- 28 Eylül 2020
- 3.603
- 7.008
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #201.601
Ne kadar doğru
Kıyamam sana.. Duymamaya çalış parem..Bu ara bunu çok daha fazla yaşıyorum
Canm cukommmmcanımmm baluşummm herşey çok güzel olacal bize olan desteklerin için biz teşekkür ederiz sanaİnşallah sağlıkla minik lenamızı alacaksın kucağına teyzeleri olarak heyecanla bekliyoruz
İşte herkes bizim gibi değilgerçekten böyle, daha şimdiye kadar ne zaman cocuk yapıcaksın diye sormadım kimseye, kimsede bana sormasa keşke…
Seni cok seviorm gel sarılalımGünaydınlar herkese benim negatif kizlar tutmamis
İdrarda mı baktın?Günaydınlar herkese benim negatif kizlar tutmamis
İdrarda bakmışİdrarda mı baktın?
İdrarı hiç kabul etmiyorlar ki ama ya. Benim kan sonucunu bile 11. gün yapayım dediğimde kabul etmedi merkez biliyorsunuzİdrarda bakmış
Ay ne dieceğimi bilmiormİdrarı hiç kabul etmiyorlar ki ama ya. Benim kan sonucunu bile 11. gün yapayım dediğimde kabul etmedi merkez biliyorsunuz
Erken degilmi canim ya daha idrar için belki yarin kanda cikardiGünaydınlar herkese benim negatif kizlar tutmamis
Ay ne dieceğimi bilmiorm
Ben bile cok üzgünüm
Biz de tahlil gününü beklerken böyle çıkan çok okuduk. Hatta eşim şeyi hatırladı şimdi. 12. gün 30-35 gibi düşük bir değerle başlayanların önceki günlerde idrarda negatif çıktığını da okumuştuk. Demek ki 12. gün kanda bakılacak diye ısrar etmelerinin sebebi de buydu.Kanda da bir baksan mı canım. Burada çok başlık görüyorum idrarda çıkmayıp kanda çıkan?
Asm deki Dr bakmadı 10. Günde yarın bakicaz dedi yarın kanla tastiklemis olcazBiz de tahlil gününü beklerken böyle çıkan çok okuduk. Hatta eşim şeyi hatırladı şimdi. 12. gün 30-35 gibi düşük bir değerle başlayanların önceki günlerde idrarda negatif çıktığını da okumuştuk. Demek ki 12. gün kanda bakılacak diye ısrar etmelerinin sebebi de buydu.
İlaçlarını bırakma sakın. Doktoruna sorNurzfr , kabul ediyorsa bugün kanda baktırırsın
Yok kuzum ya yarın zaten kan günü olsa çıkardı bigünde 10 kat artmayacak ya sonuç... iki günde bile iki kat bekleniyo demekki 10 un altında bı değer ki idrarda cikmadiErken degilmi canim ya daha idrar için belki yarin kanda cikardi
Asm deki Dr kabul etmedi bugün kanı kendi Dr umda zaten yarın dediKanda da bir baksan mı canım. Burada çok başlık görüyorum idrarda çıkmayıp kanda çıkan?
Kiz idrar testinde en az 20 çıkmıyormu erkek gebelik testimi yaptin senYok kuzum ya yarın zaten kan günü olsa çıkardı bigünde 10 kat artmayacak ya sonuç... iki günde bile iki kat bekleniyo demekki 10 un altında bı değer ki idrarda cikmadi
Normal test sanırım bilmiyomkiKiz idrar testinde en az 20 çıkmıyormu erkek gebelik testimi yaptin sen
Normal testlerde 20 en az canim dur bakalım sıkma canınıNormal test sanırım bilmiyomki
Hayır işte 12. gün herkesin 100-200'lü bir değerle başlamıyor. Bulabilirsem atacağım sana o mesajları. Keşke o zaman ekran görüntüsü alsaymışım. Hatta şey olan okumuştum. Size de erken test yapmak istememe sebebim olarak bunu dedim ya. Negatifi görüp ilaçlarını bırakıp sonra hamile olduklarını öğrenen ama ilaçları bıraktıkları için kanaması başlayanlar olmuş diye. Al işte sağlık ocağı bile erken diye yapmamış tahliliYok kuzum ya yarın zaten kan günü olsa çıkardı bigünde 10 kat artmayacak ya sonuç... iki günde bile iki kat bekleniyo demekki 10 un altında bı değer ki idrarda cikmadi
Hatta bazısında 25Normal testlerde 20 en az canim dur bakalım sıkma canını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?