Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar selam herkese tekrar

Şimdi bu msjı yazarken o kadar düşünüyorum ki.. Hani kimseyi incitmeden doğru cümleler kurmaya çalışıyorum.. Bencil olmamaya çalışıyorum..

Bu topikte cok mücadele ettik... Kimimiz yeni başladı mücsdeleye.. Kimimiz yıllardır emek sarfediyoruz...
Yeri geldi birbirimize ağladık.. Güldük..
Kardş olduk
Gebe kalsada kopmayan bize destek verenlerle bütünleştik
Çünkü amacımız herkesin evlat kokusunu içine çekmesiydi

Ben mücadelemş tüp bebek annesi olarak sonlandırıyorm.. Bunun cok kutsal olduğunu düşünüyorum
Hayalimdeki gebeliği yaşayamadım
Evladımı kaybettim, sonra acılar çektm
Aylarca ayağa kalkmadım.. Her gece ağladım..
Şimdi sona geliyorum... Sona gelirken burda anne olmak mücdele eden tüm arkadaşlarıma tek tek dua ediorm..
Şunu bilinki benm olduysa herkesin olur.. Yeterki pes etmeyin

Bebeğimin suyu azalmış.. Birkaç şey daha var.. Normal doğum yapamıyacam..
Bayramın 1. Veya 2. Günü kızımı kucağıma alacam.. Bunu ilk sizinle paylaşmak istedim cnkü herşeyi ilk sizinle paylaştım

Dilerim bu acıların sonunda sağlıklı bir evlat annesi olurum...

Adını bildiklerim var bilmediklerim var
Adını bildiklerime adıyla.. Bilmediklerime burdaki üye adıyla doğumda dua edecem
Doğumdan sonrada burda olacam
Bu lstedeki herkes gebe kalana kadar mücadeleye devam

Seviliyorsunu

Canimsinnn premsesimiz sağlıcakla kucağında olacak bayram sevinciniz kat kat katlanacak insallahhh

Yaa balusumm sende seviliyorsun hayirlisiyla gelsin lenamiz

Kiz sezon finali mi yapiyorum diyosun? ikinci sezon bomba gibi geliosun insallah:)

Saglik ve huzurla gelsin minik kiscen insallah!

Gzhsjsudgsjs yasam kalitemizin yuksekligine bakilirsa buyuk ihtimalle kardeşiz hshsh
Ahsjahdhsh keske bu sekilde anlamasaydik ahahahshs
O cok degisiyor kuzum, benim de her gittiğimde ayri bir tarih çıkıyor, tutmayabiliyor ona takilma canim. O konuda haklisin biraz daha açık olmalari lazım, insani arafta birakiyorlar... Insallah cumartesi her sey cok guzel olacak canim benim, o zaman gorunecek bebek
Hiç güleceğim yoktu güldürdün beni dayloş :)
Niye yoktu güleceğin, gene neden yoktu, niye hep stressin sennnnnn
Niye veda gibi yazdin, daha cok var bayramaaaa, oyy saglikla alacaksin kucagina insallah canım, cok az kaldi ya saka gibi

Kiz valla benimde oyle azcik canim sıkılsin acımaya başlıyor mide koruyucu aliyorum yok yani geçmiyor biktim en sonunda midemi aldiricam bakalim bu sefer nerem agriyacak
Bana son gittiğim doçent direkt dedi ki bu ilaçlarla geçmediyse yalancı mide ağrısı. Psikolojik kaynaklıdır. Her sene, iki senede bir endoskopi yapmışsın, mideni rahat bırak, git kocana sar dedi

Saglikla kelsin kuzun ❤❤
Cok bekledin savastin ama cok az kaldi kavusmaya ve sen herseyin en guzelini hak ediyorsun
Sende kocaman seviliyorsun
Bu arada Pamukta opucuk yolluyor teyzesine

Yumurta toplama sonrası kendime geldiğimde sancıdan kıvranıp ağlarken dedim ki "Annelik evet kutsal ama tüp bebek annelerininki çok daha başka bir şey". Bunu yapan, yaşayan insanın fedakarlığı, aldığı sorumluluk, riskler anlatılabilecek gibi değil.

Sen devamında da bir sürü şeyler yaşadın. Bebeğin de sen de hepsinin altından kalktınız çok şükür. Bunun da üstesinden geleceksiniz inşallah. Aldığın dualara güven, sana yaşatılanlara rağmen buralara kadar gelişine, direncinize güven. Allah yardımcın olsun. Her adımı rast gitsin, rahat ve sağlık bir doğum ve sonrası süreciniz olsun ikinizin de

Ben umut edemiyorum dünden sonra ama hayırlısıyla sağlıkla dediğin gibi olur inşallah

Canimsinnn premsesimiz sağlıcakla kucağında olacak bayram sevinciniz kat kat katlanacak insallahhh
İnşallah nurum
İsteyen dileyen herkese nasip olsun

Yaa balusumm sende seviliyorsun hayirlisiyla gelsin lenamiz
Sende seviliyorsun aşkoş
İnşallah

Saglik ve huzurla gelsin minik kiscen insallah!
İnşallah abla.. Seninde gebeliğin sağlıkla ilerlesin
Niye veda gibi yazdin, daha cok var bayramaaaa, oyy saglikla alacaksin kucagina insallah canım, cok az kaldi ya saka gibi
Yaaa dayloşşşşş

Saglikla kelsin kuzun ❤❤
Cok bekledin savastin ama cok az kaldi kavusmaya ve sen herseyin en guzelini hak ediyorsun
Sende kocaman seviliyorsun
Bu arada Pamukta opucuk yolluyor teyzesine
Hepimiz cok bekledik hepimiz hakettik..
Sıra sizde kuzum benm

Ayyy ağlatmaaaaa
Gerçekten tüp bebek annesi olmak cok özel..
Sağlıkla ilerlesin gebeliğin kuzum

Watch this reel by doc.dr.mustafa.tas on Instagram

21yil beklemisler
Biz daha yolun basindayiz sanirsam
Töbeeeee kızz böyle şeler okumayn

Benim de iş stresi yüzünden olmuştu. Biz öğrenci velilerine sürekli uyarıda bulunuruz, çocuğunuzu değerli eşyaları ile göndermeyin diye. Hatta bir veli beni dinlemedi iki kez bizzat uyarmama ragmen altın künye ile gönderdi kızını. Alıp masama koydum. Çocuk arkadaşlarına veriyordu senin olsun vs. Diyerek. Sonuçta 4 yaş grubu bu çocuklar.
Çocuklardan biri de almış, kıskanmış veya şaka yapmak istemiş diyim. Ucu açık bir konu, bilemiyorum. Kunyeyi cope atmis.
Arayıp bulamayınca veli bana dünyayı dar etti, sanki ben özellikle alıp çalmışım gibi hırsız muamelesi yaptı. Hergün çocuğun farklı bir akrabası geliyordu. Öyle ki artik kunyenin parasini cikartip ben verdim. Sonra künyenin nerde oldugu cikti. En ufak bir utanc bile duymadilar. Verdigim parayi zorla geri verdiler istemeye istemeye.
Yıllardır çalışıyorum hırsız muamelesi görmek beni nasıl kötü yaptıysa nasıl dokunduysa o gün bugündür midem rahatsız. Bir buçuk yıl da ağır tedavi gördüm. Ama hasarı bende kaldı. Şimdi en ufak biseyde yine olur yine olur.

Sag olasin canim iyilik saglik cok sukur, sen nasilsin? Nasil gidiyor
iyiiyim ben de şükür halimize çok tekmeliyor mu minnak nasıl iyi demi
Kitle veya yara var mi diye bakilacak canim cunku azcik bile aciksam midem agriyor benim

Sagol daylosumm
çaucak iyileş
Iyiyimm davsanin teyzesiii
Sen nasilsin
iyiyim ben de çok mıncıkla o sıpayı benim yerime de
sağlıkla gelsin güzel kızımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…