Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
N Neal canım duam senle
Güzel haber ile geleceksin Allah'ın izni ile
Nurzfr aklıma geldi şimdi sen test işini naptın pazar mi yapacam diyordun ne zaman yapacaktın aklımdan gitti
Kusummm benim Perşembe yapicam dört gün sonra tekrarlicam bana kalsa Çarşamba yapacaktım ama dört gün sonrası pazara geliyo ondan karışmıştır kafan.. sen nasıl oldun

Kusummm benim Perşembe yapicam dört gün sonra tekrarlicam bana kalsa Çarşamba yapacaktım ama dört gün sonrası pazara geliyo ondan karışmıştır kafan.. sen nasıl oldun
Bu Perşembe ay çok az kaldı birşey hissediyor musun?
Dün sabah sızıntı geldi bir daha gelmedi o yüzden mutluyum şu an canım
Size şikayet ettim diye mi ne korktu gelmedi

Ya ben hiçbir şey anlamadım. 7. haftanın içindesin diyor. Yolk kesesi var ama bebek görünmüyor. Kalp atışını geçtim daha bebeği göremedik. "Erken daha, olabilir" dedi. Neresi erken? Yeniden kan aldılar beta hcg bakacaklarmış. 3-4 gibi sonuç çıkar dedi. 7. haftada beta mı bakılır? Bir şeyler ters gidiyorsa da bunlar bana söylemedi gibi geliyor. Bu tüp bebek merkeziydi. Çarşamba kalp atışı için dışarıda gittiğim doktor da çağırmıştı. Keseyi geçen hafta pazartesi gördü o. Keseden 10 gün sonra kalp atışı duyuluyor benim bildiğim. Hem de o karından baktı bu vajinal

Bu Perşembe ay çok az kaldı birşey hissediyor musun?
Dün sabah sızıntı geldi bir daha gelmedi o yüzden mutluyum şu an canım
Size şikayet ettim diye mi ne korktu gelmedi
Hahahhh olabilir eğer öyleyse sık sık şikayet et bize aynen ya az kaldı... Bişi hissedemiyorum kendi kendime belirti aradım ama sonra Dr Latin makalelerinde gordumku kan testinden önceki belirti sandığımız herşey ilaçların etkisindenmiş ondan şimdi belirti falan kalmadı bakalaim Perşembe ben burdayım diyecek ya da elveda demeden gitmiş olacak hayırlısı

Ne ara yedinci hafta oldu kuzum ben anlayamadım diğer Dr a ne zaman gideceksin bı terslik var bencede ama Dr un yanlış bakmasiyla ilgili

8. Haftaya kadar gorunmemesi normal diye biliyorum canım ben

Ne diyebilirim bilmiyorum ama her ihtimale karşılık betaya bakıyorlardır belki
Etmem mi her daim edeceğim
Allah'ın izni ile burdayım diyecek fıstık

Ne ara yedinci hafta oldu kuzum ben anlayamadım diğer Dr a ne zaman gideceksin bı terslik var bencede ama Dr un yanlış bakmasiyla ilgili

8. Haftaya kadar gorunmemesi normal diye biliyorum canım ben

Ne diyebilirim bilmiyorum ama her ihtimale karşılık betaya bakıyorlardır belki

Etmem mi her daim edeceğim
Allah'ın izni ile burdayım diyecek fıstık
Hiçbir şey bilmiyorum kızlar. Bir şey de hissedemiyorum artık. Korkudan titreye titreye girdim. Şu an tek hissettiğim şey yoğun mide bulantısı. 600 lira muayene parası alıyorsun. Doktoru toplamda iki dakika bile görmedim

Diğer Dr a ne zaman gideceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…