- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.115
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #201.421
Ya sen bakma bal0ncuğa aramıza giriyor kara kedieşşek mi dediniz
hayın
O niye gelmiyor ki
kulağını çekecem
yaaaaa buluttoooo batırdın yaaaaYa sen bakma bal0ncuğa aramıza giriyor kara kedi hem ben eşekleri çok severim fotom bile var çocukluktan eşekle yanak yanağa poz verdiğim
hayın
Ya sen bakma bal0ncuğa aramıza giriyor kara kedi hem ben eşekleri çok severim fotom bile var çocukluktan eşekle yanak yanağa poz verdiğim
hayın
En son zoe gnler geçiriodu bulutum bilemedmO niye gelmiyor ki
Şş yok öyle bir şeykulağını çekecem
yaaaaa buluttoooo batırdın yaaaa
inşallah en kısa zamanda atlatır
En son zoe gnler geçiriodu bulutum bilemedm
Ben randevu bulamadım girmicem uzaktaki özelede gitmek istemiyorum araba tutuyor.devlette doppler ile damarlara bakıldı iyi denildi birazda o içimi rahatlattı
Çıkmış da söylemedi. Doktora atmış sonucu. Ondan cevap bekliyormuş. Durduk yere bana yeni stres kaynağı çıkardılar. Bana kalsa ben böyle bir tahlil yaptırmazdım ki. Niye yaptırdığını soraydım bari adama. Onu da akıl edemedim orada. Bebek görünmeyince beynim durdu
Benmde çenemde doluydu yavaş yavaş gidioBal0ncuk yüzümde hep sivilce izi kaldı napıcam çenemde de kuruma olmuştu o da iz bıraktı hep kapatıcı mı kullanmak zorunda kalıcam doğumdan sonra geçer mi acaba şimdi leke giderici bir şey kullanamıyor muyuz Miss Bride sen biliyorsundur belki
Cnm e nabızdan bak sende.. Ben hç aramalarını bile beklemiormÇıkmış da söylemedi. Doktora atmış sonucu. Ondan cevap bekliyormuş. Durduk yere bana yeni stres kaynağı çıkardılar. Bana kalsa ben böyle bir tahlil yaptırmazdım ki. Niye yaptırdığını soraydım bari adama. Onu da akıl edemedim orada. Bebek görünmeyince beynim durdu
e-nabız'a girmezler ki tüp bebek merkezi hastane değil. Bir yandan da bilsem o bilgiyle napıcam iyice kafayı yer miyim diyorumBenmde çenemde doluydu yavaş yavaş gidio
Ama boynumda ve ensem dolup taştı
Cnm zamanla gidio eğer oynamazsan
Cnm e nabızdan bak sende.. Ben hç aramalarını bile beklemiorm
Leğemeeeeeeeeeeeeeeeee-nabız'a girmezler ki tüp bebek merkezi hastane değil. Bir yandan da bilsem o bilgiyle napıcam iyice kafayı yer miyim diyorum
Çok şükür daha iyiyim canım
Sen nasılsın
Sonradan geçiyormuş onlar. Sıkıntı etme, geçecek.Bal0ncuk yüzümde hep sivilce izi kaldı napıcam çenemde de kuruma olmuştu o da iz bıraktı hep kapatıcı mı kullanmak zorunda kalıcam doğumdan sonra geçer mi acaba şimdi leke giderici bir şey kullanamıyor muyuz Miss Bride sen biliyorsundur belki
O ne demek? Baktım bu arada. Yok oradaLeğemeeeeeeeeeeeeeeee
Derler bizim hatayda
Haydaaaaaaaaa demekO ne demek? Baktım bu arada. Yok orada
Bugunde kanamam yok acayip mutluyum. Dün sabahtan beri gelmiyor... O yüzden sahalara döneceğimiyi çok şükür kuzum.
özledik seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?