Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bilmem iyi miyim
iyi olmalısın..herşeyin başı stres kime gidersen stres yapmayla başlıyor
kanaman oluyomuş inan çok üzüldüm ama Bal0ncuk balucum gerekli desteğini vermiştir sana elbet
zaten ben anlamış değilim kime gidersen hep kanamalı lekeli bi hamilelik süreci.ne kadar zormuş doğurmak annelerimizin elini ayağını öpesim geliyor varya.. Allah hepimizin yardımcısı olsun sağlıklı hayırlı hamilelik bebekler nasip etsin
İyisin iyi on numara beş yıldız

Yani canım maneviyat önemli biliyorsun dimi

Yani yani
yaaaaa emin değilim

Sebep acep nedir

Amin amin hepimize inşallah hayırla sağlıkla nasip etsin

N Neal ne yalan sölim kalbi duydukyan snra şu tüpçüyle devam etmezdm
Senin tüoçüye ayar oldum
Biz buna hiçbir şekilde gitmeyecektik ki tekrar. Estrofem muhabbeti yüzünden gittiğim doktor da başka bir doktor da "bunu tedavini yapan doktor ayarlasın, ben bir şey diyemem" dedi. O yüzden merkeze gittik

Biz buna hiçbir şekilde gitmeyecektik ki tekrar. Estrofem muhabbeti yüzünden gittiğim doktor da başka bir doktor da "bunu tedavini yapan doktor ayarlasın, ben bir şey diyemem" dedi. O yüzden merkeze gittik
Yolk varsa bebek de vardır arkilerin dediği gibi henüz çok küçüktür sen içini ferah tut.6 haftada kalp kesin duyulmuyor diye ben 7de gitmiştim.kimisinde 8 9a kadar duyulmadığı oluyormuş normal böyle şeyler.kese için bir şey demediyse bozulmamıştır bu da iyiye işaret.ama takıldığım nokta onca para verilen doktorun böyle umursamaz davranması insan güzelce ilgilenir ne anladım böyle işten

Estrofemi ne yaptınız hakikaten?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…