- 3 Nisan 2019
- 1.806
- 3.789
- 133
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #201.581
Aynisini bende dusundumBen 20 yıl sonra 54 yaşımdayım. Bilsem 18'imde evlenirdim
Umarim yakin zamanda bebegim❤İnşallah nurum
İsteyen dileyen herkese nasip olsun
Sende seviliyorsun aşkoş
İnşallah
İnşallah abla.. Seninde gebeliğin sağlıkla ilerlesin
Yaaa dayloşşşşş
Hepimiz cok bekledik hepimiz hakettik..
Sıra sizde kuzum benm
Ayyy ağlatmaaaaa
Gerçekten tüp bebek annesi olmak cok özel..
Sağlıkla ilerlesin gebeliğin kuzum
Töbeeeee kızz böyle şeler okumayn
Tabi ki teyzosuuiyiiyim ben de şükür halimizeçok tekmeliyor mu minnak nasıl iyi demi
çaucak iyileş
iyiyim ben de çok mıncıkla o sıpayı benim yerime de
sağlıkla gelsin güzel kızımız
Bende bir an dedim ki bugün arife miydi. Yarın mi bayram Allah seniKızlar selam herkese tekrar
Şimdi bu msjı yazarken o kadar düşünüyorum ki.. Hani kimseyi incitmeden doğru cümleler kurmaya çalışıyorum.. Bencil olmamaya çalışıyorum..
Bu topikte cok mücadele ettik... Kimimiz yeni başladı mücsdeleye.. Kimimiz yıllardır emek sarfediyoruz...
Yeri geldi birbirimize ağladık.. Güldük..
Kardş olduk
Gebe kalsada kopmayan bize destek verenlerle bütünleştik
Çünkü amacımız herkesin evlat kokusunu içine çekmesiydi
Ben mücadelemş tüp bebek annesi olarak sonlandırıyorm.. Bunun cok kutsal olduğunu düşünüyorum
Hayalimdeki gebeliği yaşayamadım
Evladımı kaybettim, sonra acılar çektm
Aylarca ayağa kalkmadım.. Her gece ağladım..
Şimdi sona geliyorum... Sona gelirken burda anne olmak mücdele eden tüm arkadaşlarıma tek tek dua ediorm..
Şunu bilinki benm olduysa herkesin olur.. Yeterki pes etmeyin
Bebeğimin suyu azalmış.. Birkaç şey daha var.. Normal doğum yapamıyacam..
Bayramın 1. Veya 2. Günü kızımı kucağıma alacam.. Bunu ilk sizinle paylaşmak istedim cnkü herşeyi ilk sizinle paylaştım
Dilerim bu acıların sonunda sağlıklı bir evlat annesi olurum...
Adını bildiklerim var bilmediklerim var
Adını bildiklerime adıyla.. Bilmediklerime burdaki üye adıyla doğumda dua edecem
Doğumdan sonrada burda olacam
Bu lstedeki herkes gebe kalana kadar mücadeleye devam
Seviliyorsunu
Canım pareeeeBende bir an dedim ki bugün arife miydi. Yarın mi bayram Allah senişoka uğrattın beni. Sağlıkla sihhatle gelsin güzel lenamiz
Bizimki de senle ki sağlıkla sıhhatle kucağına al prensesiCanım pareeee
Dualarım hep sizinle
İnşallah kuzumBizimki de senle ki sağlıkla sıhhatle kucağına al prensesi
Dualarim seninle canımBen umut edemiyorum dünden sonra ama hayırlısıyla sağlıkla dediğin gibi olur inşallah
Buyir balus fhshdhdhdhİnşallah nurum
İsteyen dileyen herkese nasip olsun
Sende seviliyorsun aşkoş
İnşallah
İnşallah abla.. Seninde gebeliğin sağlıkla ilerlesin
Yaaa dayloşşşşş
Hepimiz cok bekledik hepimiz hakettik..
Sıra sizde kuzum benm
Ayyy ağlatmaaaaa
Gerçekten tüp bebek annesi olmak cok özel..
Sağlıkla ilerlesin gebeliğin kuzum
Töbeeeee kızz böyle şeler okumayn
Iyiyiz cok şükür, normal ya bazen fazla bazen az, bir sekilde anlasiyoruziyiiyim ben de şükür halimizeçok tekmeliyor mu minnak nasıl iyi demi
çaucak iyileş
iyiyim ben de çok mıncıkla o sıpayı benim yerime de
sağlıkla gelsin güzel kızımız
Uyuyup uyanıp düşün düşün sıyırmaya ramak kala... Sıcakta da yatmak daha bir şey. Koltuğa yapışacağım
Dualarim seninle canım
Buyir balus fhshdhdhdh
Iyiyiz cok şükür, normal ya bazen fazla bazen az, bir sekilde anlasiyoruz
Kızzzz iyi haber aldn halamı rahatlamadnUyuyup uyanıp düşün düşün sıyırmaya ramak kala... Sıcakta da yatmak daha bir şey. Koltuğa yapışacağım
Aklıma yatmıyor ne bileyim. 7. haftada vajinalde bebek niye görünmesin ki? 7. haftada mıydım onu da bilmiyorum. Görümcem de takip etmek lazım diyor. Midem ayrı telden çalıyor. Sıyırdım sıyıracağım az kaldıKızzzz iyi haber aldn halamı rahatlamadn
Yahu bebek dediğiniz nedir biri bunu bana anlatsn lütfen çıldırmama ramak kaldıAklıma yatmıyor ne bileyim. 7. haftada vajinalde bebek niye görünmesin ki? 7. haftada mıydım onu da bilmiyorum. Görümcem de takip etmek lazım diyor. Midem ayrı telden çalıyor. Sıyırdım sıyıracağım az kaldı
Ben hiçbir şey bilmiyorum. Bebek ayrıca görülüyor, kalp atışı ayrı mı duyuluyor, bunların oluşumu arasında kaç gün var hiçbir şey bilmiyorumYahu bebek dediğiniz nedir biri bunu bana anlatsn lütfen çıldırmama ramak kaldı
Canoooo zaten haşhaş kadar 7 haftalık şey.. Yani yolk...
Yolk =bebe değilmi ya
Ben yanlşmı biliorm anlamadm
Sen rahatla pozitif oldu.. Kese düzgün.. Beta iyi.. Kalp atışı yakndaBen hiçbir şey bilmiyorum. Bebek ayrıca görülüyor, kalp atışı ayrı mı duyuluyor, bunların oluşumu arasında kaç gün var hiçbir şey bilmiyorum
Hayırlısıyla inşallah öyledir. Ya midem o kadar kötü ki moralim düzelse de düzelemez. İnsanlıktan çıktım. Çok erken değil mi bunun içinSen rahatla pozitif oldu.. Kese düzgün.. Beta iyi.. Kalp atışı yaknda
O kadar strese erken değilHayırlısıyla inşallah öyledir. Ya midem o kadar kötü ki moralim düzelse de düzelemez. İnsanlıktan çıktım. Çok erken değil mi bunun için
Ahanda ben kesin ve net benNe kadar doğru
Sadece sen değilAhanda ben kesin ve net ben
Bu ara bunu çok daha fazla yaşıyorumSadece sen değil
Hepimiz parem
Kızlar selam herkese tekrar
Şimdi bu msjı yazarken o kadar düşünüyorum ki.. Hani kimseyi incitmeden doğru cümleler kurmaya çalışıyorum.. Bencil olmamaya çalışıyorum..
Bu topikte cok mücadele ettik... Kimimiz yeni başladı mücsdeleye.. Kimimiz yıllardır emek sarfediyoruz...
Yeri geldi birbirimize ağladık.. Güldük..
Kardş olduk
Gebe kalsada kopmayan bize destek verenlerle bütünleştik
Çünkü amacımız herkesin evlat kokusunu içine çekmesiydi
Ben mücadelemş tüp bebek annesi olarak sonlandırıyorm.. Bunun cok kutsal olduğunu düşünüyorum
Hayalimdeki gebeliği yaşayamadım
Evladımı kaybettim, sonra acılar çektm
Aylarca ayağa kalkmadım.. Her gece ağladım..
Şimdi sona geliyorum... Sona gelirken burda anne olmak mücdele eden tüm arkadaşlarıma tek tek dua ediorm..
Şunu bilinki benm olduysa herkesin olur.. Yeterki pes etmeyin
Bebeğimin suyu azalmış.. Birkaç şey daha var.. Normal doğum yapamıyacam..
Bayramın 1. Veya 2. Günü kızımı kucağıma alacam.. Bunu ilk sizinle paylaşmak istedim cnkü herşeyi ilk sizinle paylaştım
Dilerim bu acıların sonunda sağlıklı bir evlat annesi olurum...
Adını bildiklerim var bilmediklerim var
Adını bildiklerime adıyla.. Bilmediklerime burdaki üye adıyla doğumda dua edecem
Doğumdan sonrada burda olacam
Bu lstedeki herkes gebe kalana kadar mücadeleye devam
Seviliyorsunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?