- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.115
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #201.481
Eneeeeee perşembeye ne kaldıMal!!!!!
Kuzu Perşembe gidiyorm
Oyyyhhh cok sevindim canim benimmmm
Offf pardon da niye kotu bsy duycan acaba, gene geldi o surat
Annenin sağlıklı ruh halinde bi insan oldugunu düşünmüyorum, kesinlikle normal bir bireyin yapacağı hareketler degil bunlar. Esinle de acik konus. Annenin yaptığı yanlissa yanlıştır, duygularini esinle paylas, tek basina kaldiramazsin. Yarin oburgun esin de onune koyarsa o da doğru bir insan degil demektir. Eşinle dertlesneyeceksin de kimle dertleşeceksin. Boşver yapmasın kimse bsy, her seyi kendiniz ustlenin ki yarın oburgun bsy diyecek yuzleri olmasn.
Aaa siz gidince kendini yanlız hissetmiş olabilir boşluğa düşnüşYaşı geçtikçe oldu, çok ağır, oturaklı bir kadındı. Yani örnek alınacak bir kadındı. Sosyal yaşamı iyiydi. Ne zaman ki bütün çocukları evlendi, pandemi oldu, evde tek başına kaldı. Ne oldu bilmiyoruz ama böyle oldu. Ben nişanlıyken ufak ufak başlamıştı ama düğün stresidir misafir gelen giden olur az da olsa diye düşündük.
Sonra evlendim. Bir zaman deli gibi temizlik yapmaya başladı, sonra kılık kıyafet almaya başladı, en ufak bişeyde evden cenaze çıkmış gibi ağlıyodu, anlam verememeye başladık. Derken şimdi de üzerinde böyle tuhaf bi umursamazlık var. Bi ağlıyor, bi aşırı gülüyor. Psikoloğa yönlendirdik, ilaca başladı vs. o yüzden şimdi daha rahatız. Gerçi bu sefer de ben ne istersem yaparım, hiç kimse bişey diyemez, beni üzemez moduna geçti. Ama en azından eski halleri yok. Zamanla inşallah iyileşecek diye umuyorum.
Darmadağın olduk, babam gidecek zor tutuyoruz, kardeşim annemden uzak duruyor, ben karnım burnumda aylarca uğraştım yapma etme diye. Benim evde turşusunu kuran, kışlığını hazırlayan, yoğurt mayalayan misafirlerini ağırlayan bunlardan mutluluk duyan aklı başında öğütler veren annem gitti, bambaşka biri geldi. Sürekli geziyor, şehirler arasına gezmeye de başladı, ben evden hiç çıkmıyorum, o geldiğinde cidden korkuyorum.Aaa siz gidince kendini yanlız hissetmiş olabilir boşluğa düşnüş
Sonrada pandemi evde bunaltı felan
Canımın içi çok teşekkür ederimAyy adam bile bıkmıl
Senin annen nasıl böyle olduki
Yaaaaaaa
Kıyamam sizee..
Minnoş enişte ve minnoş pare
Mutluluğunuz daim olsun
Yeni yılınız size evladınızı getirsin inşallahhhhhh
İlk baş dedim ne oluyoruzMal!!!!!
Kuzu Perşembe gidiyorm
Oyyyhhh cok sevindim canim benimmmm
Offf pardon da niye kotu bsy duycan acaba, gene geldi o surat
Annenin sağlıklı ruh halinde bi insan oldugunu düşünmüyorum, kesinlikle normal bir bireyin yapacağı hareketler degil bunlar. Esinle de acik konus. Annenin yaptığı yanlissa yanlıştır, duygularini esinle paylas, tek basina kaldiramazsin. Yarin oburgun esin de onune koyarsa o da doğru bir insan degil demektir. Eşinle dertlesneyeceksin de kimle dertleşeceksin. Boşver yapmasın kimse bsy, her seyi kendiniz ustlenin ki yarın oburgun bsy diyecek yuzleri olmasn.
Ne diyecem bilemiormDarmadağın olduk, babam gidecek zor tutuyoruz, kardeşim annemden uzak duruyor, ben karnım burnumda aylarca uğraştım yapma etme diye. Benim evde turşusunu kuran, kışlığını hazırlayan, yoğurt mayalayan misafirlerini ağırlayan bunlardan mutluluk duyan aklı başında öğütler veren annem gitti, bambaşka biri geldi. Sürekli geziyor, şehirler arasına gezmeye de başladı, ben evden hiç çıkmıyorum, o geldiğinde cidden korkuyorum.
İnşallah düzelir...
Valla enişte hiç yaşlanmıoCanımın içi çok teşekkür ederim
2 yılda birbirimizi yaşlandırdik
Aminnnnn canım aminnnn
İlk baş dedim ne oluyoruz
Sonra algıladım kahkahayı bastım
Ama cuk diye oturmuş kelime
Annen için de zor, sizin için de zor. Allah onun da yardımcısı olsun sizin de. Biriktirip biriktirip patlama mı yaptı kafada demek ki. Düzelir inşallah tedaviyleDarmadağın olduk, babam gidecek zor tutuyoruz, kardeşim annemden uzak duruyor, ben karnım burnumda aylarca uğraştım yapma etme diye. Benim evde turşusunu kuran, kışlığını hazırlayan, yoğurt mayalayan misafirlerini ağırlayan bunlardan mutluluk duyan aklı başında öğütler veren annem gitti, bambaşka biri geldi. Sürekli geziyor, şehirler arasına gezmeye de başladı, ben evden hiç çıkmıyorum, o geldiğinde cidden korkuyorum.
İnşallah düzelir...
Cok az kaldiiiiEneeeeee perşembeye ne kaldı
Aaa siz gidince kendini yanlız hissetmiş olabilir boşluğa düşnüş
Sonrada pandemi evde bunaltı felan
Napimm, agiz dolusu oyle demek geldi taa icimdenCanımın içi çok teşekkür ederim
2 yılda birbirimizi yaşlandırdik
Aminnnnn canım aminnnn
İlk baş dedim ne oluyoruz
Sonra algıladım kahkahayı bastım
Ama cuk diye oturmuş kelime
Eyyy guzummm
Alışık değilim sessizliğineEyyy guzummm
Anlamlarla görüntülü konuşuyorduk kuzumAlışık değilim sessizliğine
Ne zaman yaptıracaksın tahlil? Görevi ben alayım üstüme biraz daAnlamlarla görüntülü konuşuyorduk kuzumkactaydi senin randevuuu
10da daha nstye girecem allah bilir dr kaçta girerimAnlamlarla görüntülü konuşuyorduk kuzumkactaydi senin randevuuu
Allah'ım bugünleride gördükNe zaman yaptıracaksın tahlil? Görevi ben alayım üstüme biraz da
Hayırlısı kuzum bakalım haberdar et ama10da daha nstye girecem allah bilir dr kaçta girerim
Persembeeeee mübarek gündürNe zaman yaptıracaksın tahlil? Görevi ben alayım üstüme biraz da
Ama son günlerine geldi artık. Sorabilirim bence. Di mi yani sorabilirimAllah'ım bugünleride gördük
Ama söz cok güzelBir kelebegin canını yaktiginda ertesi gün özür dileyemezsin... Demiş uygulama bana bayadir girmiyom transfer oldum haberi yok garibimin
Bnce cok haklısınAma son günlerine geldi artık. Sorabilirim bence. Di mi yani sorabilirimNurzfr
Hummm kendi gününü mü beklemeye karar verdinPersembeeeee mübarek gündür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?