daha ileri bir tarihe mi randevu alayım dedim. Cuma ya da cumartesi gelebilirsin dedi
Hiçbir fikrim yok. 3000'i çoktan geçmiş olması lazım normal seyrinde ilerlediyseHadi bakalım hayırlı sonuçlar gelsin inşallah3000de mi goruluyordu bebek acaba 3000 üstü olup olmadığına mi bakacak dicem ama bilemedim ki
İkisinin ölçümü tam tuttu ama. Geçen p.tesi diğer doktor 5+6 idi. Bugünkü merkezde 6+6 çıktıDemek o kadarlıksın cnm...
Ultrason ölçmleri doktordan doktora değişir hani tutup çekiyorlar ya 1 mm bile oynasa gün atıyor..
Ee cnm zaten aradan kaç gün geçtiİkisinin ölçümü tam tuttu ama. Geçen p.tesi diğer doktor 5+6 idi. Bugünkü merkezde 6+6 çıktı
Tam bir hafta işte. İkisinin farklı aletle ölçümü tutarlı ama internetteki tarihle tutarsızEe cnm zaten aradan kaç gün geçti
Normal
Ah kuzum sende benim gibi doktordan yana şansın kötüHiçbir şey bilmiyorum kızlar. Bir şey de hissedemiyorum artık. Korkudan titreye titreye girdim. Şu an tek hissettiğim şey yoğun mide bulantısı. 600 lira muayene parası alıyorsun. Doktoru toplamda iki dakika bile görmedim
İşte oynayabilir merak etme..Tam bir hafta işte. İkisinin farklı aletle ölçümü tutarlı ama internetteki tarihle tutarsız
Ben bazerken yazarken acaba diyorm yazmasam mı kimse kırılmasn felanAh kuzum sende benim gibi doktordan yana şansın kötü
Bebeğimin kalbi durduğunda doktorla irtibata bile geçmemiştim. Resmen ticarethane.
Kese var yolk kesesi var ise boş gebelik kesinlik değil. Anladığım kadarıyla kanamanda olduğu için gelişimi yavaşladı bak durdu demiyorum yavaşladı. Verecekleri iğnelerle toparlanacak ben inanıyorum.. ki bunu en iyi yaşayan biri olarakBal0ncuk bilir... Bak nerdeyse lenamiz doğacak az kaldı Allah'tan ümidini sakin kesme, dua et, içinede ferahlık verecektir. Beta değerinde artmış olacak... Daha haftani düzgün hesaplayamamis boşversene o doktoru kapak olacak o beta degerin doktoruna
Gelişim şöyle durmuş olamaz gibi geliyor. 4 gün önce kanama başladı diye gittiğimizde sadece kese vardı. Şu an yolk kesesi var. O zaman o da oluşmazdı sanki. Ben hiçbir şey anlamadım gerçekten bu işten hiçbir şeyAh kuzum sende benim gibi doktordan yana şansın kötü
Bebeğimin kalbi durduğunda doktorla irtibata bile geçmemiştim. Resmen ticarethane.
Kese var yolk kesesi var ise boş gebelik kesinlik değil. Anladığım kadarıyla kanamanda olduğu için gelişimi yavaşladı bak durdu demiyorum yavaşladı. Verecekleri iğnelerle toparlanacak ben inanıyorum.. ki bunu en iyi yaşayan biri olarakBal0ncuk bilir... Bak nerdeyse lenamiz doğacak az kaldı Allah'tan ümidini sakin kesme, dua et, içinede ferahlık verecektir. Beta değerinde artmış olacak... Daha haftani düzgün hesaplayamamis boşversene o doktoru kapak olacak o beta degerin doktoruna
Tmm işte doğru anlaşsn bemde öyle anladmGelişim şöyle durmuş olamaz gibi geliyor. 4 gün önce kanama başladı diye gittiğimizde sadece kese vardı. Şu an yolk kesesi var. O zaman o da oluşmazdı sanki. Ben hiçbir şey anlamadım gerçekten bu işten hiçbir şey
Herkesin süreci kendine özel ilerliyor ama en azından yapılmaması gereken şeyleri öğrenebiliyoruz. Bilemedim ben de anlatmak mı daha iyi anlatmamak mı ama sana bir sürü şey sorup hangisi normal hangisi değil anlamaya çalıştım meselaİşte oynayabilir merak etme..
Hatta bebeğin haftası ilerledikçede 1 hafta önde 2 hafta önde
Yada geridede olabilir
Ben bazerken yazarken acaba diyorm yazmasam mı kimse kırılmasn felan
Herkes anne olnaya çalışıyor
Sonra dşyorumki yazayımda ben onlara kötü örnekte olsam örnek olayım
Cnkü yaşadıklarm cok zordu..
Allah hiç birinize yaşatmasın
Allah hepinize sağlıklı gebelik nasip etsin
Tmm işte doğru anlaşsn bemde öyle anladm
Yani gelişiylr sornyok
Yolk bebe demek Zaten
Bende keseyi gördm sonra yolk sonra kalp
Herşeyi sorabilirsinizHerkesin süreci kendine özel ilerliyor ama en azından yapılmaması gereken şeyleri öğrenebiliyoruz. Bilemedim ben de anlatmak mı daha iyi anlatmamak mı ama sana bir sürü şey sorup hangisi normal hangisi değil anlamaya çalıştım mesela
Bence sen kötü örnek değilsin iyi bir orneksinİşte oynayabilir merak etme..
Hatta bebeğin haftası ilerledikçede 1 hafta önde 2 hafta önde
Yada geridede olabilir
Ben bazerken yazarken acaba diyorm yazmasam mı kimse kırılmasn felan
Herkes anne olnaya çalışıyor
Sonra dşyorumki yazayımda ben onlara kötü örnekte olsam örnek olayım
Cnkü yaşadıklarm cok zordu..
Allah hiç birinize yaşatmasın
Allah hepinize sağlıklı gebelik nasip etsin
Canimcim yavaşlama atıyorum bir hafta geriden geliyordur üç gün geriden geliyordur ama verdikleri ile düzeliyor herşey hiçbir şekilde umutsuz olma Allah yeter ki ol desinGelişim şöyle durmuş olamaz gibi geliyor. 4 gün önce kanama başladı diye gittiğimizde sadece kese vardı. Şu an yolk kesesi var. O zaman o da oluşmazdı sanki. Ben hiçbir şey anlamadım gerçekten bu işten hiçbir şey
Yaaaa paremmmBence sen kötü örnek değilsin iyi bir orneksin
Hamililikte yaşanacak tüm kötü, tüm olumsuz seyleri yaşadın... Unutmuyorum doktor kürtaj diyecek diye gittiğin muayene de iyi haberle çıkınca annenle oturup sevinçten ağladığını... unutmayacağım da ve tüm zorluklara rağmen evet iyi bir orneksin
Canimcim yavaşlama atıyorum bir hafta geriden geliyordur üç gün geriden geliyordur ama verdikleri ile düzeliyor herşey hiçbir şekilde umutsuz olma Allah yeter ki ol desin
Seni seviyorumYaaaa paremmm
Bende seni cok cok cokSeni seviyorum
asma suratını kız kaç haftan kaldı
3 hafta mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?