- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.115
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #201.401
Hadi güzel haberlerle inşallah3-4 gibi dedi. Arayacakmış hemşire
Mucizenin kankaları nasıl artmış ona şaşırıorm
Kalplerimiz bir bizim bir kereMucizenin kankaları nasıl artmış ona şaşırıorm
Ne buluosnz bu cadıda
Tanımasak inancazKalplerimiz bir bizim bir kereneşeli pozitif biri neresi cadı
Depresyona ben girebilirimOdanın dört bir köşesi çamaşırla doluyken tam ortada vantilatörle birlikte sere serpe yatıyorum biri gelse de toplasabugün hiçbir şey yapasım yok öylece yattım yatıcam depresyona mı girdim ki
Ben insanları gözünden tanırımTanımasak inancaz
Depresyona ben girebilirim
Sıra bende
Sıranı bekle bulutum
hoşbulduk bulutom nassın
yaaaa ahahahah
lenn hepiniz benim kankimsiniz o ne demek öleeeMucizenin kankaları nasıl artmış ona şaşırıorm
Ne buluosnz bu cadıda
yaaa ponçikellamKalplerimiz bir bizim bir kereneşeli pozitif biri neresi cadı
ayyy ne güzel ben de öle toto devirmek istiyommmmOdanın dört bir köşesi çamaşırla doluyken tam ortada vantilatörle birlikte sere serpe yatıyorum biri gelse de toplasabugün hiçbir şey yapasım yok öylece yattım yatıcam depresyona mı girdim ki
leen çaktırmasanaaaaTanımasak inancaz
Depresyona ben girebilirim
Sıra bende
Sıranı bekle bulutum
gözlerimi bi görseydinnnBen insanları gözünden tanırımama sen bizi hep sıraya sokuyorsun depresyon içinde mi beklemem lazım pöf hem senin bebene kavuşmana az kaldı depresyona girmeye vaktin yok
İşte sonlara doğru daha cok depresyon oluo bulutumBen insanları gözünden tanırımama sen bizi hep sıraya sokuyorsun depresyon içinde mi beklemem lazım pöf hem senin bebene kavuşmana az kaldı depresyona girmeye vaktin yok
İyi olmaya çalışıyoruz canısı sen nasılsınhoşbulduk bulutom nassın
yaaaa ahahahahkankaaaaaaaaa nerdesin cukulatam
lenn hepiniz benim kankimsiniz o ne demek öleee
yaaa ponçikellam
ayyy ne güzel ben de öle toto devirmek istiyommmm
aamaannn koca toplasın boşver
leen çaktırmasanaaaa
gözlerimi bi görseydinnn
Murat kekilinin bir şarkısı vardıİyi olmaya çalışıyoruz canısı sen nasılsınbende koca toplasın bugün diye bıraktım her gün her gün sıkıldım yemek de yapmıcam banane sende eşinle en kısa zamanda bolca tatil yapasın gözlerin eminim çok güzeldir
Hadi ya iç sıkıntısı ondan mı ki bilmiyorum çok sıkıldım bir of çeksem şu karşımdaki dağlar yıkılacakİşte sonlara doğru daha cok depresyon oluo bulutum
Doğum nasıl olcak
Bebek sağlıklı olcakmı
Doğurabilecekmiyim
Acı çekecekmiyim
Sonra diorumkiii amannnnn bn ne acılar çektimmm
Çile bülbülüm çileeeeeee
yaa şükür iyiyim ben deİyi olmaya çalışıyoruz canısı sen nasılsınbende koca toplasın bugün diye bıraktım her gün her gün sıkıldım yemek de yapmıcam banane sende eşinle en kısa zamanda bolca tatil yapasın gözlerin eminim çok güzeldir
ineklerin de güzeldir öle demeMurat kekilinin bir şarkısı vardı
Dünyanın en güzel gözleri eşşeklerdedir lalalalla
Dağlar dağlarrrrrrrrrrrrrHadi ya iç sıkıntısı ondan mı ki bilmiyorum çok sıkıldım bir of çeksem şu karşımdaki dağlar yıkılacakof diye bağırasım var sen herşeyi halledersin eminim güçlüsün
Ay maşallah enişteye yapsın tabiyaa şükür iyiyim ben deamaaannn yapsın kocaaa dün ben çalıştığım için bizimkine kaldı işler sağolsun yapmş da
ayyyy deli gibi yatmak istiyom
ineklerin de güzeldir öle deme
arkadaşım eş arkadaşım şek arkadaşım eşşekkkkkDağlar dağlarrrrrrrrrrrrr
Kurban olam yol ver geçeeemmmmmm
Ay maşallah enişteye yapsın tabiyatınca da benim gibi sıkıldım dersin bu dünya düzeni çok karışık işliyor
arkadaşım eş arkadaşım şek arkadaşım eşşekkkkk
Heç öyle aklıma geldi şarkı birine değil
hayat müşterekAy maşallah enişteye yapsın tabiyatınca da benim gibi sıkıldım dersin bu dünya düzeni çok karışık işliyor
arkadaşım eş arkadaşım şek arkadaşım eşşekkkkk
eşşek mi dedinizHeç öyle aklıma geldi şarkı birine değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?