Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ama ben sana dedm.. Keseyle uyumuna bakarlar die
Demedm mi
Dedim
Sen dedin de onlar başka şeyler dedi :/
Gerizekalılar boşver gitme ne bida manyaklar yaa ama estrofemi ayarlamadilar daha dimi pufff neyseki doğru düşünmüş ama yolk varsa bebisde var cuma ya da cmtsi ne gün aldın diğer Dr a
Öbür doktora cuma mı c.tesi mi gideceğime karar veremedim. Burada ücretsiz kontrol hakkım varsa bir daha giderim. Yoksa da karşılayamayız dedim. Diğer doktorda kalp atışını duyunca haber verin dozunuzu ayarlayalım dedi
ohhhhh nealim şimdi biraz rahatla. Çok şükürrr
Ağzımıza ettiler ya sabahın 10'undan beri. Kocamı ilk defa böyle gördüm. Adam durup durup ağladı
Dünden beri aklımı aldın aklımı, yolcam seni bi güzel. Oh beeee.
Ben almadım ki canım benim onlar aldı. Hemşireyi beraber yolabiliriz istersen

Bebek odası takımı bakıyorum, kocama ; annem torununa hediye aldııı demek için.
Dün annemle konuştum, umrunda bile değil. Kahkaha attı, seni duymamazlıktan geliyorum, ben alamam dedi. Tek bana karşı böyle olsa alınganlık göstericem ama bütün aileye, kendi ailesine karşı da böyle. Ben napıcam bilmiyorum.
Bunu da ben alırım ama artık eşim ve eşimin ailesinin yanında bişey için söz verme, kesinlikle ben yapıcam deme, artık altından kalkamıyorum dicem.

Alamamasında hiçbir sıkıntı yok aslında. Sadece niye baştan ben alırım diye damadının yanında söz veriyor, bir de niye kahkaha atıyor? Komik de değil. Zor durumda kalan da öz kızı. Eşine desen, o konuda da haklısın. Yarın bir gün bir şey olur gider bunu getirir koyar önüne. İnsanoğlu çiğ süt emmiş. Ben de olsam söylemek istemezdim. Sana oluyor böyle de olan

Geçen annemle hiç huyu olmayan bir şey yaptı diye tartıştık biz. Aynı gün iki kez evden iki kez cepten aradım. Kanamam olduğunu biliyor. Diyor ki telefonum evde kalmış, gelince görmedim, baban da aradığını söylemedi. Beni merak etmek için babamın mı söylemesi lazım kızın aradı diye? Kafa gitmiş işte. Bayağı tartıştık çünkü normal zamanda beni günde bilmem kaç kere arar. Yemek yaptım gelin alın falan der. Şimdi en ihtiyacım olan zamanda ulaşamayınca o da umursamıyor gibi iki gün arayıp sormayınca çıldırdım

Aylarca anlattı, modeline kadar, özel yaptırma olacakmış illa. Kaş göz yaptım durmadı. Şimdi napiyim banane diyo. Yemin ederim parasında odasında falan değilim, hiçte ondan böyle bi talebimiz olmadı, zorla alacağım diye bizi aylarca oyaladı.
Şimdi annem vazgeçmiş demek zoruma gidiyor.

Direk şöyle annene valla olan sana oluyo kuzum arayı kurmaya çalışan sen oluosun

şaka yaptım şaka

ya kıyamam size yüzünüz gülsün artık Gelince poposunu ısırıırz annesi

Direk şöyle annene valla olan sana oluyo kuzum arayı kurmaya çalışan sen oluosun
Düğünüm pandemiye denk geldi, az kişi geldi diyorduk. Takıya ihtiyacımız olmadı, borçsuz evlendik diye pek umrumuzda olmamıştı.
Meğer takılar dışında 7000 tl civarı bir para gelmiş, gelemeyenler anneme göndermiş. Sorduğumda, o paraların hepsini ben taktım, senin değil benim götürdüğüm paralardı onlar insanlara dedi. Ki babamların durumu cidden çok iyi, beş kuruşa bile ihtiyaçları yok. Annemin bunu yaptığından babamın da, kimsenin de haberi yok. Babam duysa olay çıkartır.
Neyse çok uzatmışım, böyle yani durum.
Şimdi ben böyle bir durumun üzerine oda mevzusunu eşime söylemeye utanıyorum çünkü bu kaçıncı?

Haklısın sonuna kadar ama bunu da sonsuza kadar senin omuzlanman seni yıpratır sadece. Annene birinin bunu söylemesi lazım. Anladığım kadarıyla kimsenin ondan beklentisi de yok zaten. Yaparım diye sözler vermesine gerek yok yani. Acaba etrafında hep öyle tipler falan var da onlara mı özenip gaza geliyor bir anda noluyor. Sonra da ne alaka ben niye böyle bir söz verdim mi diyor belki bilemedim
Hepimize gelen takılar ailelerimizin taktıkları zaten. Onlar uzuuun yıllar insanların düğününe gitmiş, takı takmış. Bizim arkadaş ya da kuzen düğününe yatırımımız ne kadar olabilir ki? O zaman eşinin ailesi de alsın elinizden. Size ne kalacak? Düğün olayının işleyişi bu değil mi? Ver oda takımı siparişini faturayı annene gönder he kızdım. O neymiş öyle
ya kıyamam size yüzünüz gülsün artık Gelince poposunu ısırıırz annesi
Hepimizinki gülsün inşallah ya. Fazla fazla ağladık, düştük, yıldık, vazgeçtik. Bundan sonra hep gülelim inşallah

Ohhhhhhh çok şükür beeeeeee
çooookkk sevindimmmmmm çokkkkk.
heeşey daha güzel olacak işte şimdi
İnşallah canım
Şimdi sıra sizde..
Siz bana dua edin.. Yarn kontrolüm var
Güzel şeyler duyarım umarm doğuma yakın
Afeti devran geliyor diyecek doktorcun

Babana bu olayı da söyleyip oda durumunu söyleseydin ben durmazdim yani susar susar insanda bı yere kadar bide kendi öz ailesi olunca kime sırtını yaslasin

Babamla da ayrıldılar gibi bir şey, son tartışmalarından sonra babam artık ben uğraşamıyorum kızım, nasıl isterse öyle yapsın, siz olmasanız bugün çıkar giderim ama yapamıyorum dedi. Haksızsın diyemedik adama. Arada kaldık.
Babama anlatsam ne olacak, daha beter araları kötü olacak. İki tarafı da kırmamaya çalışıyorum ama annem ben de dahil olmak üzere hırsını bizden çıkarır gibi davranıyor. Şuan psikoloğa gidiyor, umarım süreç içinde biraz faydası olur, biz de rahat bir nefes alırız. Zamanında yaşadıkları da olmuş ama 30 yıl öncesi için kendini yıpratma diyorum, o zaman da gizli gizli siz de yaşarsınız şöyle olur böyle olur diye beddua ediyor. Hayırlısı bilmiyorum.

Ben böylesini ilk görüorm valla
Ne diecem bilemedm anne kızsınz sonuçta

Kız ben sana demedm mi
Beta değeri ile kese düzgünmü k
arşılaştırmsk için
Aynı şey işte. Sadece tıp mezunu diilim

Bugün doktordaydım çatlamış yumuşcuklar artık bekleme günü baluş
Yaaaaaaa kıyamammm
İnşallah gol olmuştur kuzum

Ohhhhhhh çok şükür beeeeeee

İnşallah canım

Afeti devran geliyor diyecek doktorcun
Ah parem inşallah

Ayy adam bile bıkmıl
Senin annen nasıl böyle olduki

Bal0ncuk asma suratını
benim bugün evlilik yıldönümüm
bana hediyen gülmek olsun olur mu
Yaaaaaaa
Kıyamam sizee..
Minnoş enişte ve minnoş pare
Mutluluğunuz daim olsun
Yeni yılınız size evladınızı getirsin inşallahhhhhh

Mal!!!!!
Detaylıya giren yokmu detaylıya

dayler dayler
@DusunceBulutu

Şuan en yakn sizlersiniz
Kuzu Perşembe gidiyorm
Oyyyhhh cok sevindim canim benimmmm
Şimdi sıra sizde..
Siz bana dua edin.. Yarn kontrolüm var
Güzel şeyler duyarım umarm doğuma yakın
Offf pardon da niye kotu bsy duycan acaba, gene geldi o surat

Annenin sağlıklı ruh halinde bi insan oldugunu düşünmüyorum, kesinlikle normal bir bireyin yapacağı hareketler degil bunlar. Esinle de acik konus. Annenin yaptığı yanlissa yanlıştır, duygularini esinle paylas, tek basina kaldiramazsin. Yarin oburgun esin de onune koyarsa o da doğru bir insan degil demektir. Eşinle dertlesneyeceksin de kimle dertleşeceksin. Boşver yapmasın kimse bsy, her seyi kendiniz ustlenin ki yarın oburgun bsy diyecek yuzleri olmasn.

Ayy adam bile bıkmıl
Senin annen nasıl böyle olduki
Yaşı geçtikçe oldu, çok ağır, oturaklı bir kadındı. Yani örnek alınacak bir kadındı. Sosyal yaşamı iyiydi. Ne zaman ki bütün çocukları evlendi, pandemi oldu, evde tek başına kaldı. Ne oldu bilmiyoruz ama böyle oldu. Ben nişanlıyken ufak ufak başlamıştı ama düğün stresidir misafir gelen giden olur az da olsa diye düşündük.
Sonra evlendim. Bir zaman deli gibi temizlik yapmaya başladı, sonra kılık kıyafet almaya başladı, en ufak bişeyde evden cenaze çıkmış gibi ağlıyodu, anlam verememeye başladık. Derken şimdi de üzerinde böyle tuhaf bi umursamazlık var. Bi ağlıyor, bi aşırı gülüyor. Psikoloğa yönlendirdik, ilaca başladı vs. o yüzden şimdi daha rahatız. Gerçi bu sefer de ben ne istersem yaparım, hiç kimse bişey diyemez, beni üzemez moduna geçti. Ama en azından eski halleri yok. Zamanla inşallah iyileşecek diye umuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…