- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.115
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #201.441
Manyak Dr boşu boşuna strese söküp gerdi bizi yaaaBir daha mesaj attım. Aradı. Bir hafta 10 gün sonra duyulurmuş kalp atışı. Tedbir amaçlı bakmışlar betaya. O kadar rahat söyledi ki bunu, inanamıyorum gerçekten. Haftayla uyumluymuş beta. Beta başta hızlı yükseldiği için keseyi erken görmüşüz de bilmem ne
Ohhhh beeeeeeeeeBir daha mesaj attım. Aradı. Bir hafta 10 gün sonra duyulurmuş kalp atışı. Tedbir amaçlı bakmışlar betaya. O kadar rahat söyledi ki bunu, inanamıyorum gerçekten. Haftayla uyumluymuş beta. Beta başta hızlı yükseldiği için keseyi erken görmüşüz de bilmem ne
Bugunde kanamam yok acayip mutluyum. Dün sabahtan beri gelmiyor... O yüzden sahalara döneceğim
Manyak Dr boşu boşuna strese söküp gerdi bizi yaaa
Kalbim ağzımdan çıkacak çarpıntı yaptı çok fena. Zaten kötüydü bir haftadır falan çarpıntım var. Bugün sıvadılar sağ olsunlar. TedbirmişOhhhh beeeeeeeee
Gözün aydn ciciiiiiiii
Ama ben sana dedm.. Keseyle uyumuna bakarlar dieKalbim ağzımdan çıkacak çarpıntı yaptı çok fena. Zaten kötüydü bir haftadır falan çarpıntım var. Bugün sıvadılar sağ olsunlar. Tedbirmiş
Gerizekalılar boşver gitme ne bida manyaklar yaa ama estrofemi ayarlamadilar daha dimi pufffKalbim ağzımdan çıkacak çarpıntı yaptı çok fena. Zaten kötüydü bir haftadır falan çarpıntım var. Bugün sıvadılar sağ olsunlar. Tedbirmiş
Al gör kankanın gerçek yüzünüaşkooooo
ula gelmişin ilk yapman gereken şey beni etiketlemekti. Yokluğunda o kadar etiketledim seni hain.bir mucizee
Bir daha mesaj attım. Aradı. Bir hafta 10 gün sonra duyulurmuş kalp atışı. Tedbir amaçlı bakmışlar betaya. O kadar rahat söyledi ki bunu, inanamıyorum gerçekten. Haftayla uyumluymuş beta. Beta başta hızlı yükseldiği için keseyi erken görmüşüz de bilmem ne
Al gör kankanın gerçek yüzünü
Oh olsn size
Ben seni satmam kankahakshsjhsjsnjs sosyal medya kankalığı böyle oluyomuş demekki. Tüüüüü
Dünden beri aklımı aldın aklımı, yolcam seni bi güzel. Oh beeee.Bir daha mesaj attım. Aradı. Bir hafta 10 gün sonra duyulurmuş kalp atışı. Tedbir amaçlı bakmışlar betaya. O kadar rahat söyledi ki bunu, inanamıyorum gerçekten. Haftayla uyumluymuş beta. Beta başta hızlı yükseldiği için keseyi erken görmüşüz de bilmem ne
Sen bizim canımızsınBen seni satmam kanka
Sen ne yaptınSen bizim canımızsın
Duyacaksın tabikideeeŞimdi sıra sizde..
Siz bana dua edin.. Yarn kontrolüm var
Güzel şeyler duyarım umarm doğuma yakın
okeyto minnoşŞş yok öyle bir şey
inşallah en kısa zamanda atlatır
çok şükür..Bir daha mesaj attım. Aradı. Bir hafta 10 gün sonra duyulurmuş kalp atışı. Tedbir amaçlı bakmışlar betaya. O kadar rahat söyledi ki bunu, inanamıyorum gerçekten. Haftayla uyumluymuş beta. Beta başta hızlı yükseldiği için keseyi erken görmüşüz de bilmem ne
aaaa eşşek kafam dalgınlığıma geldi kessinlikke adına bayıldığım yoksa yapar mıyım öle bişeyaşkooooo
ula gelmişin ilk yapman gereken şey beni etiketlemekti. Yokluğunda o kadar etiketledim seni hain.bir mucizee
yuhhhh dost musun düşman mısın beahhhAl gör kankanın gerçek yüzünü
Oh olsn size
aaaaaaaaaaaaaaa çohh ayıppp nasıl bana böle bişi dersin bak minnoş kalbim pıt diye kırıldıhakshsjhsjsnjs sosyal medya kankalığı böyle oluyomuş demekki. Tüüüüü
ne diyor inşirah suresi "zorlukla beraber bir kolaylık vardır.."Şimdi sıra sizde..
Siz bana dua edin.. Yarn kontrolüm var
Güzel şeyler duyarım umarm doğuma yakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?