- 19 Ocak 2020
- 7.860
- 17.139
- 248
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #202.301
Çünkü dinlenemiyorsun. Koşturma halindesin fiziken olmasa bile ruhen kosturuyorsunBugün biraz yoruldum, gene kahverengi lekelenme. Hep böyle, ne biliyim. Diken üstündeyim.
Ay o kadar kocama benziyosa bari bana bagli olsa ahshhahsshdh
İş yapmıyorum ki. 15 dk yürüsem yetiyor. Bebek doğum pozisyonuna gelmiş. Kafası aşağıda. Oturup kalkmak bile ağrılı artık.Bu aralar kendini çok yorma canım dikkat et daha yapılacak iş kaldı mı dinlene dinlene yapmaya calis
Hiç olamadım öyle kafam rahat. Ah olaydık.Çünkü dinlenemiyorsun. Koşturma halindesin fiziken olmasa bile ruhen kosturuyorsun
Ah şöyle kafa rahat insanlar gibi olabilsek
NiyeeYarn evlilik yıldönümümüz ama bişey yapasım yk
Yapmadığını inanmiom çünkü yerinde durmuosun hiçİş yapmıyorum ki. 15 dk yürüsem yetiyor. Bebek doğum pozisyonuna gelmiş. Kafası aşağıda. Oturup kalkmak bile ağrılı artık.
Yerimden kalkamıyorum.Yapmadığını inanmiom çünkü yerinde durmuosun hiç
Kalkma yat zaten kuzum ya şimdiye kadar kosusturduklarina say hiç yerinde durmadınki maşallahın var bende bişi yokken düşün hiç kalkmadan yattım oyleYerimden kalkamıyorum.Yarın 9. Aya giriyorum takvime göre. Düşün
İstesem de çok kalkamıyorum.Kalkma yat zaten kuzum ya şimdiye kadar kosusturduklarina say hiç yerinde durmadınki maşallahın var bende bişi yokken düşün hiç kalkmadan yattım oyle
Niyekine aşk olsun sana tamam çok romantik değilsin ama azıcık birşey yapsanYarn evlilik yıldönümümüz ama bişey yapasım yk
Anammmmm çok mu çok az kalmışYerimden kalkamıyorum.Yarın 9. Aya giriyorum takvime göre. Düşün
Kendine çok dikkat etİstesem de çok kalkamıyorum.
Bir ay sonra toparlarım inşallah.
Niyekine aşk olsun sana tamam çok romantik değilsin ama azıcık birşey yapsan
Anammmmm çok mu çok az kalmış
Canm cukoseni görmeye gelirimkii
Doya doya hasret giderin. Sonra bebeğe bakmaktan birbirinize bir daha zor pas verirsiniz. Tablo gibi bebeği seyredersiniz artıkYkkk nealim doğurmadm
Herif geldi ya... Özlem gidiyoruz
2-3güne sıkılırım
Doğurursam mutlaka doğuruyorummmmmm
Diye yazarm
Bir yere gitmeye gerek yok ki. Evde leğene su koyun. Ayaklarınızı içine sokun. Sıkma meyve sularınızı tokuşturun. Öyle kutlayınİkinize toplu cvp vereym..
Artk bel ağrm cok fazla
Ayaklarm balon
Sıcak..
Ağırlaştm ve kasılmalarm var
Gerçekten böyle biyere gidecek modum yk
Kesin kalkmıyorsundur he. Ben ikna oldumYerimden kalkamıyorum.Yarın 9. Aya giriyorum takvime göre. Düşün
Ağustos 10'a çektik durursa inşallah.Anammmmm çok mu çok az kalmış
Dikkatte bi yere kadar, olacağı varsa oluyo :)Kendine çok dikkat et
Çok değil 8 ay sonra ikna olursun, acele etme :)Kesin kalkmıyorsundur he. Ben ikna oldum
Olsun ağzımızı hayra açalım biz yine de zamanında gelsin fıstıkAğustos 10'a çektik durursa inşallah.
Dikkatte bi yere kadar, olacağı varsa oluyo :)
Çok değil 8 ay sonra ikna olursun, acele etme :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?