Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dün gece 6+1 yolk kesesi var bebek yok diye bir başlığa denk geldim. Girip bakmadım ama moralim bozuldu dün konuşulanları hatırlayınca. Benim aklım hala almıyor kalp atışı diye gidilen bir tarihte vajinal ultrasonla bebeğin görülememesini. Uyuyamadım bunu düşünmekten. Cumartesi sabahına randevu aldık tüp bebek merkezi değil de özelde başladığım doktora. O karından bakıyor. Ne görebiliriz bilmiyorum

Kitle veya yara var mi diye bakilacak canim cunku azcik bile aciksam midem agriyor benim
Sagol daylosumm

Bazen 7 hafta gibi gorunuyormus bebek kuzum, inşallah güzel haber alacaksın canim benim. Az kaldi cumartesiye. Beta da guzel artiyormus bak saklaniyordur o zottiri bebe

2 senedir sagligim hep kotu ya evde can sıkıntısına hasta oluyorum artık hsgsg
Hepimiz hastalik hastası olduk cidden. Ben yillarca cektim, ilac fayda etmiyordu, endoskopide de bsy cikmamisti. Sonra kesildi iste cok sukur ama yine de hassas midem ara ara nuksediyor, devamli olmayinca idare ediliyor yine de..

Hepimiz hastalik hastası olduk cidden. Ben yillarca cektim, ilac fayda etmiyordu, endoskopide de bsy cikmamisti. Sonra kesildi iste cok sukur ama yine de hassas midem ara ara nuksediyor, devamli olmayinca idare ediliyor yine de..
Benim bayadir yoktu iste malum olaylar yasaninca bulantilar agrilar gelmeye basladi ayni zamanda migren ataklarimda çoğaldi, hastayim demeye utanıyorum artik ya kendi kendimden bıktım

Benim bayadir yoktu iste malum olaylar yasaninca bulantilar agrilar gelmeye basladi ayni zamanda migren ataklarimda çoğaldi, hastayim demeye utanıyorum artik ya kendi kendimden bıktım
Bulanti olmuyor da, asiri derece icimde canavar varmış da tirnakliyormus gibi aci yanma kaynama oluyordu hep, gece o kadar ağır uykumdan uyandirdigini biliyorum kac kere. Migren de var cok sukur. Kardes miyz ahhdhsdh

Bulanti olmuyor da, asiri derece icimde canavar varmış da tirnakliyormus gibi aci yanma kaynama oluyordu hep, gece o kadar ağır uykumdan uyandirdigini biliyorum kac kere. Migren de var cok sukur. Kardes miyz ahhdhsdh
Gzhsjsudgsjs yasam kalitemizin yuksekligine bakilirsa buyuk ihtimalle kardeşiz hshsh

Bazen 7 hafta gibi gorunuyormus bebek kuzum, inşallah güzel haber alacaksın canim benim. Az kaldi cumartesiye. Beta da guzel artiyormus bak saklaniyordur o zottiri bebe
Ben haftamı da bilmiyorum ki. Ultrasona göre 6+6, son adete göre 6+2, transfer tarihine göre 6+0'dı dün. Doktor 7. haftanın içindesin dedi. 6+6'ya göre diyorsa bunu, bu artık 7. haftanın sonu oluyor. Vajinalde bebek nasıl görünmez ki o zaman? Aklım almıyor. Ne sorun varsa ya da neden şüpheleniyorlarsa söyleselerdi bari bilseydim

Muhtemelen stres kaynaklı çıkacak. Ben ne mide ilaçları kullandım, kaç kere endoskopiye girdim... İlaç kesmiyorsa zaten kafadan diyorlar. Yaşadıklarına da midenin öyle tepki vermesi normal

1 haftaya gorunur canıms uzulmee

Ne kadar hassas ve minnos midelerimiz var ❤
Benimki tetikte bekliyor mesela. Bir şey olsa da ben kilitlesem kendimi diye. Ağrının da dibine vuruyor. Kusmaya kadar götürüyor beni. Hatta ben o kadar emindim ki fiziksel bir sorun olduğuna. Sonra gastreonteroloji uzmanı psikiyatriste yönlendirdi

Kiz valla benimde oyle azcik canim sıkılsin acımaya başlıyor mide koruyucu aliyorum yok yani geçmiyor biktim en sonunda midemi aldiricam bakalim bu sefer nerem agriyacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…