Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Odanın dört bir köşesi çamaşırla doluyken tam ortada vantilatörle birlikte sere serpe yatıyorum biri gelse de toplasa bugün hiçbir şey yapasım yok öylece yattım yatıcam depresyona mı girdim ki

hoşbulduk bulutom nassın
cukulatam sevim koş koşşşş
Seninki geldi
bir mucizee
yaaaa ahahahah kankaaaaaaaaa nerdesin cukulatam
Mucizenin kankaları nasıl artmış ona şaşırıorm
Ne buluosnz bu cadıda
lenn hepiniz benim kankimsiniz o ne demek öleee
Kalplerimiz bir bizim bir kere neşeli pozitif biri neresi cadı
yaaa ponçikellam
Odanın dört bir köşesi çamaşırla doluyken tam ortada vantilatörle birlikte sere serpe yatıyorum biri gelse de toplasa bugün hiçbir şey yapasım yok öylece yattım yatıcam depresyona mı girdim ki
ayyy ne güzel ben de öle toto devirmek istiyommmm
aamaannn koca toplasın boşver
Tanımasak inancaz

Depresyona ben girebilirim
Sıra bende
Sıranı bekle bulutum
leen çaktırmasanaaaa
Ben insanları gözünden tanırım ama sen bizi hep sıraya sokuyorsun depresyon içinde mi beklemem lazım pöf hem senin bebene kavuşmana az kaldı depresyona girmeye vaktin yok
gözlerimi bi görseydinnn

Ben insanları gözünden tanırım ama sen bizi hep sıraya sokuyorsun depresyon içinde mi beklemem lazım pöf hem senin bebene kavuşmana az kaldı depresyona girmeye vaktin yok
İşte sonlara doğru daha cok depresyon oluo bulutum
Doğum nasıl olcak
Bebek sağlıklı olcakmı
Doğurabilecekmiyim
Acı çekecekmiyim
Sonra diorumkiii amannnnn bn ne acılar çektimmm
Çile bülbülüm çileeeeeee

İyi olmaya çalışıyoruz canısı sen nasılsın bende koca toplasın bugün diye bıraktım her gün her gün sıkıldım yemek de yapmıcam banane sende eşinle en kısa zamanda bolca tatil yapasın gözlerin eminim çok güzeldir

Murat kekilinin bir şarkısı vardı
Dünyanın en güzel gözleri eşşeklerdedir lalalalla

Hadi ya iç sıkıntısı ondan mı ki bilmiyorum çok sıkıldım bir of çeksem şu karşımdaki dağlar yıkılacak of diye bağırasım var sen herşeyi halledersin eminim güçlüsün

yaa şükür iyiyim ben de amaaannn yapsın kocaaa dün ben çalıştığım için bizimkine kaldı işler sağolsun yapmş da
ayyyy deli gibi yatmak istiyom
Murat kekilinin bir şarkısı vardı
Dünyanın en güzel gözleri eşşeklerdedir lalalalla
ineklerin de güzeldir öle deme

yaa şükür iyiyim ben de amaaannn yapsın kocaaa dün ben çalıştığım için bizimkine kaldı işler sağolsun yapmş da
ayyyy deli gibi yatmak istiyom

ineklerin de güzeldir öle deme
Ay maşallah enişteye yapsın tabi yatınca da benim gibi sıkıldım dersin bu dünya düzeni çok karışık işliyor
Dağlar dağlarrrrrrrrrrrrr
Kurban olam yol ver geçeeemmmmmm
arkadaşım eş arkadaşım şek arkadaşım eşşekkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…