- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #201.501
Sor kızım sorrr sende sorrrAma son günlerine geldi artık. Sorabilirim bence. Di mi yani sorabilirimNurzfr
Kadıncağız kaynananın yerine de geri sayıyor napsın. İki kişilik olunca öyle karışmıştır hesapSor kızım sorrr sende sorrrannem günleri şaşırmış yarın Çarşamba sonra Perşembe diyo yooo dedim yarın daha saliiii bekleyin perşembeye
Evet yoksa diğeri Pazar a denk gelecek farklı yerlerde vermek istemiom Perşembe ve pztsi vercem yalnız nasıl psikolojiye kesin pzoitifmis gibi Pzt si yi dusunuomHummm kendi gününü mü beklemeye karar verdin
Aynen bak o doğru iş işten geçmiş KV hala bekleseydiniz diyo negatif çıksın ilk onu Arıcan duan tuttu bak olmadı dicemKadıncağız kaynananın yerine de geri sayıyor napsın. İki kişilik olunca öyle karışmıştır hesap
Dimi bende okuyunca yazayım size hemen dedimAma söz cok güzel
Bnce cok haklısın
Sus kız hesabını yaptığı şeye bakAynen bak o doğru iş işten geçmiş KV hala bekleseydiniz diyo negatif çıksın ilk onu Arıcan duan tuttu bak olmadı dicem
Fırlama kocam benim yaşlanmaz oNe diyecem bilemiorm
Tedavide görüo
Valla enişte hiç yaşlanmıo
O zaman ağzına sağlık canımCok az kaldiiiiakşam 4bucukta
Napimm, agiz dolusu oyle demek geldi taa icimden
Bıçağımın iki güzide kesiyo pozitifmis gibi planlar ve megatifmis gibi planlar yapiomSus kız hesabını yaptığı şeye bak
Nice musmutlu birlikte bı ömür yanyana yillarınız olsun kuzummmFırlama kocam benim yaşlanmaz o
O zaman ağzına sağlık canım
Amin canımın içi aminnnn teşekkür ederimNice musmutlu birlikte bı ömür yanyana yollarımız olsun kuzummm
Öyle plan mı yapılır? Ben negatif çıkarsa kısmı aklıma geldiği an savuşturup başka şeyler düşünüyordum. Öyle hayaller kurmaBıçağının iki güzide kesiyo pozitifmis gibi planlar ve megatifmis gibi planlar yapiom
Bende kurmuosun ama KV haketti artık dua etsin negatif cikmasinÖyle plan mı yapılır? Ben negatif çıkarsa kısmı aklıma geldiği an savuşturup başka şeyler düşünüyordum. Öyle hayaller kurma
Ya sana ne ki kaynanandan. Bırak alsın negatif enerjisini de ötede kuduruyorsa kudursun. Cevap bile vermeBende kurmuosun ama KV haketti artık dua etsin negatif cikmasin
Yarın arar muhtemelen bugün kızıyla ilgilendiYa sana ne ki kaynanandan. Bırak alsın negatif enerjisini de ötede kuduruyorsa kudursun. Cevap bile verme
Sabah hastaneye gidip geldim bebek birde cok yürüyus yaptik yoruldu. Yatmaya gidiyorum
Bırak ilgilensin. Kızı dünyada ilk doğuran kadın olacak. Kızı prenses, seni yolda bulmuşlar. Allah akıl fikir versinYarın arar muhtemelen bugün kızıyla ilgilendi
Aaa öyle deme onunki supriz bebekBırak ilgilensin. Kızı dünyada ilk doğuran kadın olacak. Kızı prenses, seni yolda bulmuşlar. Allah akıl fikir versin
Biz de bebeğe sürpriz yapıcaz. Bu daha büyük bir olayAaa öyle deme onunki supriz bebek
Bizimki kıymetli bebek dediğim milyarlar döktük o kadar iğne ilaç çok kıymetli bebek dedimBiz de bebeğe sürpriz yapıcaz. Bu daha büyük bir olay
Yine ne oldu hastane deyonSabah hastaneye gidip geldim bebek birde cok yürüyus yaptik yoruldu. Yatmaya gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?